Kako bi se ocijenilo vaše uši

'Kako bi se ocijenilo vaše uši? " je jedan od široko pitanja ljudi koji žele držati korak sa sve mijenja modne trendove. Pa, nošenje velike naušnice je i mnogi muškarci i žene nemaju piercing uho veličini dovoljno velik da se prilagodi naušnice s većim postove. Idealna opcija bi se ocijenilo vaše uši i napraviti rupu veličine dovoljno velika za smještaj postova od željenog naušnice. Sljedeći račun ukratko opisuje sve korake kako bi se ocijenilo vaše uši sebe. ih izvesti i doći sami trendy i stilski izgled. Pročitajte više o procjenjivati ​​uši.
Kako bi se ocijenilo vaše uši ispravno?
Korak 1; Kupnja par uho zvoni. Pobrinite se da su oni izrađeni od zlata, srebra ili od nehrđajućeg čelika. Zlato i srebro su inertni elemenata, i tako smanjiti rizik od reagira s atmosferskim tvari i uzrok problema na uho režnjeva. Nehrđajući čelik nije porozan, i stoga ne nakupljaju mikroorganizmi i prljavština koje mogu izazvati infekciju. Za dodavanje tih pogodnosti, zlato, srebro i nehrđajućeg čelika su teški tvari. Njihova teške težine pomaže proces istezanja ili uho baždarenje. Dok kupujete naušnice, te bi trebao ići za onaj čiji post je veličina veća od uha piercing veličine. Većina od uha piercings su učinili s 0,8 ili 0,5 mm gauge igle. Pretpostavimo, na kojemu se trenutačno kolosijek je 0,8 mm, a zatim kupiti naušnice par sa 1,0 mm kolosijek.
Korak 2, sljedeći korak kako bi se ocijenilo vaše uši sebe je da opere ruke i uho lobes temeljito antibakterijski sapun. Isperite uho režnjeva dobro i osušite. Masaža uho piercing s maslinovim ili kokosovo ulje za par minuta. Vi svibanj koristiti vodu-based maziva za masažu uha režnjeva. Potopiti piercing uho u toploj vodi. To će otvoriti piercing i omekšati kožu u uho ušna školjka.
Korak3; Cover post od naušnice s većim kolosijek s maslinovim uljem, kokosovo ulje ili vodu-based maziva. Uzmi jednog naušnica i umetnite ga nježno u uho piercing. Naći ćete ga teško slajd ovaj veći prsten u svoj piercing. Ali morate da se to lako. Pokušajte ići vrlo polako, omogućujući uho piercing kako bi se prilagodili minđuša s većim kolosijek. Izvedite ovaj proces umetanja nove naušnice pažljivo kako bi se izbjeglo suzenje i krvarenje iz uha režnjeva.
Korak 4; Jednom umetnute, i naušnice i uho uške moraju biti čisti i dobro sterilizirati. Čine ga točku za čišćenje naušnice i uške s anti-bakterijski sapun dva puta dnevno. Vi svibanj razviti bol režanj uha kao što se to liječi i prilagođava na veće rupe veličine. Koristite vatu umočen u antiseptik losion za uklanjanje kore formiraju na zahvaćene kože. Vi svibanj primijeniti rješenje filtrirane vode i soli na uho piercings. Ona pomaže u čišćenju i održavanju mikro-organizama daleko. Cijeli proces povećanja piercing uho veličina, uključujući proces ozdravljenja može potrajati i do mjesec dana. Vremensko razdoblje zapravo ovisi o stopi liječenja kože koja je različita za različite pojedince.
Vidi također:; Uho Mjerila - baždarenje uho Piercings; uho Mjerila: piercing uho Savjeti, a iznad pisati-gore pokriva sve potrebne upute o tome kako bi se ocijenilo vaše uši za prvi put. U slučaju da iskustvo prekomjerne bol, crvenilo, oteklina ili krvarenje koje se ne ide dalje čak i nakon 2 ili 3 dana, skinite deblji naušnice i platiti posjet liječniku. Inače, i dalje nosi isti kako bi se ocijenilo vaše uši. Vi svibanj pronaći ljude savjetuje da idete na profesionalni i bušiti veći rupu uklanjanjem dodatak kože. Ali to neće biti mudar ideja to ne će vam omogućiti da se vratim u malu rupu veličine u budućnosti, ako želite. Dakle, ići za uho mjerenje kao što može donijeti uho piercing veličine vratiti u prvotni zaustavljanja nositi naušnice s deblji postove. Evo žele Vam siguran i udoban uho mjerenje!