Lijek masnu kožu

Masnu kožu s tom ružnom sjaj na licu obično je povezana s proširene pore i pretjerano mastan žlijezde. Visoke razine prirodnih ulja na lice koje zapravo služi kako bi zaštitili kožu također završava privlači prašinu i prljavština na lice. Ovo rezultira u ružan acne breakouts, blackheads, whiteheads i ožiljaka. Ten je, dakle, protkana with blemishes i ima tendenciju da izgledaju prljavo i dosadno. Neki od uobičajenih uzroka masnu kožu su hormonska neravnoteža uzrokuje nasljedne, kontrola rađanja pilule, stres i vlažnim vremenskim uvjetima. Problem masna koža može biti dodatno pogoršava nepravilne njegu kože. Ovdje su neki home lijekova koji pomažu liječenje masnu kožu i vratiti sjaj na vašem licu.
Kako izliječiti masnu kožu
Držite kožu čistim: Ovo je ključni dio procesa masnu njegu kože. Višak sebum na koži, tendira da bude masnu i dosadno. Stroj za pranje lica tri puta na dan s dobrim čišćenje formuliran za određenu vrstu kože pomaže za obranu od acne uzrokuje bakterija, a ostavljajući masne kiseline zaštitni poklopac kako bi zaštitili kožu. Izbjegavajte korištenje sapuna i umjesto toga koristiti posebne bezuljni čišćenje za masnu kožu koja je niska u pH i amino voća ekstrakte koji ne uzrokuju iritacije kože. Možete koristiti nježne četke za čišćenje začepljene pore.
Toniranje kože: astringents i tonera s acetonom u njoj omogućava koži ulja da se natopljenom gore. Možete očistiti masnu kožu by raskošno korištenjem tonera na pamuk loptice i obrisati svoj čisti kožu. To pomaže smanjiti ulja i otvoriti pore i poboljšati tonus kože, kao dobro. Za dan u dan koristite možete koristiti ulje upijajući papir i omotan alkohola obriše that upija ulja iz kože.
Ribanje Away nafte: Deep čišćenje exfoliants i četke rade najbolje za masnu kožu jer pomaže ukloniti višak ulja s površine. Umjesto ulaganja u komercijalne exfoliants, pokušajte pomoću jednostavnog meda i badema pročišćavati. Masaža će se zalijepiti na kožu i ostavite ga na 20 minuta, prije nego što je pranje off temeljito. Ako ste već protkana acne pimples onda je najbolje preskočiti korištenje exfoliants jer može iritirati kožu. Više o piling masnu kožu.
Lica Masques: Da biste smanjili masnoću kože i učinkovito očistiti, koristite lica masques. Dok bijela i roza masques su na snazi ​​za masnu kožu, tamnije smeđe gline masques se koriste za liječenje izrazito masnu kožu.
Njegu kože proizvode za masnu kožu: losioni koji sadrže AHA (Alfa hidroksi kiseline), antibiotik kreme i losione, kao što su eritromicin i klindamicin i proizvoda koji sadrže benzoyl peroksid su učinkovite za liječenje masnu kožu. Vitamin derivata kao što su tretinoin i isotretinoin kada se primjenjuje lokalno na kožu može pomoći u smanjenju problema masnu kožu. Više o hidratantna krema za masnu kožu.
Masnu kožu Savjeti: Kako liječiti masnu kožu
Osim dnevnog njegu kože rutinu za masnu kožu, možete isprobati ove jednostavne home lijekova za smanjenje kožu ulje i sjaj. , Aloe vera na koži upija ulje čini čuda za masnu kožu. Možete dobiti svježe aloe vere iz listova tako da je sječenje otvoriti i primjeni gela na lice. ; Mlijeko je odličan čišćenje lica za masnu kožu. Pranje lice s mlijekom pomaže zadržati vlagu u koži, a isušivanja višak ulja. miješati s dva i pedeset osam kapi eteričnog ulja i primijeniti ga na lice. , Pire od svježe rajčice ili pire sirovo papaja na koži pomaže isušiti kožu prekomjerne ulja. , Fuller je zemlja pomiješana s jogurt i primijeniti na lice je učinkovit lijek masnu kožu. Ostavite paket na za petnaest minuta i zatim isprati s toplom vodom. Ovo lice paket pomaže vratiti prirodnu ravnotežu kože i ulja razbistri kože. Također možete dodati bjelanjak i limunovog soka u Valjarevo zemlji izliječiti masnu kožu. ; Pročitajte više na:; masnu kože; masnu kožu lijekovi, uz ove jednostavne masnu lice home lijekova, morate voditi brigu o Vašoj prehrani kao dobro. Izliječiti masnu kožu uzrokuje interno, uključuju proteine, lisnato povrće i svježe voće u vašoj prehrani i izbjegavajte slatko ili junk food. Dok su ove home lijekova ne može izliječiti sve unutarnje uzroke masnu kožu, oni ne pomažu u održavanju višak ulja s lica i obnavljanje kože ten.