Peć na gas Cijene

Plin peć je nužna kada se zima dolazi. Sve plin peći imaju iste konstrukcije i imaju gotovo iste cijene. Prirodni plin je gorivo koristi plin peći i jedan od najjeftinijih oblika goriva. Postoje tri glavna proizvođača plina peći viz., White Rogers, GE i Honeywell. Postoji još jedna kategorija plina peći koji je energetski učinkovit plinske peći. Ova kategorija visoke peći učinkovitosti plina je malo skupo. Jeftinije opcije su također dostupni u plinskoj peći. Uz cijenu plina peći, cijena plina peći instalacije je dodan u cijenu plina peći. Dakle, kupnja cijene plina peći će uključivati ​​trošak peći, kao i instalacije cijene. Troškovi korištenja plina peći natječe manje u odnosu na električnim pećima. Neka nam raspraviti u detalj cijene plina peći. Pročitajte više o tome kako se radni plin peći.
Plinske peći troškova; Postoje neke poznate peć na gas brandova, koji će vam pomoći da usporedite cijene uz pomoć marki. Raspon cijene plina peć spominje jer postoje različiti modeli dostupni. Prema modelu koje ste izabrali, peć na gas cijene variraju. Neka nam vidjeti koliko se cijeni plina peći.
Prijevoznik, prijevoznik je također jedan od vodećih proizvođača i trgovaca centralno na plin peći. Prijevoznik plinske peći imaju odlične učinkovitosti i hi-tech dizajna. Ovaj proizvođač plina peći daje vrlo dobar jamstvo, u odnosu na druge marke. Međutim, peć na gas cijene prijevoznika marke su visoke. Cijene se kreću od $ 900 do $ 2200, a ova cijena je ekskluzivni kupac, poreza i troškova instalacije.
Lennox, Lennox je brand koji proizvodi, kao i tržišta plina peći. Ovaj plin peć je peć središnje i udovoljava zahtjevima Energy Star. Prosječna cijena plina Lennox peći je oko 2.500 dolara. Ako želite kupiti ovu peć na gas, morate se obratiti svom zastupniku, kao što su to plin peći prodao trgovcu mreže.
Goodman; Goodman peć na gas je jeftinija opcija za kupnju plin peći. Popravljanje zapis Goodman peći plina nije vrlo dobar. Cijena varira od $ 500 do $ 1700.
Trane, Trane je vrlo skup opcija za kupnju plina peći. Cijena se kreće od oko $ 800 do 2600 dolara.
Rheem; Rheem je još jedan brand peć na gas što je skupo i izdržljiva, međutim, postoji vrlo manje funkcionalnosti dostupne u ovom peć na gas. Trošak varira od $ 700 do 2400 dolara.
Pročitajte više na sljedećeg:
Plinske peći Rješavanje problema, kako Popravak plinske peći, vodič za rješavanje problema peć na gas problema; Svi plin peći je gore spomenuto, imaju godišnji gorivo efikasnost iskorištenja (AFUE) ocjena više od 90%. The AFUE je omjer godišnjeg toplinskog učina do ukupne potrošnje goriva ulaz plina peći. Plin peći koje imaju AFUE veći od 90% su željene i oni koji prikazuju plin peć smanjuje. Međutim, početni troškovi takvog plina peći je vrlo visoka. Pročitajte više na plin peći održavanje.
Drugih stvari koje treba imati na umu su, ukupni trošak plina peći, koja uključuje dvije stvari. Prvi je trošak plina peći sama, a druga je instalacija plina peć trošak. Uvijek dobiti jamstvo od materijala koji se koriste u instalaciji. Držite sve dokumente vezane za dozvole i plaćanja. To je sve o cijenama plina peći. Ne zaboravite napraviti istraživanje tržišta prije nego što idete za kupnju plinske peći.