New York State Flower

Što je država New York cvijet? Rose. Nema nagrade za guessing to jednom. Roses mahnito se uzgajaju i uzgaja u cijelom New Yorku. Ruže su prekrasne. Za više od desetljeća porastao je simbol ljubavi, radost gifting, izraz ljepote, aroma plemića, znak mekoću i čarolija fascinacije. Ljepota ruže je cijenjen diljem svijeta. This ugodno slatka mirisna cvijet raste na grmlje i dolaze u različitim bojama: crvena, bijela, žuta ili ružičasta, od kojih svaka ima svoju čar i individualnost. Postoji preko 150 vrsta i više od 20.000 hibrida ruža za izabrati iz. Broj, raznolikost i boja ruža nose simboličko značenje.
New York State cvijet Povijest, Ljepota ruže je osvojila svijesti mnogih ljudi za dugo vremena. Zanimljivo je da je 1890, kada je New York odlučio izabrati svoje države cvijet, školske djece je bilo zatraženo da glasaju. Za neke nepoznatih razloga, zakonodavstvo država nije objaviti pobjednika. Godine 1955, rezultati ankete objavljeni su i ruži bio drugi izbor. Međutim, kada je izbor održan je opet, ruža je proglašen pobjednikom teška margina. Trajno ruže naći mjesto u državi New York prava. Zakon koji je država, ruža će biti službeni cvijet države u bilo koje boje ili kombinacije boja zajedničkog to, pojavljuje se u New Yorku konsolidirani Zakoni, državnog Zakona, članka 6., Odjeljak 75, koji je usvojen 20. travnja 1955.
Znati države New York cvijet, nakon što dobije važno mjesto u državnom zakonodavstvu, rose nastavlja šarm ljude sa svojim širok raznolikost u pogledu boja, veličina i mirisa. Važno je znati zašto ovaj ruža u povijest. Za to, moramo kopati dublje kako bi pronašli korijene ruže.
Znati podrijetla; taksonomski, ruža pripada:
Britanija: Plantae, Odjel: Magnoliophyta, Klasa: Magnoliopsida, Red: Rosales, Obitelj: Rosaceae, potporodice: Rosoideae, Rod: Rosa, znati činjenice
U Egiptu, ruže se smatraju svetim i koriste se kao rješenja za božice Izide. ; U 15. stoljeću, engleski rat ruža je uzeo mjesto. Rose of England je proglašen pobjednikom. Englezi su među prvima naučili znanosti križanje i hybridizing. , Iako ruže su dostupni u gotovo svim bojama, crna ruža ne postoji. ; Znati klasifikacije; Roses široko su razvrstani u tri kategorije
Vrsta ruže: Oni su jednostavni pet petaled cvijeće koje cvatu jednom u sezoni raste. Oni rastu divlje i ne posjeduju naftnih karakteristike i šarm koji hibrid ruže vijoriti. Divlje vrste ruže, cvatu u ljeto i ostati do zime. Klasičan primjer vrsta ruža Rosa rugosa.
Post Vrt Roses: Oni posjeduju delikatna značajki i prekrasan miris. One su obično pastelnih ili bijele ruže. Neki primjeri starih vrtu ruže su ruže porculan, mahovina ruža i damasta.
Moderna Roses: Roses koji su identificirani nakon 1867 su poznati kao moderni ruža. Moderna ruža cvjeta nakon križ oprašivanjem polyanthus i hibridnih čaj ruža. Najpopularniji primjere moderne ruže su floribunda and grandiflora. Pročitajte više o vrstama ruža.
Također možete provjeriti ovaj članak na boje ruža i što oni znače.
Sa svojim čiste ljepote i mirisa, ruže je potpuno nas začaran. Dakle, to dolazi kao ne čudi da se igra ulogu države New York cvijet.