Magnetska Paint - Da li to Work

Bušenje rupa i zakucavanje čavala u zid je prilično zamoran zadatak. Također, ove rupe ne izgledaju previše dobro. Zašto morate raditi tako teško za nekoliko zidnim kada postoji alternativni rješenje raspoloživ. To je u obliku magnetske boje. Nekoliko magnetima pričvršćena na zidnim može vam omogućiti da stick koji visi na zidu, koja je oslikana s magnetskom bojom. Znam što morate biti razmišljanje, to nije neobično da zaključiti da je slika magnetski u prirodi. Ali, to je? Čitajte dalje, znati odgovor odgovor na ovo intrigantno pitanje na magnetske boje, to raditi.
Svaki zid premazan s magnetskim boja je kao i svaki drugi zid, ali to ima dodatnu prednost. Magneti držati ih. Ali to ne znači da su oni sebi magnetski u prirodi. To samo znači da ima dovoljno željeza u njemu, a magneti imaju tendenciju da se priključen na njega. Onda opet, to ne bi trebalo biti pogrešno shvaćena da teški magnetska objekti mogu biti zaglavi na njega. Magnetska boja ima svojih ograničenja.
Pitanja i odgovori na magnetske boje
Da li magnetske boje raditi?; Magnetska boja je u osnovi na bazi vode emulzija boje. Sadrži vrlo fini prah željezo. Nanosi se valjkom četkom s redovnim. No, malo citati su potrebni, tako da je svibanj imati bolje magnetski receptivnosti. A ako ste stvarno osjećati kao primjenom vakuum, i morate primijeniti magnetske boje nad njim da ga gladak završiti. Dakle, da odgovorim na vaše pitanje, da magnetske boje ne rade. Također možete pročitati više na magnetskom bojom za zidove.
Koliko magnetske boje potrebno je za moj zid?; U oko jednu litru možete pokriti otprilike 2,5 m2, kada se primjenjuju tri sloja. Kao što sam rekao, prije 3 - 4 sloja preporučuju se za dobar trajan učinak na magnetske boje. Eksperiment prvi na određeni dio zida, tako da ste možda zadovoljni, a zatim idite na primijeniti sve više.
Da li to djelo za bilo koju vrstu magneta?; Pa prevelika ili premala magneti se ne preporučuje. Lagani i obično stan magneti radi čuda s magnetskim bojama. U osnovi, to je najprikladnija za magnete za hladnjak, magnetska slova i magnetskih limova. No, to ne rade s velikim objektima kao što su plakati.
Koliko je sigurno magnetski boja za djecu?; Magnetska boja nije uopće štetan za djecu. To ne imati bilo koji kabel i ako je vaš određene marke je u skladu s međunarodnim standardima, onda ne morate razmišljati dvaput prije nego koristeći Internet. Ne samo sigurne, magnetske boje su jedan od najatraktivnijih eko friendly boje kao dobro.
Kakve boje su dostupne?; Nažalost nema različitim bojama dostupan u magnetskom boje. Oni dolaze samo u jednoj boji, a to je siva. Ako vam se ne sviđa ova boja i još uvijek osjećam kao da magnetske boje, a zatim možete objesiti svjetlo ponderirana pozadinu. Da li zapamtiti da je vaš teški pozadinu smanjuje magnetski receptivnosti.
Hoće magnetske boje ometati tempo-maker?; Magnetic boja sama po sebi nije magnetski. Dakle to nije štetno uopće za tempo-maker. U tolikoj mjeri da čak računalo može raditi u blizini zida obojana. Tako možete prestati brinuti o bilo kojem od gadgeta ili zdravstvene opasnosti kada ste u blizini magnetskog boja oslikao zid. Pročitajte više na magnetske boje kreda odbora.
Uz samo jedan nedostatak, da nema puno različitim bojama, magnetska boja je odličan izbor za unutarnje slike u vašem domu. Kroz iznad članak 'Magnetic Paint - Da li to posao ", pokušao sam odgovoriti na neka pitanja u vezi ovog znatiželjan znatiželjnika boje. To je do čitatelja da odluči da li sam uspješan u svom nastojanju ili ne.