Crne kose Pleter Stilovi

Tisuće žena afričkog podrijetla pokušati oblagati frizura. Ove pletenica frizure su ne samo veliki za neformalne prilike, ali rade iznimno dobro za svečane prilike previše. One mogu pletenica kose u različitim stilovima i oblika prema dužini kose i oblik lica. Možete posjetiti bilo koji kvalificirani stručnjak pletenica kose i izabrati jedan od mnogih African American hair pletenice stilova predložen od strane stručnjaka.
Savjeti za Black Hair Styles Pleter
Prije nego što pokušate crne kose stilova pletenicu, morate oprati kosu i to stanje dobro. To će pomoći ukloniti prljavštinu i bi kosa zaplet besplatno, na taj način smanjuje oštećenja kose. Te bi trebao primijeniti lagani ostaviti u uređajima koji pomažu omekšati kosu. Posjetite samo profesionalni za crne pletenice stilova hair, kao i nepravilne pletenice mogu oštetiti vaše kose. The profesionalnog svibanj isto tako biti u mogućnosti predložiti, ako vaša kosa je dovoljno jaka da obrađuju napetost i povucite od gajtana frizura. Ako pokušavate nositi ljudske kose ekstenzije, odaberite ekstenzije koje odgovaraju boja kose na sredini ili na kraju kosu.
Imate širok izbor za mnoge crne kose gajtan frizura pokušati kao cornrows, pixie pletenice, pletenice vode stil, itd. Pleter daje vam fantastičan pogled i pomaže poticati novi rast kose. To je sjajan način da se sakriti stanjivanje kose i vrlo je nizak održavanje frizure. Međutim, trebali biste posjetiti stručnjaka za njegovo održavanje, kao zanemarivanje njega kose može dovesti do ozbiljnih oštećenja. Kada pletenica vaše kose, možete nositi stil za više od 2 do 3 mjeseca. Ako ste žena koje boluju od stanjivanje kose, trebali biste pletenica kose s oprezom. Možete koristiti neke proizvode za njegu kose kao krema i uređaja kako bi se spriječilo opadanje kose.
Odabir Black Hair Stilovi Pleter
Vi svibanj se osvaja sa brojem opcija koje su dostupne za crne pletenice stilova hair. Možete proći kroz modne magazine te pogledati razne African American kose pletenice stilova. Možete razmišljati o pokušava duge pletenice ili kratke pletenice. Long pletenice zahtijevaju puno njege i održavanja. Ako imate vremena na pretek, možete ići na za dugo hairstyles pletenicu. Ako ste žena radi ili starija žena, kratke frizure pletenica će vam dati više ozbiljan i profinjen izgled. Trebali biste razgovarati sa svojim prijateljima i članovima obitelji koji su pokušali crne pletenice stilova hair za neke savjete. Trebali bi razmišljati ako će odgovarati vašem stilu lica značajke.
Razne crne kose Pleter Stilovi
Cornrows: cornrows pletenica stilovi su jedan od najpopularnijih crnom kosom pletenice stilova. Trebate dio kose u male dijelove iz skalp potiljku. To će dati vašoj kosi izgled poljima kukuruza, a time i ime. Ne morate brinuti o tome dok svoje vrijeme za rebraiding. Možete probati mnogo izgleda cik-cak cornrows, krugovi, itd. Možete pročitati više o tome kako oblagati cornrows.
Twist Frizura: Možete probati uviti frizuru koja je vrlo jednostavan za pletenicu. Možete dio vaše kose u sekcije i omotati oko dva dijela međusobno. Twist može trajati oko tjedan dana i untwisting pletiva će vam dati paperjast izgled.
Micro pletenice: U mikro pletenice frizure su jedan od kulturnih izričaja u African American žene. Možete tkati pletenice guste, sa nekoliko vlasi kose. To je vrlo lako održavati i potiče rast kose.
Možete čak i isprobati neke od sljedećih crne kose pletenice stilova kao što su:; Božica pletenice, Micro pletenice, Pixie pletenice, Francuski Inverted pletenice; Pixi Pin Kovrče, Candy Kovrče, Bantu čvorova; riblji rep pletenice, Stan Twist, Brave i undetectable pletenica; Cornrow Ekstenzije, pletenice Nevidljivi, stablo pletenice, Senegala Twist, Silky Brave, interlock Weaving, Latch Kuka Weaving, Silky vadičep, afričkim Twist, Kinky Twist, Strand Twist, nubijski vadičep, Cobra Stitch, možete pročitati još neke korisne savjete na kosu u pletenice isključivo Buzzle članaka:; Kako pletenica Hair, sušilo za Pleter dizajni, pletenica frizura za crne žene; Pletena frizure za muškarce, ne smijete pletenica kosu preuzak, jer to može rezultirati u kosi lom i oštećenja kose. Preširok pletenice, učinit će kosu neupredenog ni u kojem trenutku. Te bi trebao vezati kosu srednje napetosti, tako da to traje žudi i ne uzrokuje hair lom. Ako pleteni kosa je preuzak, možete uzeti vrući tuš za oslobađanje neke napetosti. To je neke informacije o crnom stilova pletenice kose. Možete probati mnogo različitih izgleda s crnim opleten frizure i kose tkati stilova za vaše tresses koji će vam dati dodatni ruba, nad onima koji zavist svoje lijepe brave.