Kako to Graditi Fire Pit u svom dvorištu

Zime su na hladnom i svugdje! Osobe sa veste, preko kaputi, jakne toplo, i sl. mogu se vidjeti na svakom uglu grada. Zima je odmor za većinu od nas i stoga smo u potrazi za mjesto, gdje možemo uživati ​​kao i primati neke topline u smrzavanja hladno vrijeme. Jedno od najboljih mjesta u tom pogledu je, vatra jama! Siguran sam da svatko to zna i zato, danas, možete vidjeti na internet ispunjen s pitanjima kao što su, kako izgraditi vatru jama cigle, kako izgraditi vatru jama stijenama, kako izgraditi tablicu vatra jama i sl. .
Sluh jame riječ vatru, svakako, mora imati uzeti vam put natrag na svoje škole i fakulteti dana, gdje se koristi da ide svojim prijateljima 'mjesto i provedite noć ispred požara jama. Hej ... sada svoje vrijeme pozvati sve svoje voljene prijatelje i dogovoriti se okupljaju u dvorištu svoje kuće, pred požara jama. Moje prvo pitanje je, da li vi imati vatru jama u svom dvorištu? Ako ne, znate li, kako izgraditi vatru jama u svom dvorištu? Pa, ako ne, razmislite o čitanju teksta u nastavku, gdje ćete naći postupak za izgradnju vatru jama u svom dvorištu.
Kako to Graditi Fire Pit, izgradnja vatru jama je jedan od najlakših, učinite to sami doma projekata. Sve što trebate imati je adekvatnu količinu materijala i stvarni proces potreban za dovršenje zadatka. Sljedeći napisati će vam reći postupak za izgradnju vatru jama u svom dvorištu. No, prije početka postupka, trebate odrediti mjesto požara jama, a zatim svoju veličinu. Da, vatra jama će biti izgrađen u dvorištu, ali morate utvrditi njegovu udaljenost od svoje kuće. To treba biti na udaljenosti dovoljno i treba biti daleko od garaže, vitica, bilje, grmlje ili nešto što bi moglo zapaliti. Sljedeća stvar je da se plan veličine. Ako ste pozvali velike skupine, onda vam je potreban za izgradnju vatru jama dovoljno velik za smještaj svih pozvanima, sjedi oko njega. Evo, kako izgraditi vatru jama u svom dvorištu. , Plan dimenzije požara jama, a zatim iskopati rupu odgovarajućeg promjera u zemlju. Vidi se da je rupa je o jednom metara duboko. ; Rasporedi neki kamen oko granice svoje jame. Pogledajte da se kamenje pravilno postavljena i oni su dovoljno stabilan. Umjesto kamena, mogli biste radije koristite cement cigle. ; Instalirajte drugi sloj od opeke ili kamena. Vidjeti da je cigla zidu je oko jedan stopalo visok. Ostavite razmak između opeka za zrak proći unutra i van. ; Skupiti neke drva, zapalili vatru, a zatim uživajte! I da, jedna stvar, diviti se rad! , Mjere sigurnosti za požara jama, sjetite se da je to vatra, a nikad ne bi trebao biti casual s njim! Kao vlasnik, morate biti pažljivi o nekim stvarima, a zgrada vatra jama i kada ne postoje ljudi oko njega. Ponekad, vrijeme može biti vjetrovito. Na takvim se slučajevima, odgoditi tvoju vatru projekt građevinske jame i započeti zadatak, kada je vrijeme stabilno i okreće sasvim. Ne ostavljajte vatru bez nadzora jama, uvijek ugasite vatru, kada se o tome da napuste mjesto. Držite djecu podalje od vatre jama, kako bi se izbjegle nepoželjne prigode. Pročitajte više sigurnosti od požara.
Pročitajte više na:; Vanjski Fire Pit Sigurnost Savijeti, Patio dizajni s vatrom Pit, pa kako izgraditi vatru jama u svom dvorištu? Nadam se, s ovim postupkom u mjestu, vi znate bolje. Budite sigurnosti orijentiran dok zgrada i koristeći vatra jama. To bi nesvjesno doprinose na svoj užitak. Imati lijepo vrijeme!