Sweet stvari za reći za djevojku

Vi svibanj su otkrili do sada zbunjujući i zbunjujuće obrasce ponašanja od djevojčica. Bez obzira koliko teško mi pokušavamo to je čisto nemoguć zadatak točno razumjeti djevojka, i to je još teže reći pravu stvar u pravo vrijeme. Postoje mnoge slatke stvari za reći za djevojku da ste u vezi s, ali sigurno ne očekivati ​​od mene da popis svih njih za vas sada, ili vam je činiti? Najbolje stvari koje treba reći da djevojke su one koje se instinktivno odvaliti svoj jezik na trenutak. No, više nego često ne, ove "instinktivno", riječi će biti pogrešne riječi. Dakle, kako točno ide ona o dolazi do slatke stvari reći za djevojku?
Od zore vremena nježniji spol je održao veliku količinu žalbe u svijesti ljudi. Ono što nas privlači da ih je teško reći. Možda je to samo osnovni nagon za pariti, možda je magnetska sila jednu određenu djevojku osobnost, ili možda je nešto više napredni na duhovnom planu. Znanstvenici i psiholozi tvrde da ima nešto za napraviti sa svojim prilozima na naše majke u maternicu. Po mom mišljenju, to je tajanstveni kombinacija svih tih elemenata, uz čudan osjećaj povjerenja suprotan. Oni su 'Yin' našem 'Yang', pozitivne naše negativne, i mirnom našim previranja. Pojam dvojnosti je nešto što je izvan važnost ove određenu stranicu.
U svakom slučaju, vraćajući se na problem pri ruci. Nakon brzog pretraživanja rezultata ovog određenu temu, da ćete naići na mnogim forumima i beskrajne rasprave o slatke stvari za reći za djevojku. Sve što je lijepo i dobro, ali morate pitati sebe ako je dovoljna za vas jednostavno brzo izgovoriti slučajnih riječi koje možete pronaći. Djevojke vole one malo 'slatko propalica' šapnuo u njihove uši, je ono što su nas naučili klišeje, ali postoji potreba da se nešto više da nego samo unaprijed snimljenu poruku ljubavi. Kako razgovarati s djevojkama, je vještina koja se postupno razvija tijekom vremena, a to može biti samo kroz praksu ovladati i strpljenje.
Akcije; Još jedan poznati kliše je da djela govore glasnije od riječi. U slučaju da se bave djevojkama, tu riječ dobiva još veću važnost nego što je zbog. Jednostavno govoreći nešto slatko i sentimentalan nije dovoljno više, trebate sigurnosnu kopiju visok potraživanja s akcijama. Otišli su dani šekspirijanski stila ramblings i Victorian style romanse. Danas je sve potrebno da bude brz, pravo iz naših automobila i mobilnih telefona, na našu sposobnost da poslovično pomesti žene s nogu. Današnja žena je žestoko neovisna i treba vidjeti riječi manifestira pred njenim očima, nego jednostavno sluha neke cool stvari za reći za djevojku. Dakle, budite oprezni da sljedeći put vam reći svoju djevojku ili ženu, da bih prošetati do mjeseca i natrag za nju.
Najbolji slatke stvari za reći za djevojku su oni koji nisu pretjerano dramatične u prirodi, a imaju osjećaj realizma do njih. Ali točka Ja sam težak to naglasiti je da bi trebali suzdržati od govoreći stvari, čini se da ekstremne prirode. Ne samo da su teško vjerovati, ali oni također nekako potkopavaju sve ono što ste zapravo učiniti za nju. Slijepo blurting neke lijepe stvari su nesmotren.
Slatke stvari reći za svoju djevojku, a sada sve to ne znači da možete jednostavno reći ništa at svi na svoju djevojku koja je romantično ili kašast u prirodi. Povijest i vrijeme nas je naučilo da to držati djevojka zainteresiran za vas, morate stalno ju podsjećaju na dvije stvari. ; Kako strašan je. , Kako ste sretni s njom imati. ; Imajući u vidu ove svaki put kada pokušaju pronaći neke slatke stvari za reći za djevojku će se pokazati kao veliki dar za vas. Nikada ne zaboraviti ova dva goniča, i život će biti puno lakše za vas. Pročitajte više na slatke stvari reći da svoju djevojku i lijepe stvari za reći na svoju djevojku.
Još jedno pravilo za vas cementa u vašem mozgu je da djevojke vole da se nadopunjavali. to biti njihov izgled, njihov intelekt, svoju odjeću, njihov pribor, svoju osobnost, ili njihove ljubimce. Uključi ove stavke u slatke stvari za reći za djevojku, a vi ćete žeti pogodnosti.
Također pročitajte sljedeće:, Slatka Poruke poslati svoju djevojku, Romantični pitanja pitati svoju djevojku, kako susret djevojke, na kraju dana, morate se sjetiti da je biti pravi je daleko važnija od šećera premazivanje sve riječi nepotrebno. Važno je uvijek imati neke slatke stvari reći da vaš ljubavnik, ali više-pretjerali ove riječi samo mogu završiti backfiring. Budite iskreni, biti iskren, i držati male stvari na umu. Sve ove osobine su puno važnije od nasumce blurting neke slatke stvari za reći za djevojku da ste došli preko na Google pretraživanje.