Cvjetnice grmova za sjeni

Postoje mnoge vrste cvjetnice grmova for hladu. Postoje grmlja, koje su klasteri prekrasnog cvijeća, a neke koje su nježne i prilično izgleda zvono poput cvijeća. Navedene u nastavku su neke od najboljih grmova i grmlja for hladu, koje možete dodati na svoj cvjetni vrt.
Top 10 cvjetnice grmova for sjeni, Kad odabirom cvjetnice grm for hlad, napraviti malo istraživanja na brigu faktorima, kao što su tlo, voda, obrezivanje, itd. Dakle, da možete dobiti ideju o tome koliko održavanja cvjetnice grmova će zahtijevaju. Ovdje su 10 najboljih cvjetnice grmova for hladu.
Berberis: "Ovo grmova za hlad dolaze u mnogo varijanti, i raste 2 do 10 metara. Ovaj grm ima lijepog izgleda lišće i stoga izgleda zapanjujuće čak i kad je bez plodine i cvijeće. Ona dobiva svijetle žuto cvijeće i trešnje, koja bi to izgledalo još ljepše. Berberis ne trebaju nikakve posebne uvjete za rast i može rasti u bilo koji tip tla. Oni također ne treba puno rezidbe.
Hortenzija: "Ovo su lijepog izgleda grmova with klastera cvijeća. Oni dolaze u mnogim bojama poput ružičaste, plave, bijele, itd. Oni rastu 4 do 6 metara i može se lako uzgaja u dijelu hladu ili puni hladu vrtovima. Ako želite šareni obrub oko svoje kuće, ovih su najbolji izbor.
Glossy Abelia: "Ovo cvjetnice grmova for hladu područjima, lijepog izgleda hibrida" abelia '. Oni mogu biti lako uzgaja u vrtovima hladu. Međutim, oni ne održati u nula stupnjeva hladnom vremenu. One su polu-zimzelene i graciozan arching grane. Listovi su tamnozeleni i sjajni, a cvjetovi su lijepi, u obliku zvona i dolaze u roza ili bijele boje.
Fuksija: "Ovo su vrlo lijepog izgleda cvjetnice grmova for hladu. Oni lako mogu se uzgajati u djelomičnu sjenu i jarke i svijetle nijanse cvijeća. Rastu do 10 metra, ali se može održavati u boljoj formi s rezidbe. Oni su dostupni u mnogim bojama, kao što su bijela, koralja, hot roza, itd.
Camellia; Postoji oko 250 sorti kamelije. Neki grow do normalne grm visine i neke rasti kao velika kao stabla. Dakle, kad god kupujete vrsta kamelije, provjerite kako velika bit raste prvi. Kamelije mogu rasti u punom suncu, ali bolje odgovoriti u djelomičnom hladu. These cvjetnice grmova for shade imaju veliku atraktivan cvijeća, s mnogo latica, i dolaze u mnogim bojama.
Mountain-Laurel / Spoonwood; Ove biljke imaju vrlo lijepe cvjetove. Oni rastu 6 do 8 stopa u visinu, te dolaze u raznim kombinacijama boja, kao što je bijelo-plava, bijelo-roza, bijelo-ljubičasta, itd. Oni su veliki kao ukrasno cvijeće za formiranje granica. Međutim, oni moraju dobro drenirano tlo i ne rastu dobro u mokrim ili glinenim tlima.
Japanski Kerrias: "Ovo su jako lijepe biljke koje rastu do 3 do 5 metara u visinu i ima nježan izgleda, svijetle žuto cvijeće. Ove biljke može tolerirati djelomičnu sjenu i tako mogu poslužiti kao ukrasne biljke u obliku granice. Oni su i zahtijevaju drenirano tlo i raste iu umjerenim do plodnog tla.
Blue Mist grmlja, ovo je mali grm koji raste do na 2 - 3 metara u visinu. To je aromatično cvijeće. Kada se ove grmova su zasađene u velikom broju, oni izgledaju zapanjujući. Sunce plavo raznolikost je duboko plavo cvijeće. Ovaj grm je također vrlo atraktivna za leptire i tolerira sve vrste tla.
Hardy Summersweet: "Ovo grmlja for osjenčana područja, ne zahtijevaju puno održavanja i slatka mirisna cvijeća. Cvjetovi dolaze u mnogim bojama, poput ružičaste, bijele i tamnocrveni. To je štetočina besplatan i izgleda prekrasan kad posađeno u masama. To čini dobro u sjenovitim područjima i raste do visine od 4 do 6 metara.
Vinca Minor vina: "Ovo su zimzelene biljke i činiti dobro u zasjenjenom području. One rastu do 3 do 6 centimetara, a imaju i prilično delikatna izgleda, plavi cvjetići. Ako ste u potrazi za nekim cvjetnica da pokrije zemlju, te su dobar izbor, kao i oni rastu vrlo brzo.
To su bili najbolji odabrani grmlje, među cvjetnice grmova for hladu. Dakle odaberite iz navedenih popisa, bilo koji od cvjetnice grmova, i tvore lijepe obrub oko svoje kuće!