Dnevni boravak za crne kose

U svijetu plavuše i brinete, crne kose ističe vidljivo. Tu je sve zajedno drugu milost i kvalitet da imaju jet crne kose i crnih frizura. Crna je lijepa, kao što kažu. Samo tako, kad je lijepa, trebate se pobrinuti za to lijepo imovine. Velika kosa je uvijek privlačan kvalitetom imati, bilo da je momak ili djevojka. Iako je za djevojke, kose je vrlo osjetljiv problem i žele da im kosa bude savršen. U slučaju da ste prebiraše nad svakodnevno skrbi za crnu kosu, čitajte dalje.
Black Hair Care Tips
Češljanje: Širok zubat češalj je korisno za zaštitu osjetljive kose osovine. Tako da je preporučljivo koristiti. Za odvajanje kosu, koristite blagi regenerator, koji će napraviti posao češlja lakše. Kada češalj, držite dijelovi kose, a zatim pokrenite češalj od korijena do vrha, lagano djeluje kroz teško područja kao i ti ići. Yanking ili povlačenjem kosu nije jako dobra ideja, čak i ako ste podnijeli zahtjev za kosu balzam.
Korištenje šampon: Operite kosu sa šamponom jednom tjedno. Koristite šampon pogodan za kosu tipa. Nakon što šampon (po mogućnosti sa mlakom vodom) koristiti restorativni ili ostaviti u uređaj za zaštitu vaše kose iz styling i grijanje proizvode.
Crna kosa Moisturizing: Za vlaži kosu, korištenje prirodnih ulja i biljnih vlasište i kosu moisturizers. Uhvatiti one proizvode za njegu kose koji su čaj stablo ulje. Da žeti koristi od toga, primjenjuju se ovo direktno na kožu od korijena do vrha. Trčanje širok zubima češalj kroz kosu nakon nanošenja hidratantne kreme. Ako možete upravljati, dnevni praksa vlaži vaša kosa će biti jako dobro. Za više informacija o crnom proizvode za njegu kose, check out hair pjenu za crnu kosu.
Noću: Pletenica kosu (ako imate dugu kosu), prije odlaska u krevet. Nadalje, pokriti kosu s maramom za sprečavanje štetnih trenja iz vaše kose.
Navedene informacije su opće savjete o svakodnevno skrbi za crnu kosu. Tu je još jedan aspekt u ovoj iako i to je činjenica da svatko nema iste teksture i kvalitete. Stoga, sljedeći odjeljak će se usredotočiti na crnom vodiča hair briga za afro Amerikance, koji imaju različite vrste kose. African American kosa je sklona da bude krhke i to znatno skuplja nakon sušenja. Osim toga ima više elastičnosti.
Kako Briga za African American Hair
Stroj za pranje: Dok pranje kose, masirajte vlasište i nježno u najvećoj mogućoj mjeri izbjegavati čupanje kose pramenove. Biti wet je najranjiviji stanje vaše kose može biti i to je posebno slučaj s afro američki kose. Dakle, morate biti vrlo oprezni. Se suzdržati od trljanje kose na ručnik poslije ste učinili za pranje. Bilo bi bolje da se samo mrlja viška vode u kosu.
Sušenje: Prije puhati sušenja kosu, nanesite hidratantnu kremu za kožicu losen vaše kose. Koristite velikim nazubljenim češljem razdvojiti kosu nakon toga. The Strokes po mogućnosti bi trebao početi od kraja, ide prema tjemenu. To će spriječiti od vuče i vuče na svoju kosu. Započnite puhati sušenja kosu odozdo prema gore do vrha glave. Nakon toga, izložiti svoju kosu u eksploziji hladnog zraka koja će se zatvoriti cuticles svakog žal. To bi pomoglo kosu zadržati vlagu. Ovo je jedan od vrlo važnih svakodnevno za njegu kose savjete za zdravu kosu.
Tkanje i Pleter: Pa, isprepliće koje su prošivene su bolji od zalijepljen na plete. Ako idete na iskusni stilista i poduzeti sve potrebne mjere opreza za njegu kose, onda je u redu. Za zadržavanje stil i održavanje Vaših isprepliće zbijeno, preporuča se da posjetite stilist svaka 2 ili tri tjedna.
Pročitajte više o pletenice i tkanja u, pletenica frizura za crne žene, tkati frizura za African American žene; Mitovi o African American kose: Sve je rekao i učinio, postoji nekoliko mitova povezanih s African American kosu, koja treba imati na umu dok se brinu za svoju crnu kosu. Prva zabluda je da je ovaj tip kose ne raste dugo. To je skloni lom i suhoća, to je razlog zašto se čini tako. Drugi je da je preko uređaj vaša kosa je u redu. Ali to nije tako. Previše vlaženje vaše kose može učiniti vaše kose teško i onda na kraju slomiti. Tako bi se izbjeglo to.
Mora imati za African American kose: Evo nekoliko proizvoda za njegu kose koji African American žena bi trebala imati za osiguranje zdrave kose. ; Dobar hidratantni šampon, Moisturizing uređaj, styling proizvoda temelji se na ovlaživač; Moisturizing hair haljinu za rutinsku nadopunjavanje kose, da je sve bilo da se brine za crne kose. U konačnici se svodi na svoju tipu kose, dok brigu, nego boja. Iako je boja bitno, bez sumnje. No, ti proizvodi su bitne kada je riječ o njezi kose za crne žene.
U najmanju ruku, svakodnevno brinu za crno kosa je prilično izvedivo i ako držati ovih nekoliko stvari, dok se bave kosu, dobro, nitko ne može zaustaviti od onih koji imaju prekrasne crne pramenove! Crno svakako je odlično!