Kako to Graditi Ograda

Vi svibanj ištanje to držati tvoj susjedov pas iz vaše imovine ili možda želite blokirati prevladavajući vjetrovi koji uništavaju biljke u vašem vrtu. Vi svibanj također misle o davanju osobni dodir na svoj dizajn krajolika. Što god trebate je izgradnja ograda je od primarne važnosti za vas, upravo sada. Ako to nije bio slučaj, onda ne bi bio čitanje ove stranice, o tome kako izgraditi ogradu. Iako, možete se s različitim fence dizajn ideje, ovisno o tvoj potreba, vaš izbor bi trebao ovisiti o snazi ​​ograde. Ovdje su neke savjete i prijedloge o tome kako izgraditi ogradu koja može živjeti do Vaša očekivanja.
Pročitajte više na:; Fence dizajni, Kako izgraditi Drvo ograde; Kako da postavim ograde; Drvo Fence stilova; Savjeti o tome kako izgraditi ogradi
Znate pravila, prije nego što počnete projektiranje i planiranje ogradu, provjerite s vašim lokalnim vijeća za pravila koja se odnose na izgradnju ograde. Jednom kada znate o ogradu prostora, vrstu i dizajn vam je dopušteno da se, početi planiranje i projektiranje jedan.
Prijateljski razgovori susjed, Pokušati zadržati ograde linija unutar vaše imovine. Ako niste sigurni, razgovarajte sa svojim bližnjima. Kasnije, želiš ga srušiti ogradu zato što barged u svoj teritorij. Vaš susjed također može pokazati interes za izgradnju ograde oko njegove imovine linija koja može smanjiti ukupni trošak.
Postovi Fence, nakon što su razgraničene vaše imovine linije od svoga susjeda, označite ogradu liniju. To bi također izračunati materijalima koje će trebati za ogradu. Okosnicu bilo ograde je ograda post. Stupovi su obično izrađena od crvene desni ili tretiraju bora. Post fence bi trebao biti u stanju izdržati jakih vjetrova i podupirati težinu vaše ograde. Thumb pravilo je da kopaju vaša ograda post dovoljno duboka, tako da jedna trećina post je podzemna.
Započnite kopanje, morate prvo mjerenje post rupe. Pobrinite se da post rupe su 2,5 metara, osim za pravilnu potporu ograde. Rupa treba biti 80 cm duboko držati post jako.
Postavite Postovi; Prije stavljanja postove u rupe, započeti s pripremom betona potrebno za postavljanje post. Na 1 dio cementa, mix 2 dijela pijeska i šljunka 3 dijela. ga zgusnuti dodavanjem vode. Ispunite rupe 15 cm dubine sa ovom smjesom. Stavite post i početi popunjavanje i nabijanje dolje tvrdo dok ga je izravnati i krupan. Dati jednaku pozornost na ogradu ugla. Uglovima će odrediti koliko je napetosti vaša ograda može podnijeti. Koristite veće ili više postova za kutove i postaviti malo dublje od normalne postove. Pročitajte više o metalnu ogradu ploči i postove.
Škripac šina, sada da imate fiksne postova, vrijeme je da prođe tračnice kroz njega. Možete koristiti vodilice izrađene od drveta ili tretiraju bora. Dno željeznicom bi trebao biti 15 cm iznad razine tla. Na vrhu željeznicom bi trebao biti najmanje 7,5 cm od vrha visine post, a sredinom željeznički treba pokrenuti između njih. Nail tračnica na ogradu postove.
Završi ograde; Pričvrstite ogradu zajednice na tračnicama pomoću 75x3.75 mm pocinčane čavle metak glave ili još bolje, koristite pištolj kompresora noktiju kako bi vaš posao lakšim. Koristite spacer između ograde zajednice prije nego što ih čavlima. To će osigurati da ograda zajednice jednako su raspoređeni. Instalacija kape post za zaštitu otvorenom kraju post. To će dati vašem ogradu završio izgled. Ako je Vaš potrebu ogradu je osnovna, gotovo da su učinili s ogradom. Da bi ga više privlačan i privatni možete dodati preljevima i pokrovni sloj na svoju ogradu.
Pročitajte više na:; Chain Link Instalacija ograde; Instaliranje Split Rail ograde; privatnosti Ograde, Sada kada ste shvatili osnove o tome kako izgraditi ogradu, možete ljepušan velik dio to učiniti na svoju vlastitu. Ali, ako ste među onima koji bi željeli sjediti leđa i nadzor, pitajte lokalne profesionalni da vam pomoći s vašim ogradom. Budite sigurni da je profesionalni je u mogućnosti prevesti svoju ideju o savršenom ograde u praktičnu stvarnost!