Piercing obrva Rizici

Obrva piercing je podebljano modni iskaz i onaj koji se smatra više od ekstremnim nos piercing. Piercing obrva može biti bilo gdje duž obrva. To je više obično prema kraju obrve, ali još je učinio direktno iznad oka. Obrva piercing rizici od infekcija mnogo su manji u odnosu na druge body piercing, jer oni nisu lako iritira.
Piercing obrva rizika; Stupanj rizika obrva piercing uvelike ovise o skrbi snimljene tijekom i nakon piercing je učinio. Ovdje su neke od rizika kao i mjere koje možete poduzeti kako bi zaštitili sebe protiv njih:
Migracija ili odbijanja; zajedničke nakit vrste ljudi koristiti za obrve piercinga su barbells, zakrivljena barbells i zatočeništvu perla prstenje. Uporaba teških nakita u piercinga (pogotovo nove) može vršiti pritisak, a time i uzrokovati iritaciju ili piercing migracije tijekom vremena. Da biste smanjili rizik od migracija ili odbijanja, pokušajte koristiti površinu bar ili bilo koji drugi odgovarajući nakit. Kut na kojem je piercing se obavlja također utječe na migracije.
Oštećenja živaca, obrva piercing se obično radi na 40 stupnjeva kut od vanjskog ugla oka. Međutim, to je sigurno probiti čelo bilo gdje između neposredno iznad oka do vanjskog ruba obrva. Jedna od opasnosti obrva piercing oštećenja živaca, ako je učinjeno bilo gdje između prostora neposredno iznad oka i početak obrva, jer postoje tri glavne Supra-Orbitalna živce prisutan ovdje. Po piercing u ovom području rizika trajno oštećenje živaca.
Infekcija; Primarni izvor zaraze je piercing opreme koja nije pravilno sterilizirani ili očišćena. Ako je bakterija dobiva u vaše tijelo kroz piercing mjestu, upalni odgovor će biti rezultat. To je vjerojatno da će uključivati ​​natečen obrve, bol, toplinu i često čak i groznica. Kao što je očito, dobiti svoj piercing iz znan studio koji koristi sterilne opreme.
Piercing obrva Care, piercing obrva će trajati otprilike 6 do 8 tjedna da ozdravi. Pravilna briga za to vrijeme će ubrzati ozdravljenje s nekoliko problema, a nedostatak da će produljiti razdoblje cijeljenja. Obično, ako je nakit je uklonjena za period od 5 do 6 tjedana nakon, piercing obrva izbliza. Evo što trebate učiniti:; očistite piercing jednom ili dva puta svaki dan. Za kore koje mogu formirati, ona isprati s čistom pamuk natopljenom u fiziološkoj otopini. Najbolji način za korištenje je da se držite mokre vate, preko piercing za 3 do 4 minute dok se sve crusting je uklonjena. Nemojte biti grubi. ; Glađenje obrva piercing s čistim tkiva nakon navedenog postupka će ga na suhom. Savjetujemo protiv korištenja ručnik na piercing ili lica, kao i ručnici luka bakterija i svibanj čak dobiti upletena u piercing nakita. , Kako se odnosi na sve rane, ne drže dira ranu, ili branje ili vuče na lišaj, kao što može uzrokovati da dobiti okužen. On svibanj također uzrokovati lumps u obliku. ; Ne izlažite piercing na bilo make-up, sredstva za čišćenje, sunčajte losione i sl. kako bi se smanjila opasnost od infekcije. Kada koristite lak za kosu, pokriti piercing s tkiva prije nego što sprej. ; Neke druge tvari koje mogu biti opažen da pomogne, ali u stvarnosti može uzrokovati lumps u obliku (kao što su prejaki za osjetljivu tkiva tvore ožiljak) su alkohol, čaj stablo ulje, metholated duhovi ili betadine. Dakle, nemojte koristiti bilo koji od njih za čišćenje rana. ; Pročitajte više na:; obrva piercing skrbi; Različite vrste tijela Piercings, kako bi se smanjili rizici piercing obrva, osigurati da se odgovarajuće njege prije, za vrijeme i nakon piercing. Još jedan korak možete poduzeti kako bi se pomoglo u procesu ozdravljenja, je primijeniti malu količinu ulja lavande na tom području.