Prirodne njegu kose za crne žene

Većina African American žene pokušati eksperimentirati s puno stvari kada je u pitanju svoje kose. Od opuštajuće na bojanje i pletenice, moraju imati pokušao sve, uz pretpostavku da je briga za prirodni African American kosa je teška i to također ne može se nositi kao željenu. Činjenica je da, više je vaša kosa je izložena na tretmane i kemijskim postupcima, to više će izgubiti svoju snagu i zdravlje. Prirodne njegu kose za crne žene može biti rješenje za sve vaše brige u vezi s vašim prirodno kovrčavu kosu. Tu su i nekoliko komercijalnih African American proizvoda za njegu kose dostupni, ali njihova učinkovitost nije stvarno može računati na. Prirodne njegu kose savjeti za African American žena će vam pomoći upravljati svojim kose i također će vam riješiti većinu problema vaše kose. Pročitajte više na njegu kose za crne žene.
African American Prirodne njegu kose Savjeti
Prirodne njegu kose za crne žene treba slijediti na redovnoj osnovi. To će zahtijevati puno strpljenja i uporabu svih prirodnih proizvoda za njegu kose. Najvažniji aspekt prirodne kose brige za afričkih Amerikanaca da bi se spriječio lom kose i hairloss i poboljšati krhki teksturu kose. Slijedite savjete hair spomenute u nastavku postići snažan i lijep za njegu kose. Pročitajte više na kosu vitaminima za Afroamerikance.
Jedan od najvažnijih savjeta za prirodne njegu kose za African American žena bi se da nikada pokrenuti češalj kroz kosu kad je suha. Uvijek češalj kosu dok je mokra, to je, neposredno nakon šamponiranje, a nakon što je uređaj se primjenjuje. Ako je vrlo potrebno za pokretanje češalj kroz kosu, mokru kosu s vodom prskalica i zatim pokrenite širok zubima češalj kroz nju. , Nikada ne koristite četka za kosu to češalj ili stil prirodne African American kosu samo uzrokuje daljnje štete na kosu koja je već vrlo krhak. ; Još jedan važan savjet za njegu afričkih Amerikanaca, je koristiti šampone koji su bez sulfata, što može dodatno osušiti kosu. Držite se hrani na bazi proteina šamponi i uređaja i koristiti samo African American proizvoda za njegu kose. , Ulje samo kosu, a ne vaše vlasište as podmazivanje kožu može uzrokovati gušenje od kose folikula i mogu štos rast kose. ; Izbjegavajte korištenje izravnavanje kose, brenšere, boja kose i ekstenzija. Svi ovi mogu pogoršati krhki tekstura vaše kose i ona također može dovesti do prekomjerne hairloss. Pročitajte više na krhki kose lijekova. , Umjesto toga, ako koristite styling sprejevi i gelovi, morate koristiti styling losione koje ne suhu kosu out, ali to dati neke vlage i hrane. Ovo će također pomoći poboljšati prirodne kovrče u kosu. ; Poštujte zdrave prehrane, tako da ćete dobiti sve potrebne hrana za kosu. ; Izbjegavajte korištenje guma marke osigurati kosu ponytails. Možete koristiti elastics to osiguravaju vam kosu, ali ne zaboravite ostaviti svoju kosu izgubiti prije nego što odete u krevet. Pročitajte više na njegu kose savjete za crnkinjama. ; Prirodni proizvodi za njegu kose za Afroamerikanaca
Kako biste izbjegli izazivanje štete kosu pomoću kemijskih proizvoda, možete koristiti neke prirodne proizvode za njegu kose na stvaranje neke prirodne recepte za njegu kose za kosu. Na primjer, možete dati svoju kosu neke vruće ulje liječenje pomoću tople maslinovo ulje ili bademovo ulje. Masaža you hair dobro, a onda ga zamotajte u ručnik umočen u vruću vodu. Neka to ostane za oko pola sata, a zatim šampon i stanje vaše kose kao i obično. Možete koristiti shea maslac maska ​​kosu da se opustite i upravljanje kosu. To će smanjiti kovrča i suhoće u kosu i pomoći vam da nosite kosu labav za duže vrijeme. Koristite jabučni ocat razrijeđen s vodom za ispiranje kose koja dodaje sjaj vaše kose i pomaže upravljati kovrče. Jedan od učinkovitih savjeta za brže rastu kose da bi se utuviti zdrave životne navike i jesti zdravo, tako da je maksimalni hrana je predviđeno za rast kose.
Za više informacija, možete uputiti na:; relaxers za crne kose, afro-američki Savjeti za njegu kose; Slijedite gore navedene savjete za prirodnu njegu kose za crne žene i sigurno ćete se vijoriti zdrava i lijepog izgleda kose u roku od nekoliko tjedana. Ne smijete promatrati bilo označene promjene u kosu nakon prvog, odnosno drugog tretmana, kao i vaša kosa će potrajati neko vrijeme da se prilagodi na rutinu za njegu kose. Nakon što to učini, rezultat će biti očito i vrijedan truda. Srecno.