Cvatnja kruške bolesti

Stablo kruške pripada rodu Prunus porodice Rosaceae, te dijeleći istu obitelj s vrtom ruža, kupina i jabuka. Dolazeći do cvjetnice stablo kruške znanstveni naziv, stablo kruške Bradford predstavlja Pyrus calleryana. Kada se proljeće stigne, možete uživati ​​u prekrasan pogled na stabla obavijen u bijelo ili crveno cvjeta. Bez obzira na raznolikost koje ste zasadili u svom dvorištu, razumijevanje cvjetnice stablo kruške bolesti će vam pomoći u kontroli pravovremeno problema. Više o chanticleer kruška.
Cvatnja kruške Informacije
S više od 800 sorti, kruške stablo je jedna od najspektakularnijih hortikulturno uređenje drveća širom svijeta. Osim uobičajene vrste drveća sadi kruške za voće, postoji nekoliko drugih vrsta cvjetanja stabala kruške, koji su posebno uzgajaju za njihov atraktivan blooms i estetske vrijednosti. Plant bijele cvjetnice stablo kruške (Cleveland sorta) i možete uživati ​​u snježnim stabla i slatkim mirisom u rano proljeće. Međutim, veliki problem cvjetnice stablo kruške je uspravno i ravno grane koje su skloni lom i cijepanje.
Cvatnja kruške bolesti
Uzimajući u obzir ukrasne vrijednosti, cvjetanje kruške sorte su također poznat kao ukrasne sorte kruške. Za pravi hobi, što može biti žalostan, osim viđenje svog cvjetnice stablo kruške umire zbog bolesti. Da bi se izbjegla takva gore iskustvo, školovati se o bolesti identifikaciju i učinkovite mjere kontrole. Više o ukrasnog drveća za uređenje okoliša.
Crown Gall bolest; jedna bakterija zaraza, kruna žučna bolest uzrokuje proširenje stabljike i grana. U teškim infestacije, ne može biti akumulacije mrtvog tkiva u dijelu stabljike, neposredno iznad tla. Ako se ne liječi, može uzrokovati smrt stabla. Uklonite oboljelih grančica i sprej za drvo s učinkovit bactericide.
Fire medljika bolest; Fire medljika bolest pogađa osobito mladi listovi i stabljike u cvatu sezone (proljeće). To je najviše destruktivne bakterijska bolest koja napada kruške cvjetnice stabala. Ako primijetite neobičan sticky depozita u kljun, to je vjerojatno zbog bolesti požara kvariti. Koristite streptomicin ili druge baktericidno sprejevi za kontrolu vatre palež u ranim fazama zaraze.
Leaf Spot bolest; list spot je još jedna teška bolest cvjetnice stablo kruške. This cvjetnice stablo kruške gljiva zaraza može se identificirati sa crvenkasto-ljubičaste mrlje razvijene na listovima, osobito u ranu jesen i proljeće. Inficiranih lista će se okrenuti i na kraju crveni pada. Trim zaraženih dijelova i sprej fungicidima nakon svaka dva tjedna za kontrolu ove bolesti učinkovito.
Drugih bolesti, druge bolesti koje se zna da zaraziti zajedničkim kruške su korijen trulež, blister bolest, kasno list trulež, praškaste plijesni i garav plijesni. Moguće je da spomenute bolesti također mogu zaraziti ukrasne vrste. Dakle, dok kupnje tih mladice for cvjetnice vrste drveća, to je uvijek bolje odabrati bolesti i štetočine otporne sorte.
Nekoliko drugih ukrasnog drveća uređenje koji mogu biti pogođeni su bolesti javora i hrasta, za informacije o istom, pogledajte:; hrast bolesti; javor Tree bolesti; Osim navedenog cvjetnice stablo kruške bolesti, biljke je osjetljiv na druge štetnike i insekata kao što su gusjenice, tripsa i webworms. Provjerite biljni dijelovi za ikakve štetnika i kukaca. Ako je moguće, izvadite ih i ručno ih ubiti. Možete tražiti savjet od svog lokalnog hortikulturista o preventivnim mjerama koje se trebaju slijediti tijekom svake sezone za sprečavanje bolesti i štetočina infestations. Na taj način, možete djelotvorno može kontrolirati ove destruktivne cvjetnice problema stabla kruške.