Silverfish Bug

Silverfish, ili kako se zove na latinskom, Lepisma Saccharina je insekt koji može biti ni manje nego noćna mora za kuće. Silverfish je poznat kao fishmoth zbog ribe poput pokreta, što ga čini kada je pokrenut. Srebrno ljuskava boja njihovih zakrpe daje im bug ime silverfish. Uglavnom pronađen u bijelom, sivkast smeđa i srebrno plavkasto boja, silverfish bube su u blizini oko jednog inča u duljinu.
Silverfish Bug životnog ciklusa; Postoje tri faze dominantno u životnom ciklusu silverfish bug, naime, jaje, nimfa i odrasli stadij. Ženski silverfish polaže stotine jaja u cervices i pukotina u dvorištu ili zidovi prostorija. Roku od nekoliko tjedana, silverfish postavlja različite serije jaja i sve izlegu u jednom mjesecu je vrijeme da se naći optimalnu temperaturu. Jaja su male, ovalne i bijela. Nakon jaja izlegu, nimfe, koje se mogu smatrati pozornici pred odraslima, isplivati. Nimfe potrajati gotovo tri mjeseca da se razvije u odraslih. Potpuno odrastao silverfish bug živote za oko dvije do tri godine.
Što Silverfish Nedostaci jesti?; Silverfish ljubav hranjenja na ugljikohidrate, šećere i škrob. Budući da su prisutni u kući dvorištu, oni naći razne hrane izvora hrane, posebno šamponi, knjiga ljepila, odjeća materijala (lan, svila) i razne kukce. Ako silverfish poplaviti kuću, onda možete budite uvjereni da ste to držati tvoj vlažnu odjeću i papira stavke prilično sigurna kao ove bube imaju čar za vlažne odjeće i papir. Razlog tome je da silverfish piti vodu i to je razlog zašto oni uglavnom nalaze u vlažnoj odjeći i drugim vlažnim mjestima u kući. Silverfish bug je od strane stručnjaka smatra da se najviše destruktivne štetočina za pohranjene prehrambene proizvode.
Kako da biste dobili osloboditi od Silverfish Bugs?; Silverfish pogreške mogu biti neugodno štetnika za bilo koji home vlasnik i eliminira ih uključuje niz koraka. Prvi korak je identifikacija silverfish bug, koji se može obaviti uz pomoć sljedećih procesa. Mix gustu smjesu od brašna i vode i raširite na kartonu. Držite kartona u području gdje se sumnja na prisutnost silverfish bug zaraze. Znaci proteže i tipičnih kukac jesti načine reći će vam da silverfish bugovi su prisutni u blizini. Čak i ljepilo odbor je dobra ideja da uhvati silverfish bug. Kada silverfish su bugovi o pariti, izvode plesove ljubav!
Jednom kada znate područja koja su zaraženi od silverfish bug, idi za lov i samo očistiti sve mjesta koja su osjetljivi na silverfish bug. Čišćenje, usisavanje, čišćenje, parni, i mijenjanje temperature su neke od najboljih tehnika koje vam mogu pomoći da biste dobili osloboditi od problema silverfish bug. Silverfish napredovati u toplim temperaturama tako da promjenom temperature mogu utjecati na njihov opstanak. Mnoge stvari poput starih knjiga i odjeća mogu se čuvati u zamrzivaču za neko vrijeme ubiti silverfish bugova. Polaganje kruh u bocama privući silverfish je dobra ideja. Možete koristiti samoljepljiva traka kao silverfish ne mogu slajd u običnom površinama.
Zarobljeni silverfish pogreške mogu se staviti u kante pune vode sapun da će ih ubiti. U slučaju, sve te fizičke mjere nisu učinkovite, onda možete kontaktirati stručni team kontrolu štetočina i uzeti njihov savjet o uklanjanju silverfish bug iz svog doma. Silverfish kukac zaraze mogu biti kontrolirani od strane pravilnu njegu i korektivne mjere. Pauci i centipedes su neki kukci koji se hrane silverfish. Ako se ne kontrolira na vrijeme, bug silverfish može iskaliti pustoš u vašem domu, tako da uzimajući osloboditi od ovaj mali štetočine je zadatak da se nikada ne bi trebao biti je odložio u drugi dan.