Svadbeni veo Patterns

Najviše napornog još postojećih iskustava u životu je kada planirate za vjenčanje i planiranja ga prema vjenčanje proračuna. Najranjivije osobe prema meni tijekom vjenčanja je mladenka-to-biti kao ona podliježe primamljivom Vera Wang haljina ili nekih drugih 'Ohh, soooo lijepa!' vjenčanje gowns ili vjenčanje pribor. To čini čvrsto odlučio wedding proračuna ide za bacanje. Pa, ne možete pomoći, ide preko proračuna što su vjenčanja su vrijeme kada apsolutno trebate kupiti najbolje. To je poseban dan svog života i ne može biti učinjeno s ništa, ali najbolje. Postoje neke stvari poput vjenčanice ili vjenčanje hairstyles da trebaju biti jedan od najbolje vrste. No, možete uštedjeti mnogo pokušavajući smanjiti na stvari koje možete učiniti sami. Na primjer, vjenčanje prijem ideje sredinu, izradu wedding lukove, itd. vam pomoći uštedjeti nešto novca, a također pomoći da sudjeluju u vaše vjenčanje dekoracije prisno. Dakle, mnogi nevjeste i njihovih majki su se opredjeljuju za svadbeni veo uzorke koji mogu biti kod kuće. Kako napraviti svadbeni veo obrazaca, ovisi puno na šivanje i ljepljenje vještine. Ako ste zainteresirani da znaju više o tome kako napraviti svadbeni veo uzorke, a zatim sljedeće informacije će dokazati da bude vrlo korisno.
Vrste svadbeni veo materijala
Ako planirate dizajnirati svoj svadbeni veo obrasce, onda je vrlo važno znati više o svadbeni veo materijala. Najčešći materijal za svadbeni veo obrazaca svadbeni iluzija. Većina svadbeni saloni imaju svadbeni veo od svadbeni iluzija. Na svadbeni iluzija je jednostavno poznat kao 'til' na vjenčanju industriji i 100% najlon tila. Ovo je ispreplesti tkanina kao i svi tulles. To je iluzija obliku dijamanta, koji je stvorio rupe u tkaninu. Je ima medij tijelu, te je pogodno za uporabu kao blusher sloj. To ovisi o izgradnji veo koji čini izgled fluffy ili visok. To je većina pristupačne wedding veo materijal, nije pogodan za dugotrajnu pohranu i ne može se prenijeti na buduće generacije.
Svila til je jedna od najluksuznijih tkanina vela materijala. To je većini teško svadbeni veo materijala svih. Dostupna je samo u nekoliko high-end maloprodajne trgovine i on-line trgovaca. To je 100% svila i ima heksagonalnog ukopčati. It mekša od svadba iluzija i engleski mreža. To može ogrnuti i pad bolji od druga dva, a vrlo je stan when okupili. Gotovo je obična tkanina pogodna za blusher sloj. Svile til je najskuplji veo materijala. To je ujedno i najnježnijim i može se prenijeti na generacije, bez straha yellowing poput svadba iluzija i pogoršanje šanse i svadba iluzije i engleski mreže.
Drugi tip svadbeni veo uzorak materijala je na engleskom mreža. To je jako teško naći i nekoliko high end retainers nose velove ove tkanine. To je til koji je 100% pamuk s šesterokutna ukopčati. Iako obična tkanina, a ne najviše preferira jedna i ne može se koristiti kao blusher. To je najviše tijelo svih vela materijala i ima najviše bulk when prikupljenih na češalj da veo. It je tvrđi od svadba privid ili svile tila. To može držati oblik i neće teći i ogrnuti kao iznad dva vela materijala. To je jači materijal može se držati za dugotrajnu pohranu i prenijeti budućim naraštajima. Sada kada ste shvatili različite vrste svadbeni veo uzorak materijala, idemo u detalje o tome kako napraviti svadbeni veo uzorak.
Kako napraviti svadbeni veo Uzorka?
Kad ste se odlučili na vrstu svadbeni veo materijala, važno je znati duljinu vela želite imati prije nego što ga donosi kući. Sljedeće su standardne veo dužine:; ramena svadbeni veo - 24; lakat dužina svadbeni veo - 30; Fingertiplength svadbeni veo - 40; Balet / Valcer duljina svadbeni veo - 52; Kapela dužine svadbeni veo - 90; Katedrala dužine svadbeni veo - 110: "Ovo su standardne veo dužina različitih svadbeni veo uzoraka. Ako je Vaš veo ima više od jednog sloja, a zatim gornji sloj je obično čuva lakta dužine. Možete koristiti bilo koji gornji sloj multi-layer velom kao blusher.
Kako smanjiti tkanine?
Koristite rotacijski rezač i self-grijanje tepih smanjiti svadba iluzija, Engleski mreža ili svile tila lako i dati čistu izrezati na tkanine. Vi svibanj koristiti par oštrih škara za rezanje veo materijala, ali budite sigurni da ste izbjegli šiljast završava. Kada rezanje tila, preklopite na pola po dužini tkanina. To olakšava smanjiti simetrična krivulja na dnu.
Nakon što je vela je izrezati u željeni oblik, prije okupljanja, dodajte ukrasima na veo. Vi svibanj koristiti šljokica, bisera, itd. ukrasiti svoj veo. Vi svibanj čak i ljepila u rhinestones. Zatim stavite ukrasima ravnomjerno kada se veo širenje stan i ukrasima izgledaju čvršće proredom na vrhu nakon što okupljaju vela. Vi svibanj čak i dodati ukrasima nakon okupljanja pred zavjesu, ali ja radije to radiš prije.
Pomoću igle, konac u gumb nit. Bič bod se koristi za pokretanje nit uz ravno rub vela na vrhu. Te bi trebao gurnuti tkanina uz konac kako bi se okuplja. Osigurajte okuplja koristeći čvor koji je oko tri inča širok na vrhu. Širina također može ovisiti o širini češalj na kojem vela je u prilogu. Odrežite višak materijala i ljepila veo to češlja kosu. Možete čak priključiti veo na svadbeni tijara ili ukrasne glavu ili Barrette. Stavite u ukrasnim bodom, oko rubova, podudaranja boje vaše vjenčanje tema ili vjenčanja haljina. Znati više o svadben gowns i svadbeni ukrasi za kosu.
Ovaj jednostavan svadbeni veo što ideja nije samo novac, štednja, ali zabavno napraviti. Ako ste dobri s spojnice i igle, vi svibanj učiniti više razraditi svadbeni veo uzorak. To vam daje osjećaj postignuća i slatko sjećanje za cijeli život. Vjenčanja su sve o životno sretna sjećanja i izgradnju novih odnosa. Učinite vaše vjenčanje još posebnijim uzimajući osobni interes u jednostavnim stvarima kao što je svadba veo uzoraka.