Cedar Tree činjenice

Cedrova su skupina crnogoričnih stabala, koja pripada obitelji biljka pod nazivom 'Pinaceae'. Cedar ili Cedrus je 'roda' od mnogih vrsta drveća, koje dijele zajedničke pretke. Ovaj članak je kompilacija cedrovim stablom činjenica, koja će uključivati ​​opće činjenice o ovom rod drveća i neke činjenice o različitim vrstama cedrova.
Znanstvena klasifikacija cedrova; Valja napomenuti da, bijela cedrova pripadaju u zasebnu obitelj i rod. Ovdje je znanstvena klasifikacija cedrova:; Kingdom: Plantae, Odjel: Pinophyta, Klasa: Pinopsida, Red: Pinales, Obitelj: Pinaceae, Rod: Cedrus; Zanimljivi cedrovim stablom činjenice; cedrova kao i mnoge borove šume imaju dugi vijek trajanja. Oni su poznati da žive za koliko 800 godina. Od vremena davnih, cedrovine je pronašao mnogo koristi u cijelom svijetu. Oni milost Himalaja sa svojim prirodnim ljepotama. Počnimo s neke osnovne činjenice o cedrova.
Cedar Tree Činjenice o morfologija; Ovdje su neke činjenice o cedrova, detaljno njihovo porijeklo, izgled i strukturu. ; Cedar vitica su poznati da potječu iz i porijeklom iz zapadne Himalaje i planina u mediteranskoj regiji. Oni su stabla koja napredovati u visokoj nadmorskoj visini regijama. Raste na nadmorskoj visini od 1500 - 3200 metara, u zapadnom Himalaji te na nadmorskoj visini od 1000 - 2200 metara na Mediteranu. ; Cedar stabla rastu u prosjeku visinu od 30 - 40 metara. Neki povremeno se zna da raste do 70 metara. ; Oni imaju širok grane s puknut kora i drvo mirisne duhovit - smole. , A izdanci tih stabala su dvije vrste. Jedna vrsta izdanaka oblika glavni okvir grana, dok su drugi kratak, noseći lišće. U kratkom su dimorfan u botanički žargon. , A lišće cedrova obliku guste spiralne strukture, su zimzelene i obliku igle. Njihova boja varira od svijetlo zelene do jako tamnu nijansu zelene, ovisno o debljini sloja voska nad njima. ; Sjeme kukova od cedrova su u obliku bačve, u boji u rasponu od zelene do smeđe nakon dospijeća. When pinete dospijevaju nakon godinu dana, u prosjeku, oni razgraditi ispuštanje sjemena koji su krilati. ; Cedar Tree Činjenice: Koristi
Cedar stablo je službeno, nacionalni simbol Libanonske Republike i pojavljuje se na libanonske zastave. , Oni se uzgajaju kao ukrasne biljke u suzdržljiv klime. ; Cedar drvo se koristi u antičko doba za izgradnju brodova, čak i za Aleksandra Velikog. To je, rekao je kralj Salomon hram je sagrađen s cedrovine. ; Cedrova također se uzgajaju za svoje mirisne i raspad otporna drva. Cedrovine i ulja, dobiveni od njega, mogu djelovati kao prirodni repelenti to moljaca. Dakle, oni se koriste u modernom ormaru obloge. ; Guitar Soundboarda su izrađene od zapadne crvene cedrova, dok su gitare vrata od španjolskog cedra. ; Sadnja cedrova u svom dvorištu je lijepa ideja, jer oni pružaju dovoljno hlad i čine ga gledati, klasa apart. To su neke činjenice o cedrova za čitanje. Nadam se, ove činjenice su pomogli da znate ova stabla bolje i sljedeći put kada vidite cedrovim stablom, to je više upoznat za vas!