Bird of Paradise skrbi

Ako planirate cvjetnjak i želite izabrati biljnih sorti, svakako možete uključiti rajske ptice biljke (znanstveni naziv, Strelitzia reginae). Uz sjajan zeleni, sjajni listovi i jarke boje cvijeća, možete uživati ​​u jedinstvenoj ljepoti ove sezone sve biljke u vašem vrtu. Biti cvjetnice vrste usko vezana uz banana, savjete za ptice Raja opskrbu biljaka su više ili manje slične banana postrojenja. Pročitajte više o cvjetnjak izgled.
Bird of Paradise Uputstvo za njegu
Rajske ptice ili dizalice cvijet je porijeklom iz vruće i vlažne klime u Južnoj Africi. Dakle, možete rasti ove egzotične biljke u bilo kojem vrtu mjestu, gdje su uvjeti slični su njihovo prirodno stanište. Što se tiče sadnje mjesto u vrtu je u pitanju, to može biti posađeno na granici cvijet kreveta ili na bilo koji dio krajolika dizajn. S obzirom da su rajske ptice je zasađeno ispravno, možete se odnose na sljedeće smjernice za njegu nakon sadnje:
Briga Savjet # 1: Pravilan navodnjavanje; Kao ptica raj je tropska biljka, zahtijeva adekvatnu vlažnost tla za maksimalni rast, osobito u prvih šest mjeseci nakon što je plantaža u cvjetnjak. Zalijevanje biljaka treba biti učinjeno na način kao da je tlo ostaje vlažan (po mogućnosti, 60 posto vlažnosti), a dobro drenirani (ne vode prijavljeni). Naprotiv, suhu čarolija tijekom duljeg razdoblja može uzrokovati prerano list žuti i pada.
Briga Savjet # 2: Povremena malčiranja, dodajući sloj zagrtati biljke oko rajske ptice biljke ne samo da pomaže u očuvanju vlažnosti tla, ali će također pomoći u kontroli zakorovljenosti. Možete pripremiti organski malč miješanjem otpalo lišće, iglice zimzelena biljka, drvo kore i čips. Ipak, dok je polaganje malč sloja, uvjerite se da se ne pokrivaju baze stabljike, jer to može uzrokovati truljenje debla tijekom vremena.
Briga Savjet # 3: Ispravno gnojidba; Još jedan važan savjet za rajske ptice skrbi primjenu odgovarajućih gnojiva u ispravnom koncentracijom, te u pravo vrijeme. Za biljke rastu u plodnoj, humusom bogata tla, možete preskočiti dodavanje gnojiva u prvih nekoliko mjeseci. Međutim, za rajske ptice biljke uzgojene u loncima i sadrži, oplodnja je vrlo bitan za poticanje cvatnje. Možete koristiti s produženim otpuštanjem, tekuće gnojivo nakon svaka tri mjeseca u vegetacijskog razdoblja. Pročitajte više o vrtu kontejner.
Briga Savjet # 4: Pravovremeno orezivanje; Kao i kod svih grmlje i šikara, pravovremena rezidba je imperativ za jednostavno održavanje rajske ptice biljke. Jednom, on dobiva osnovana u tlu, biljka je izdržljiv i invaziju. Dakle, svibanj vam je potrebna kako biste provjerili nekontrolirane proizvodnje odojak, koji s vremena na vrijeme, može prerasti ograde i druge vrt strukture. Inače, podijelite razredi rajske ptice biljke tijekom vegetacije kako bi se izbjeglo prenapučenosti.
Briga Savjet # 5: korova i bolesti, poput bilo kojeg drugog ukrasnog bilja, kontrolu rasta napada korova je vrlo važno za zdravu održavanje rajske ptice biljke. U slučaju, da ih posadi u lonce i posude, zatim korova nije veliki problem. Ali za one rajske ptice biljke uzgajaju u vrtu ili dvorištu, uklanjanje korova može biti težak i mukotrpan. Uzmi savjet od vašeg lokalnog hortikulturista o biološkog i kemijskog načina za rukovanje korova, štetočina i bolesti. Pročitajte više na suzbijanje korova.
Osim gore navedene smjernice, štite rajske ptice biljke od ekstremnih hladan i težak mraza. S ovim informacijama o rajske ptice skrbi, nadam se da može uspješno rasti i održavati ovaj prekrasan cvjetanja biljne vrste u vašem vrtu.