Dreadlocks - Kako započeti

Dreadlocks, također naziva se zaključava ili dreads, dati vam nevjerojatan, svestrani i super-moderan izgled. Bez obzira na etničku pripadnost, i muškarci i žene uživaju nosio ovaj prekrasan frizuru. Jedna dobra stvar povezana s dreadlocks je da je uz pomoć nekoliko jednostavnih tehnika, to se može učiniti na bilo koji tip i duljinu dlake. Nakon napisati pokriva sve uobičajene i lako metode o tome kako rastu dreadlocks s dugim, kratkim i kovrčavu kosu.
Dreadlocks - Kako započeti Dreadlocks s dugom kosom?; Backcombing je metoda počevši dreadlocks s dugom kosom. Minimalna dužina kose pogodna za obavljanje backcombing je 3 inča. U slučaju da vam je kosa kraća od 3 inča, naći ćete ga prilično uznemiruje držati dreadlocks u njemu. Backcombing će vam dati stalni dreadlocks, dakle, trebali ići za ovu metodu samo ako ste spremni da imaju dreadlocks za dugo vremena. Vidi frizure ideje: dreadlocks. To će vam pomoći u donošenje odluke.
Upute, Podijelite kosu na sekcije kvadrat širine između 1-2 cm. Trg sekcije će vam dati krug dreads. ; Osigurajte predjelima kose privremeno sa gumenim bendova. ; Uzmi jedan odjeljak kosu i držite ga među prste. ; Koristite strah češlja backcomb tom dijelu kose. Počnite s ne više od udaljenosti od jednog inča od skalp. ; Držite backcombing kose sekciji. Naći ćete kosu da odmagliti u korijenu. ; Nastavak češljanje kose unatrag, i pokušati napraviti užas kao čvrsto što je više moguće. , Kada dođete do tjemena, osigurati užas s gumenom trakom. Također možete primijeniti strepiti vosak na bolje sigurno. ; Učinite to na svakom dijelu kose. ; Dopusti sve dreads zrele za period od 3-4 mjeseca. Oni će dodatno stegnuti i izglađuju gore. ; Dreadlocks - Kako započeti Dreadlocks s kratkom kosom?; Metoda trljanja četkicom izrade dreadlocks će doći na Vašu pomoć, ako vam je kosa kraća od 2 inča i želite strah da sjedne. Ova metoda počevši dreadlocks je usporedno jednostavniji i manje vremena nego druge metode za isti.
Upute, Uzmite mekom četkom i to trljanje kosu krugovima. ; Nastavite to za par minuta. Primijetit ćete formiranje dreadlocks u obliku ako malo lopte zamršen kose. ; Morat ćete uviti kosu svakodnevnom zadržati držite dreadlocks u njemu. Pročitajte više na crnom frizura. ; Dreadlocks - Kako započeti s Dreadlocks srednje kose?, Možda ste čuli o uvijanje način pokretanja dreadlocks. Ako ste u potrazi za kako pokrenuti dreadlocks with pletiva, onda bih vam reći da je ovaj način izrade dreadlocks je namijenjena samo za one čiji dužina kose je između 2 -9 cm, odnosno srednje kose. To je zato što, morate uviti kosu za stvaranje dreadlocks u njemu, što nije moguće ako je vaša kosa je prekratka ili predugačka.
Upute, napraviti odjeljak u kosu kao što učiniti s backcombing metodom počevši dreadlocks. ; Uzmi jedan odjeljak kosu i uviti. ; Držite uvijanje dok se razvija dreadlocks. ; Nanesite vosak užas bolje osigurati pletiva. ; Učinite to odvojeno za svaki dio kose. Pročitajte više o oblagati frizura. ; Dreadlocks - Kako započeti Dreadlocks s vitičasta kose?; Kovrčava kosa je vjerovao da će biti najbolji tipu kose za pokretanje dreadlocks. Kovrčava kosa dobiva zaključan lako, a time pomaže u lako formiranje dreads. To također zahtijeva manji iznos strepiti vosak za formiranje i održavanje dreadlocks. U slučaju da vaš kosa kovrčava, ti si najbolji kandidat za pokretanje dreadlocks u kosi.
Upute; Podijelite kosu u male dijelove. , Uzmi dio kose i to podijeljeni u dvije niti. ; Twist ovi strukovi kosu oko jedni druge. ; Možete koristiti strah vosak držati pletiva u poziciju. ; Li gore svaka vlas dio zasebno. , Alternativno, možete uzeti predjelima kose jednu po jednu i uvaljati ga sa svojim dlan. Nanesite malo količinu straha vosak da ga sigurno na mjestu. ; Savjeti o tome kako početi raste Dreadlocks, šampon kosu dobro prije početka bilo koji način izrade dreadlocks. Ulje-slobodan i čist kosa će pružiti više trenja držati dreadlocks. ; Nakon što dreadlocks, ne šampon kosu za prvu 3-4 tjedna. Ovaj period ovisi io mekoću kose. ; Držite kosu dobro pokrivene dreadlock hair obaviti za vrijeme tuširanja i vježba. ; Možete mlaz vode besplatno hidratantnu kremu ili sjaj dati svoju kosu sjajan izgled. ; Očistite vaše vlasište s antiseptičkim na redovnoj osnovi. To je neophodno za održavanje snage i zdravlje kose. ; Vidi također:; Dreadlock stilova za muškarce, prirodne kose pletiva, zavojnice i Dreadlocks, Vaša kosa prolazi kroz niz promjena, dok formiranje dreadlocks. Njegovo održavanje zahtijeva puno vremena i strpljenja od vas. Stoga, trebali biste razmotriti sve aspekte i prije nego što odlučite da li biste trebali ići za to ili ne. Ako ste odlučni i sve postaviti da su dreadlocks u kosu, a zatim ovaj članak na 'Dreadlocks - kako početi "je uvijek tu da vam pomogne.