Kako to Graditi Bar

Tako da su i žive sa san izgraditi bar u svom podrumu i pretvoriti vaše kuće u popularnom zonu među svoje vršnjake? Onda dopustite mi da vas uvjeravam da je izgradnja bar u vaš dom je jednostavan i jedan od najvažnijih kreativnih poslova može se naći među svim doma zaposlenja u graditeljstvu. Postoji toliko toga za napraviti tamo, kada se jednom odluči kako bi naučili kako izgraditi bar.
Učenje kako izgraditi bar jedan od najvećih načina ukrašavanja doma. To je također lijep način pomoći sebi naći ugodan i udoban mjesto vlastitog uživati ​​ugodan večeri sa svojim omiljenim tvrtke. Da bi to bilo moguće, treba biti pažljiv, inovativna i oprezan kao dobro. Tijekom učenja izgraditi bar, prvo pravilo je da, to uvijek mora biti privlačan, pozivajući i prikladne s ostatkom unutarnjeg uređenja obiteljske kuće. Let's saznati kako izgraditi bar koji može biti apsolutni primjer klasa, eleganciju i sofisticiranost.
Kako to Graditi Bar
Ne postoji način da se osoba samo treba hodati u dućan home poboljšanje i predati popis svih osnove koje su potrebne za izgradnju bar. Postoji li potreba puno od planiranja i izgradnje bar je zamišljen proces u sebi. Prva stvar je da se ponovno brushing dom ideje bar dizajn. Postoji način previše bar dizajn koji susrećemo i klanjati u isto vrijeme. Ključ je ovdje kako bi riješili jedan od najatraktivnijih tadašnjeg sve biti najbolje za svoje ekspedicije upoznavanja, "kako izgraditi bar '.
Izgradnju kuće Bar: Korak # 1 - Dizajn i temu; Odlučite o tome što točno su željene oblike u bar i Njezina tema skladu s tim. Odlučite želite li mokri bar ili običan bar i početi raditi prema njemu. U obliku slova L bar, Z-oblika, bar, apartman bar, 8 noga bar, burence bar, mokri bar, leđa bar, prijenosni barova, mini bar, kutak barovi, fold daleko barovi i sl., a toliko su bar dizajna koji možete odabrati iz.
Home bar tema je također vrijedna razmatranja. Bar tema, bi očito uniformnosti u svim stvarima koje se planira postaviti u baru. Drveni namještaj, rustikalni dekor, stakla, itd. gel veliki sa bar namještaja. Uvijek je bolje odlučiti temu koja će odgovarati na izgled bar kao cjeline. Pogodno bar pribor, kućni bar namještaj i duhovi su neke od stvari koje su potrebne da se smatra da prije izgradnje traci.
Izgradnju kuće Bar: Korak # 2 - Prostor i mjerenja; To je istina da se može izgraditi bar u doslovno svakoj sobi u stanu. Ipak, da bi ga više zgodan, mora odlučiti savršeno mjesto za bar. Podrum, dnevni boravak, soba jutro, uvale, ispod stepeništa, kutu sobe, itd su neki od pogodna mjesta za postavljanje bar. Ako ste u procesu izgradnje kuće, zašto ne dizajnirati posebno mjesto za izgradnju bar kao pećinu ili podrum za primjer?
Coziness, budući da je briga premijera i važan korak u učenju kako izgraditi bar, točna mjerenja postaju sve važnije ovdje. Mjerenja također će vam pomoći da odlučite temu i dizajn kuće bar. To je stoga najbolje da se odlučite na temu i dizajn bar, nakon što je mjerenje površina kuće, gdje se planira izgraditi bar. Standardna mjerenja baru su - 43 cm visok i 42 cm dubine.
Izgradnju kuće Bar: Korak # 3 - Konstrukcija i materijalizacija, najbolji način, po mom mišljenju, izgraditi bar doma, ono je kupiti jednostavan home plan bar izgradnju, koja također može biti dostupna na Internetu. Mjerenja bar, također će vam pomoći da odlučite na proračun i pribor koji se uklapaju u njega. Postoji toliko mnogo komercijalnih bar dodaci koji nisu obavezni za dom bar (od kojih su neki vrlo važno).
Vodovodni (u slučaju mokrim barom), mjesto da bi bar i mini frižider keg (hladnjak na odgovarajuće veličine, u stvari), home bar ormari i police u izlog duh stanje vaše kuće, stoji područja, tribina koja će prevesti bar stolice, stolice, stolac ljubav ili bilo udobno sjedenje po Vašem izboru, staklene površine i pozicioniranje, itd, su nekoliko stvari koje treba duboko pažnju dok zgrada bar kod kuće.
Izgradnju kuće Bar: Korak # 4 - Na Vrh Bara, Vrh bar zahtijeva posebnu pozornost, baš kao i strop kuće i svakoj sobi. Za taj tvar. To je jedan od najvidljivijih i visoko vidljiv prostor tako biti velikodušan o utrošku ovdje. Postoje razni načini kako bi se bar vrhovima atraktivan i vjerojatno se odlučiti bilo koju od njih. Bar vrh sa slojevima, je najnoviji zujati. Oni su drveni slojeva (različite šume) koji služe kao vrh bar. Izaberite odgovarajuće drvene daske i instalirati ih na takav način da oni neće propasti i izazvati velike štete.
Ormarići i police u bar su opcionalno, ako netko ima prijenosni bar ili mini barom, sa ormarića ispod. No za velike barova, postoji potreba za posebnim osvrtom kada je u pitanju odlaganje i skladištenje. Drveni ormari za pohranu i police su visoko u potražnji i hrasta, borove šume su neke od favorita previše. One također mogu koristiti furnir ploča koje su manje skupo, elegantan i izdržljiv kao dobro.
Izgradnju kuće Bar: Korak # 5 - završavanja dotakne, a to je jedan od najjednostavnijih dijelova koji je također jedan kreativan i varira kao i po osobnom izboru. Neki od zajedničkih i temeljnih završavanja dotakne uključuju sandpapering šumi, premaz drveni namještaj s dva sloja mrlje (kako bi ih sigurno od grinja i nošenje), premaz vrhu s 4 do 5 slojeva polimera kao poliuretan je također koristan. Kao osobni izbor može se također instalirati nekoliko bar pribor kao što su Chicago željeznicom, vino stalci i nekoliko različitih bar letvice. Najvažniji faktor je da je jedan raznolikost održava u kući bar. Jeste li ikada otišao u bar da tamo gdje piva ili votka je out of stock? Pročitajte na bezalkoholna pića i pića recepte i savjete i trikove bartending previše!
Mislim da imaš moje mjesto, početak spremanju duhovi u obilju. Neke od bitnih duhova uključuju, piva, votke, Bourbon, kanadski viski, raž viski, svjetlo tum, tamno ili začinjene rum, crno vino, bijelo vino, rakiju, viski, gin, tequila, likera kao Amareto, slatki pelinkovac, suhi vermut , Kahlua ili kava liker, liker od naranče, irski vrhnje, razne vrste sodas poput club soda, ginger ale, dijeta cola, cola, soda vapno, razne mješalice (mora za koktele), kao što su sok od limete, razne voćni sokovi, sok od rajčice, kiselo mix, gorke mix, Worcestershire umak, tabasco umak, vodu, mlijeko, pola-pola, itd., prilogom kao što je svježe voće, koktel luk, šlag, celer, sol, šećer, itd., su nekoliko iz popisa bitnosti .
Pa onda, mislim da sam vam dao prilično dobru ideju o tome kako izgraditi bar kod kuće i da je na svoju vlastitu. Ako je moguće i potrebno, može se tražiti malo stručne pomoći kao što ne postoji nestašica za iste. Uz malo inovativnosti plus gore članak o "Kako izgraditi bar ', siguran sam da će doći do velike kuće s bar od svoje vlastite. Živjeli!