Perač Recenzije

Tlak podloške su ekstremni Strojevi za čišćenje, koji do sada bili dostupni samo u centrima za pranje automobila i komercijalnih objekata. Sada su na dohvat ruke, jer su cijene znatno popeo dolje, zbog novih pritisak podloške se proizvode za kućnu uporabu. Što crijevo za polijevanje, deterdžent i mnogo napora na Vašoj strani bi se postigla u satima, stroj za pranje tlak može učiniti u nekoliko minuta! Bilo da se radi uklanjanja ulja i masti mrlje od garaže poda, čišćenje poda vrt ili teške za čišćenje posao, možete se osloniti na perač da se sav taj pritisak svih tih poslova i završiti ih ni u kojem trenutku. To čak može dobiti grafiti off zida.
Dakle, kupnja perač je svakako dobra investicija. Ovaj članak ima neke od najboljih perač gostiju, uz usporedbu cijena, koji će vam pomoći da napravite izbor perač, najprikladnija za vaš dom uporabu. Pročitajte više o; Perilica Najbolji tlaka za kućnu uporabu, najbolju Electric Tlak Washers; tlaka perač stvara znatan pritisak (do 5000 PSI) uz pomoć izgrađen u, motorni pumpa za vodu, povezanog s visokim tlakom crijevo. Pritisak izgraditi dodatno je potpomognuto uvođenjem mlaznice spojen na izlazu vrh crijevo. Pritisak vode je fenomenalna i stoga, zahtijeva adekvatnu i znatnu količinu vode. Podloske tlak može biti električni pogon ili plin powered one. Plina powered one su više mobitel, jer ne treba kabel za napajanje. Za domaću uporabu, od 2000 PSI perač nije savršen. Također štedi puno vode, u odnosu na crijevo za polijevanje, a koristi se za čišćenje. Perač problema snimanje nije tako teško.
Jedan treba biti oprezan u korištenju tih pritisak podloške, kako oni stvaraju pritisak je dovoljno moćno da se svuku, meso od kostiju! Dakle, to može biti opasno komad opreme i stoga, diskrecija je savjetovala, dok ga koristite. Nemojte ga predati djecu, posebno! Sve što je rekao i učinio, neka nas sada pogled na neke od najboljih tlak podloške dostupni na tržištu.
Najbolji perač Recenzije; Odaberite pranje pritisak prema vašim zahtjevima za čišćenje. Za kućnu uporabu, a sredinom raspon tlaka perač je dovoljno dobar, ali ako imate znatno veliki čišćenje poda u prostoru, plin powered one su bolji izbor. Ovdje su neke od najboljih perač recenzije.
Perač Recenzije Pick # 1: KARCHER K 5,93 M; Ovo je najpopularnije i najbolje perač u ukupnom poretku. It je električni pogon i dizajniran za kućnu uporabu.
Pros: Vrlo je lako pokrenuti i koristiti. To je električni pogon, a time ne zagađuje. To je miran i izdržljiva indukcijski motor. Ona ima brzi program razmjene jamstvo.
Cons: Iako je brza razmjena jamstvo, to traje samo godinu dana. To nije dovoljno snažan za prilaženje oprati. Ograničeni kabelom čija se duljina granica njegove uporabe.
Cijena: $ 280
Perač Recenzije Pick # 2: RIDGID RD80701, ovo je plin powered perač, koji je skuplji od Kärcher, ali njegova cijena sigurno opravdava mogućnosti ima.
Pros: To je pumpa Mačka tripleks i motor koji napaja slijedi emisijske standarde. Ona ima tri godine jamstva! To je snažna i lako se može koristiti za pranje sporedni kolosjek.
Cons: To je prilično skupo u odnosu na druge modele. To je jedini nedostatak je, osim nekoliko izvješća o malom iznosu od istjecanje plina.
Cijena: $ 550
Perač Recenzije Pick # 3: Troy-Bilt 20344, a to je plin powered mid-range perač. It je svestran i može se koristiti za skoro sve poslove čišćenja, uključujući čišćenje velike palube. Ona nudi tlak od 2600 PSI.
Pros: Njegov svestranost čini ga idealnim za sve kućne korisnike. Plin motor je dizajniran da zadovolji California standarde emisije. Ona ima dvije godine jamstva i garancije nema flat gume.
Cons: The aksijalna pumpa koristi ovaj stroj je ne vrlo dobro preporučuje za trajnost od strane stručnjaka. To se ne može ukloniti skidanje boja i nije tako na snazi ​​tvrdokorne mrlje.
Cijena: $ 400
Perač Recenzije Pick # 4: KARCHER K 2,93, lagani, električni pogon, male snage perač s maksimalnom 1400 PSI pritisak, dizajniran za male kućne poslove čišćenja. To je najbolji izbor u smislu cijene i mogućnosti koje nudi po toj cijeni.
Pros: To je miran indukcijski motor, koji ne stvaraju lom. Kao i njegov velike snage, najbolje ocijenjene rođak, ovaj proizvod KARCHER čišćenje također ima brzu razmjenu jamstvo. To je poseban čišćenje površine kit za vrt i garažu za čišćenje podova. Osim toga, ona također ima mlaznicu prljavštinu Blaster.
Cons: Ovo je jedna kotač manje, što ga čini teško nositi i ograničena kabelom čija se duljina dalje ograničava svoje područje. Jamstvo traje samo godinu dana.
Cijena: $ 130
Tlak podloške su korisni strojevi imati u kući. Nadam se, te pritisak podloške su pomogli da se odlučite koje je najprikladnija za svoj proračun i zahtjevima.