Polynesian Tattoo značenja

Polinezija je zapravo skupina od oko tisuću otoka, smještena u Tihom oceanu. Body art je vrlo uobičajena za sve otoke Polinezije. Međutim, stil tetovaža dizajne i uzoraka se razlikuju za svaki od otoka. Mi ćemo biti u stanju razumjeti Polinezija tetovaža značenja bolje, ako shvaćamo povijest povezana s polinezijski tetovaže.
Polynesian Tattoo Povijest, kad umjetnosti tetovaže počeo, to je bio smatraju se pobožni i svete umjetnosti. Dakle, bilo je puno rituala i praksi koje su pričvršćena na njih. Osoba koja želi da nosi tetovažu morao slijediti puno rituala i prije i poslije tetovaža je napravio, kako bi bili prihvatljivi za tetovažu. Tattoo značilo 'štrajk dva puta', koji je vrlo različit od onoga što tetovaža znači danas. Za razliku od danas, oprema koja se koristi kako bi se tetovaža tada, bili kornjača školjke, bambus, ptica kosti, itd. Cijeli proces izrade tetovaža je dao značajan iznos od značaja i obično popraćena pjesmom i plesom. Tetovaže uzeo puno vremena da zacijeli, ali ljudi ionako dobio ih je napravio, jer simbolizira hrabrost, hrabrost i moć. Tetovaže su za prikaz osobe rang i status u društvu. Vi svibanj želite pročitati više o povijesti tetovaža.
Osoba koja je pokrenula u tetovaža umjetnosti, nakon što je navršio dvanaest godina. To je smatra se prijelaz iz djetinjstva to muškosti. Sa svakim postignuća, više tetovaže su bile natopljene na tijelu. Što je veći broj tetovaže na tijelo osobe, više poštovanja i divljenja za tu osobu. Ne samo da su muškarci dobili tetovaže na sebi napravio, ali žena je također imao tetovaže. Međutim, područje tetoviranja na ženu bio je ograničen na ruke, usne, ruke, brada i ruke. Najvažnija značajka polinezijski tetovaža je da su vrlo razraditi. Većina polinezijski tetovaže su uglavnom apstraktne prirode, ali oni imaju puno kulturnog značaja. Pročitajte više o plemenske tetovaže.
Polynesian Tattoo značenja; Da bismo razumjeli značenje polinezijski tetovaže, važno je shvatiti o Polynesian tetovaža dizajne. Postoje dva stila polinezijski tetovaža dizajne. Etua je prvi stil, u kojem je dizajn ima jake religiozne i duhovne značenja u prilogu. Ovaj stil ima magičnu simboli, za koje se kaže da ponudi zaštitu od bogova. Enata je drugi stil, koji je prirodna dizajna. Ovi prirodni dizajna opisati osobu, njegov identitet i njegov društveni status, zajedno s otoka podrijetla, zanimanja i povijesti. Većina polinezijski tetovaža dizajne simbolizira hrabrost, čast i dao zaštitu.
Sada ćemo skrenuti pozornost prema Polynesian tetovaža dizajne i značenja.
Morski psi i morski pas zubima, ovo je jedna od uobičajenih tetovaža dizajne u polinezijski tetovaže. Morski psi su smatrane svetim i snažan. Morski pas simbol zaštite. These tetovaže su značili za zaštitu nositelja od njegove pojedinačne neprijatelja i prijetnji.
Školjke: u polinezijski tradiciju, veliku važnost bio je priključen na školjke. Postoje šanse, da školjke su korištene kao valutu tamo. Dakle, školjke označeno prosperitet.
Gecko, gekoni ne samo što su se bojali od Polinežani, ali oni su također u strah od tih stvorenja, jer gekoni su, rekao je da se u posjedu nadnaravne moći. The Polinežani smatra da je to loš znak, ako je zeleni gušter smijali. On je rekao da su donijeli loše sreće i bolesti.
Kornjače, kornjače su danas poznata dugo živjeti. The Polinežani bili su svjesni ove činjenice. Kornjače Polynesian tetovaža predstavlja dug život i plodnost.
Tiki, Tiki tetovaža dizajne dolaze iz Tiki umjetnosti. Sastojao se od rezbarije i skulptura od ljudske figure. Polinežani vjeruju da Tiki je mitski predak ljudi. These tikis su prikazani sa zatvorenim očima, kao što je vjerovao da mogu miris problem prije nego što ga vide.
Vi svibanj želite pročitati više o; Tattoo Care upute; Tattoo uklanjanje, prije nego uzimajući polinezijski tetovaža napravio, to je uvijek dobra ideja da se istraživanje za Polynesian tetoviranje značenja, tako da su tetovaže također identificirati sa svojim osobnost. These tetovaže trebaju odražavati 'ono što želite reći "i" tko ste vi zapravo'. Dakle, ako ne želite dati krivi smisao, budite oprezni kada dobijete tetovaža je napravio.