Plaža vjenčanica za goste

Prekrasan ljetni dan, uz čisto plavo nebo iznad glave, mekani bijeli pijesak ispod tvojih prstiju, hrpa lepršav stablima kokosa u blagi povjetarac, i uvijek-tako-ugodan prizor valova diže i pada ritmički ispred vas ... AAH, što je fantastičan i slikovitom okruženju za vjenčanje, zar ne? Sigurno je. Nije ni čudo onda, da dolaze ljeti, a broj plaža vjenčanja događa svuda oko nas jednostavno skyrockets, kao što je berza nekada. Pa, plaža vjenčanja više nisu novi koncept kao takav, u stvari, to je sve više postaju popularni sa svakom promjenom plima! Dakle, ako previše je pozvan kao gost za nadolazeće plaže vjenčanje, siguran sam da morate biti razmišljanje o tome što bi mogao biti odgovarajući haljinu nositi. Pa, da vam pomoći, ovdje su neke ideje u vezi haljine plaže vjenčanje gostima.
Haljine za goste, na Beach Vjenčanja
Kada je riječ o odabiru gosta moguće haljine plaže vjenčanje, postoji nekoliko točaka koje treba razmotriti i unaprijed:; sezoni, odnosno da li je ljeto ili zima. , Vrijeme, tj. da li je to dnevna vjenčanje ili navečer vjenčanje. ; Navedeni wedding teme, ako ih ima. ; Razina formalnosti navedene u vjenčanje pozivnice. , Obično, većina plaža vjenčanja se održavaju u ljetnim mjesecima, uz nekoliko iznimaka. Drugo, vrijeme ceremonije vjenčanja je važan čimbenik koji treba uzeti u obzir, prilikom odabira haljine za goste na plaže vjenčanje. U haljini opcije koje možete imati, u slučaju jutra vjenčanje ili jedan podne vjenčanje, mogu se razlikovati od onih u slučaju večeri vjenčanja. Također, određeni stupanj formalnosti, u pogledu odjeće, je najvažniji čimbenik treba imati na umu dok je nula u na vaš izbor haljina. Imajući sve ove točke na umu, evo nekoliko plaža vjenčanicu ideja za goste.
Plaža vjenčanica za goste - muški
Prije svega, trebali izaći iz svoje konvencionalne formalne "crna kravata" trodijelno odijelo način, osim ako naravno, to je ono što je izričito navedene u pozivu na vjenčanju. Ako vjenčanje tema je opisan kao potpuno casual, onda ne mogu imati grižnje savjesti što god o odlasku na vjenčanje nošenje ništa ali slamnati šešir, otkopčan Hula majicu, par kaki gaćice, a par flip-flops. Međutim, to je vrsta odjeće koju biste trebali misliti, samo ako je vjenčanje pozivnice strogo spominje havajski odjeće ili odjeće plaže, itd. Večer plaža vjenčanja imaju tendenciju da se više prema formalne strane. U ovom slučaju, odlučiti za tradicionalni crna kravata ruho, ali samo ako što je navedeno u pozivu. Inače, prhki majicu uparen sa smart večer jaknu i par formalnih hlača će obaviti pravedan prekid. Ako se dogodi da se jedan dnevni vjenčanje, onda si možete priuštiti da se malo više casual. Odlučite se za svijetle boje platno hlače i komotnu otvoriti vrat pamuk košulje. Druga kombinacija bi mogao biti casual hlače udružio s golf košulju i sportske jakne. Izbjegavajte tamne boje i uske majice, jer samo će vas znoj da je mnogo više. Labavo-dolikuje, untucked košulja u pastelnim hladu, je vaš najbolji kladiti se u takvim situacijama.
Plaža vjenčanica za goste - žene
Žene također trebaju biti malo oprezan o tome što oni nose na plažu vjenčanje. Izbjegavajte redovne koktel haljina ili formalne večernjoj haljini, osim ako je situacija posebno zahtijeva jedan. Možda je samo scenarij u kojem ste svibanj morati nositi jedan je, ako se dogodi da se jedan zalazak sunca vjenčanja, koja je odmah potom slijedi party vjenčanja. U slučaju dana vjenčanja, možete se odlučiti za rukava ili off-rame haljine koje na kraju samo ispod koljena. Tkanine imati na umu su lan, šifon, žoržet, pamuka, itd., i izbor boja po mogućnosti bi trebao biti na lakši strani, kao što je sunčano žuta, breskve, metvica, bež, krem, roza, ili drugim pastelnim tonovima . Cvijetan, tea-dužina haljine ili lijepo svježe sundress će biti jednostavno savršen! Ako ste mislili nosio suknju iako, molimo pobrinite se da to nije kratak, teče jedan, ili drugi vjetar more možda ste dobili u malo problema! With obzirom na nakit, pokušajte ga zadržati minimalni, a u skladu s obje, formalnost prigodu i svoju haljinu. Odaberite svoje obuće na takav način da je hodanje na pijesak neće predstavljati problem. Vi ne želite završiti dobivanje svoje visoke pete zaglavi u mokri pijesak, zar ne? Također, nosite kremu za sunčanje i, ako je moguće, širok-brimmed dame šešir. To će pomoći u zaštiti lice od sunčevih zraka i da će vas zaštititi od opekline.
To su bili nekoliko prijedloga koji se tiču ​​haljine plaže vjenčanje za goste. Evo još nekoliko ideja za haljine za ljeto vjenčanje. Siguran sam da će vam dati nešto za misliti na, u smislu onoga što nose na plažu vjenčanje.