Neposlušnu kosu Solutions

Neposlušnu kosu da je ružan i teško kontrolirati je prokletstvo da mnoge žene moraju suočiti. Najčešći uzroci glup, neposlušnu kosu su neprikladni proizvodi za njegu kose, styling kosu s otežanim kemijskih proizvoda, vremenskim uvjetima i loše prehrane. Ovi uzroci rezultat u kosi gubi vlagu i ima split završava. Kovrčav kovrčava kosa je vrlo teško pripitomiti i nema sjaj i sjaj koji je obično promatraju u zdravu kosu. Ovdje su neke bitne neposlušnu kosu rješenja koja će vam pomoći da ukroti kosu, čineći ga lakše rukovanje, glatka i potpuno besplatno kovrča.
Kemijska neposlušnu kosu Solutions
Šampon kosu: Jedan od osnovnih neposlušnu kosu rješenja je korištenje blagi šampon i intenzivnu ostaviti u uređaj. Neposlušnu kosu zahtijeva posebne razjasnili šamponi formulirana za vlaži i balansiranje folikula kose. When shampooing kosu, masaža skalpove stimulirati prirodne proizvodnji nafte. Ne šampon kosu prečesto jer može dovesti u kosi gubi ravnotežu vlage.
Ostavite-u uređaji: kovrča kontrola zahtijeva od vas da stanje vaše kose na redovnoj osnovi. Većina conditioning proizvoda za oštećenu kosu rad premaz kose pramenove, a depozit film preko njega na taj način dodajući sjaj i sjaj vaše kose. Nakon šamponiranje kosu, koristite dobar hidratantni regenerator. Dlaka kosu stoji s njom i ostaviti na za pet do deset minuta. Isprati temeljito s hladnom vodom. To vam omogućuje da vratite ravnotežu vlažnosti kose folikula i spriječiti kovrča. Deep uređaj tretmani to učinjeno u većini frizerski saloni pomoći eliminirati oštećenja kose i kontrolu kovrča. Ako su ove opcije uređaj su skupe, pokušajte koristiti proizvodi sa sastojcima poput aloe vere, vitamin E i pantenol (vitamina-B-based krema). Smoothing kovrča seruma and pomades su dobar kladiti protiv suhe neposlušnu kosu.
Korištenje Hot ulja: Ulja koji su grijao i druge vruće ulja dostupan u trgovinama pomoći zadržati kosu hidratizirana i zdrava. Kokos i maslinovo ulje su neki od najboljih lijekova za suhe oštećene kose. Toplina ulje malo i primijenite ga na kosu. Prikriti kosu s kapa za tuširanje i neka ulja potopiti u noći u kosu osovine i korijena. Također možete koristiti maslinovo ulje uz šalicu meda. Primijenite mješavine od tri kašike maslinovog ulja uz šalicu meda na kosu i ostavite ga na za trideset minuta. Isprati hladnom vodom koristeći blagi biljni šampon i slijedite ga s kremom uređajem.
Hair Maske za neposlušnu kosu: Jedan od najboljih tanke, neposlušnu kosu rješenja je upotreba maske za kosu. Banana hair maske raditi sasvim dobro da ukroti suhe oštećene kose. Za izradu vaše banana maska, mix dva mashed zrele banane s dvije žlice meda i pola šalice mlijeka. Nanesite i ostavite na ovom hidratantna hair masku za dvadeset minuta prije ispiranje off s hladnom vodom. Banane pomiješana s skuta ili avokadom imati isti učinak na neposlušnu kosu. Osim toga, pire jagode sa majonezom su odličan uređaj maska ​​za oštećenu kosu. Više na kosu maske za neposlušnu kosu.
Pravilno Njega kose: kosa koja je već oštećena treba biti zbrinut na odgovarajući način. To uključuje korištenje odgovarajuće četke za kosu i gustog češlja za kosu. Izbjegavajte pretjeranu vrućinu styling i korištenje stan Okovi, puhati sušači i drugih styling uređaja koji mogu oštetiti kosu. Pazi na proizvode za njegu kose s visokim sadržajem alkohola koji smanjuju vlažnost kose čineći ga neposlušnu i suha.
Pročitajte više na:; neposlušnu kosu Savjeti, neposlušnu kosu liječenje, dok neposlušnu grubo hair ne znaju biti iritantan, koristiti ove jednostavne neposlušnu kosu rješenja vam mogu pomoći ukrotiti grubo suhu kosu i dodati ga sjaj i sjaj. Zapamtite da su ove neposlušnu kosu lijekova ograničena samo na liječenje van uzroka. Dakle, ako unutarnje čimbenike, kao što je loša prehrana glavni uzrok stanjivanje suhu kosu onda je najbolje da ih adresu. Pazite!