Kako da biste dobili osloboditi od mamurluka

Ne postoji ništa kao prilično mamurluka vas podsjetiti da akcije imaju posljedice. Kombinacija nekih od ovih: mučnina, mutnoća, glavobolja, žeđ, prevrnut želuca, hrana odbojnosti i umor su vjerojatno da će pohađati vam jutro nakon fešte. Iznena činjenica je da protiv mamurluka je na svom najgorem kada alkohol da ste tako velikodušno dozvoljeno sebe konačno se eliminira iz tijela. Dok je u krvi razina alkohola će se vratiti na nulu, od vas će patiti za učinjenu štetu.
Kao što ne postoji lijek za mamurluk, jedino rješenje je da ne piju. Međutim, kao realno, najbolje savjetovati imam za ponuditi je poduzeti određene mjere opreza, dok se pije da će smanjiti šanse za osjećaj jadan sljedeći dan. Drugi najbolji savjet je ne, kako da biste dobili osloboditi od mamurluka, ali kako se nositi s time. Važan čimbenik biti svjestan da je određene korake koje treba poduzeti prije ili dok pijenje, kako bi se spriječilo mamurluka, nisu vjerojatno da će biti na snazi ​​nakon što ste već pogoditi s jednim.
Kako da biste dobili osloboditi od mamurluka glavobolje?
Kao primarni uzrok mamurluka je dehidracija glavobolju, piti puno vode. Ako youve 'bio bacanje gore, a zatim sve više razloga za vas napuniti. Dok masnu jedan obrok prije i dok ste za piće pomaže, kada imate mamurluka, to je bolje staviti na blag namirnice koje su proteina i ugljikohidrata, kao što je jaje na tost. U ovom trenutku, šećer također će pomoći, pa pokušajte da su neki u bilo kojem obliku je prihvatljiv. Kao kiseli sokovi učiniti ako se osjećate gore, možete pokušati pijuckati na neki sok od rajčice ili sok od jabuka.
Što se tiče lijekova ići, ti svibanj uzeti Aspirin, naproksen, ibuprofen, ili drugim NSAR, ako ne pate od čira ili poremećaja krvarenja. Međutim, poput svih lijekova, te također imaju nuspojave. Ne smije se uzeti acetaminofen (Tylenol). Ovdje su neke home lijekova mamurluka.
Kako da biste dobili osloboditi od mamurluka?
Voda: Velik dio woes mamurluka su zbog dehidracije. To je primarni uzrok glavobolju i suha usta. U idealnom slučaju, piti puno vode prije nego što odete u krevet, a onda opet kada se probudite. To će ubrzati proces oporaviti. Ako je moguće, dodati malo soli i šećer u vodu, ili pokušati sportski napitak poput Gatorade. Ako se odlučite za još jedan, pobrinite se da je ne-kofeinom i negazirana.
Sleep: Budući da ne možete učiniti puno ostalo, na najbolji način kako da biste dobili osloboditi od mamurluka je brzo spavati kroz njega. Spavanje će lako doći, a za dobru mjeru, držati kantu i bocu vode u blizini kreveta. Također pročitajte home lijekova za mamurluka.
Šećer: Potreba za šećerom je zato što alkohol razgrađuje šećer pohranjuje u jetri. Te rezerve treba zamijeniti, ili ćete zadržati osjećaj lightheaded i slaba. Konzumirati šećer u najprihvatljiviji oblik, možda u nekim voćni sok, ili prsten ili pčelica.
Bacon Sendvič: Ne tako davno, sam pročitao vijest izvješće koje je rekao da slaninu sendvič pomaže protiv mamurluka. Znam, nije točno ono što želite kada se osjećate zanovijeta, ali postoji znanstveno objašnjenje za to. Za početak, hrana pomaže povećati svoj metabolizam, što pomaže vašem tijelu da biste dobili osloboditi od napiti brže. Da, osim, kruh je pun ugljikohidrata, a slaninu je dobar izvor bjelančevina, koje razgrađuju u aminokiseline koje vaše tijelo treba. Osim toga, višak alkohola oštećuje neurotransmitera, kao i slanina sadrži visoke razine aminokiselina, pomaže u oporavku od mamurluka.
Pročitajte o:; Mamurluk Liječi - Uzimajući osloboditi od mamurluka, Kako da biste dobili više mamurluka; Kako izliječiti mamurluk Brzi; Osim ove korake, odgovor o tome kako da biste dobili osloboditi od mamurluka mučnine možda leži u nekim od preko -the-counter mamurluk liječi. Većina ih sadrži anti-upalni lijeka, a mnogi su kofein u njima. Iako postoje mnoge druge preporuke, ovi su sigurni da pomogne.