Keramički podovi za čišćenje

Crijep podovi za čišćenje može biti prilično noćna mora, ako imate briljantne bijele podne pločice u vašem domu. Osim toga, ako imate malu djecu trčanje okolo u kući, održavanje pločica podovi u kuhinji, dnevnom boravku i kupaonicama može biti prilično izazov. Ovisno o vrsti podnice imate, metode čišćenja i savjete će se razlikovati.
Kako zadržati pločica Podovi čisti?
Bez obzira na vrstu pločica i pločica kata dizajna, postoje dva pravila koja treba slijediti za održavanje pločica podovi u kupaonicama, kuhinja, itd. Prvo pravilo je da se obrisati izlijevanje odmah i drugo pravilo da će biti zapamćen je održavanje čišćenje drži oštre kemikalija i teže raditi na zaljev. Držite upijajuće krpe, jedan et ili suhi vakuum jasno izlijevanja. Mi obično obrisati sok ili kućnog ljubimca nesreća s poda, međutim, ne smijemo zaboraviti da vode i prljavštine se također izlijevanja.
Zanemarivanje blatnim tragove vode ili oko vrata mat, može popuštati do pojave mrlja na keramički podovi. Obrišite svoje kućne ljubimce noge kada on ili ona dolazi iz otvorenom tijekom kiše ili snijega. Izbjegavajte dopuštajući cipele u kući za vrijeme lošeg vremena, a imaju stopala izbrisala čist s ručnikom prije ulaska u kuću. Zapuštanje samo voditi mrlje koji ćete voditi koristite jaka kemikalije. Opora kemikalije su loše za keramički podovi koji izgledaju kao drvo i sve druge vrste pločica. Brisanje prašine, čišćenje i vlažna čišćenja podova što je češće moguće je potrebna. Pravilno čišćenje održavanje će uštedjeti puno problema, a također će uštedjeti pločica podovi trošak.
Kako očistiti keramički podovi?
Morate započeti proces čišćenja pločica po brišući podu od svih prašine i prašine bunnies. Sweep sve labav prljavštine u hrpu i baciti ga u kanta za smeće. Koristite usisivač privitak u dnu baseboard i podnice. Vakuum pločica nakon preseljenja površine čistač na vakuum na najnižu vrijednost.
Crijep Podovi Čišćenje sa limunskom kiselinom; Za čišćenje pločica podovi u kuhinji ili bilo koji drugi dio kuće, koristite limunske kiseline za čišćenje lijek. Nabavite iskristaliziralo limunska kiselina iz lokalne trgovine i korištenje 1 šalica ga 1,5 litara tople vode. Izbjegavajte kupovinu fini prah, kao što može stvoriti nered. Koristeći svoje grimase, širenje limunska kiselina rješenje na podu olako. Primjena malo limunske kiseline na podu dovodi do brže isparavanje rješenja. Dakle, u vrijeme, kada dođete do pročišćavati katu rješenje je isparila. Dakle, čišćenje pločica podovi za kupaonice koje su velike mogu biti vrlo težak.
Da biste izbjegli sve to, pokušajte ispijanje your crijep u limunskom kiselinom rješenje za neko vrijeme prije pranja. Nadalje, na ovaj način svi mineralnih naslaga, prljavštine, rđe i plijesni Također će imati vremena da se razbiti. Ako niste čistili poda pločice redovito, pristojan nalijevanje vrijeme i ribanje je potrebno. Nakon ispiranja nije učinjeno, isperite pod pomoću sić čiste vode i grimase. Limunska kiselina nije samo ekološki prijateljske i učinkovito, ali je također crijep sredstvo za čišćenje koji ne ostavlja štetne poslije procesa.
Crijep Podovi Čišćenje kisik Bleach, Kisik bjelilo je netoksični, boja i tkanina siguran proizvod. To ne proizvesti bilo koji oštra dima i uklanja sve masnoće i hranu mrlje s minimalnim ribanje. Kisik iona iz bjelilo reagiraju s molekulama mrlja, ih razbiti, time dopuštajući da se mast daleko isprati s malo truda. Žbuka je veliki problem sa keramičkih pločica etaže. Za keramičke pločice podovi za čišćenje, priprema rješenje kisik bjelilo za čišćenje pločica podovi u kupaonicama, sve što trebate učiniti je mješavina visoke kvalitete bjelilo kisika s toplom vodom i miješajte dok se bjelilo otapa. Pročitajte više o tome kako očistiti za injektiranje - domaće čišćenje talog.
Zatim sipati rješenje na podu pločice, tako da talog linije dobiti prekriven rješenje. Dopusti rješenje raditi svoj put u žbuku na par sati. Što se duže rješenje ostaje na žbuku, to je manja ispiranja ćete morati učiniti. Za maksimalnu rezultate, pročišćavati talog, nakon svakih pola sata lagano i prelijte svježe rješenje izbjeljivač svaki put na talog. Na kraju procesa čišćenja, isperite pod čistom vodom. Kisik izbjeljivač rješenje služi i za uklanjanje mrlje crnog vina, repe juice mrlje, itd.
Pročitajte više na:; Kako očistiti keramičkih pločica, čišćenje porculana podne pločice, osim keramičkih pločica podnice, tu je vinilni podovi, kameni podovi, itd. Travertin pločica podovi metode čišćenja uključuje prašine krpom na česte osnovi i čišćenje s neutralnim poda čišći . Izbjegavajte ocat i ostale kiseline za čišćenje na takve kamene podove. Crijep etaže čišćenje neće biti kao što je težak posao ako je učinjeno na redovnoj osnovi!