Najbolji tave

Za prženje-pan je strašno grijehe odgovor za. What neispričan strahote dispepsije su se pojavili iz zadimljene dubine, poput duhova iz vještice 'caldrons! ~ Harriet Beecher Stowe u kuću i dom Radovi (1865).
Kuhanje je oblik umjetnosti i nekoliko na zemlji će zanijekati da. Zato, jer je slikar nikada na kompromise najkvalitetnije boje četke ili stalak-platna i pisac ne odluče za pismeno grančice na pijesku, da ne bi trebali biti cringing kada je riječ o kupnji odgovarajuće posuđa, ako je vaš talent za kuhanje . Palac pravilo u kulinarskom svijetu navodi se da, kao kuhinja je nepotpuna bez oštre višenamjenski nož, također je loše opremljena sans lonci i pans pogodan za različite metodama kuhanja. Dakle, ovdje ću vam dati vodič od najboljih tave, koji bi za-mora imati kuhinjski aparati koji svakako biste trebali ulagati u, tako da vaše kulinarske vještine ne trpe samo zato što nisu imali propisanu vekna tava i morao bi raditi s trga tavi.
Najbolji tave na Kupi: Tipovi; Ovdje su neke od najboljih tave i lonce prikladne za metode varijantu izmišljotina raznih delicija.
Tava: poznatiji kao tave, skillets prvenstveno se koriste za pržiti stavke svih vrsta. To su uglavnom metalne posude s poleglim bazu i malo spaljene pun. Praktično veličine skillets su 8, 10 i 12 inča one. Jer, Ovi frypans trebaju biti ne samo učinkovita u toplinske vodljivosti, ali što je još važnije u uniformi potrošnji toplinske energije, posebice kada je riječ o duboko prženje, najbolje skillets su oni s bilo bazalnim bakra premazi, od lijevanog željeza, od anodiziranog aluminija ili od nehrđajućeg čelika. Tava od lijevanog željeza također može služiti i kao zatvoreni roštilj. Ali to ne zahtijevaju posebno održavanje, a često i ruševine boju svjetla boje hrane. Dok koristite tava, pobrinite se da smanjiti plamen when prženje teške, velike stvari, kako bi se izbjegla površna uvenuo samo, dok unutrašnjost ostaje sirova. Također, to je od optimalne je važnosti da tava trebao imati debelim dnom kako bi se spriječilo hranu iz uzimajući spaljene i zadržati studenata i rupe na zaljev. Budući da je, prženje uključuje bacanje i druge takve pokrete, ručku za dobre frypan ne bi trebao biti samo jaka, ali izrađeni od materijala koji ne postaju vruće. U tu svrhu, termoreaktivnih smolom ili fenolnih grips kao i silikon ručke koje se mogu izdržati toplinu do 400 ° F, su dobar izbor. Tave s rebrima su posebno zgodan jer se automatski omogućuju za odvod viška ulja iz prehrambene proizvode. Koristite ove uz prikladno najbolji duboko prženje ulje i žeti neke od najboljih kulinarskih rezultate.
Tavi popecite: izvire iz francuskog glagola Sauter ili skočiti, ove posude su napravljeni za sautéing ili svjetlo prženje stavke. Oni nalikuju jedan pržiti tavi s niskim zidovima, vertikalno ravna, ne spaljene kako bi se izbjeglo provedite ove mjere opreza hrane, i ravnog dna, ali veći u promjeru. Oni olakšati prženje luka, začina, drugo povrće i meso s minimalnim korištenje ulja, svinjska mast ili bilo koje druge kuhanje maziva. Također možete napraviti začini u ovoj tavi. Izaberite tri pošteda tavi popecite s čvrstom rukohvat, prepun ne-erozivnim zakovice i dobar toplinski provođenje dnu. Pirjajte pans napraviti za najbolji omlet tavi ikada u kombinaciji s maslinovim uljem, najbolje za kuhanje ulje za prženje svjetlom.
Wok: Ovo je u suštini jedan bazen u obliku križa između tava i tavi popecite, sa 2 loop ručke na dvije strane. To se koristi za parenje, pirjanje i pušenje svrhe. Možete, međutim, moraju biti oprezni prilikom kupnje wok kao što neki od njih toplinske provodljivosti neujednačeno, samo u zakrpe kao neki kineski od nehrđajućeg čelika woks teže učiniti.
Stockpots: Idealno za izradu velikih količina hrane u slučaju stranaka i blagdanima, dioničko lonci su savršeni duboki i ravno stijenki posude za kuhanje, pirjanje and blanširanje. Napravite tjestenine, variva, broths, juhe i umaci znatnim količinama u tim loncima koji je pun jednak promjer baze. Međutim, to je pragmatična kupiti stockpot with krupan ručke priključen na lonac s teškim vijcima, sa slavina za ispuštanje tekućine s lakoćom, a koji ne je izrađena od vrlo teških metala kao da će ga teško dizati when puna. Odaberite dioničko lonac koji ima ravnim poklopcem, a ne jedan svod. To će vam omogućiti da ga pokriti dijelom pustiti paru kada je to potrebno. Konveksan poklopac će zadržati kliženje off i nije Vam pružiti tu mogućnost. Dok Latinoamerikanaca koristiti metalik stockpot kuhati rižu, naziva 'caldero', posebno stockpots u svrhu izrade jastoga posebno su komercijalno dostupni.
Lonac za pirjanje: To su idealni za izradu juhe. To su manje verzije stockpots i uglavnom koriste za kuhanje i Ustanove tekućina poput mlijeka. Napunjen sa nip kao vrčevi, kako bi se olakšalo lako pretakanje tekućine nakon toga, saucepans mora imati jak, siguran ručke, tako da oni mogu držati težinu brodu, podigla za izlijevanje. Kupi jednom napravio u bakru, s obzirom bakra u neposrednoj prilagođavanje promjena temperature, u dva-pošteda veličine. To će učiniti za jedan od najboljih tave kupiti onda, kao što je bakar zagrijava i hladi kao i po zahtjevu za jelo, čim prilagoditi plamen.
Nizozemski Pećnica: kupi sebi 4-6 kvart nizozemski pećnica i napraviti sporo kuhanje i na štednjaku, kao i mikrovalna pećnica lako. Možete napraviti variva, juhe i braises u tim ostakljena emajl ili borosilikatnog staklene ambalaže.
Najbolji Kuhanje Pan Setovi za kupnju
Postoji više brandova koji nude tavi postavlja po cijenama koje su pogodne za veličinu kofer. High end imena kao što su 'Chantal Bakar Fusion' i 'Le Creuset ponudi 9 i 8 komada kompleta za oko 600 USD i USD 400, odnosno, "Trade Belgique' seta sa 14 komada samo vrijedi oko 250 dolara. Osjetljivih na toplinu bakar plovila mogu se kupiti od brandova kao što su 'Revere Bakar Advantage' koji su dajući devet komad Kuhinjske postavlja na skroman cijenu od oko 130 USD. Također možete pokušati 'Farberware "i" Anolon' ako proračun nije previsoka. Ali ako želite podmiriti za ništa, ali najbolje onda 'All-odjeven "i" Calphalon' bi trebao biti vaš vidikovaca. Pročitajte više na kuhinjski pribor za jelo, ako želite imati najviše znatno opremljena kuhinja u gradu.
Najbolji tave su oni koji se uklapaju račun svoje zahtjeve i samo vaše kuhanje obrasce i prehrambene navike mogu utvrditi one koje su najprikladnije za vaše potrebe. Dakle, bacite pogled prije nego što završiti na određeni posuđe ili set za taj tvar. Svaki niz ima svoj vlastiti skup prednosti i mane. Na primjer, lijevano željezo Kuhinjske dodavanje željeza u hranu, ali i zahtijeva razraditi skrb, kako bi se ispuniti sve pore that iskrsnuti s kuhinjskim u njima. Bakar plovila moraju biti polirane redovito održavati svoje Jevrejin izgled. Dakle, izabrati mudro, a ne žurno i vidjeti vaše jela poboljšanje okusa i tekstura mudar.