Načini nositi Scarf

Šal je jedan od najvažnijih popularno koristi glavu nositi. Koristiti za zaštitu od sunca-zrake i onečišćenja, oni mogu biti puno više koristiti u smislu modi. Iako nosi šal na glavi je uglavnom za zaštitu, koja ga nosi oko vrata ili na haljine je način dati fancy dodir vaše odjeće. Mali i jednostavan za korištenje, šal djeluje bolje nego bilo koji drugi pribor kako bi unaprijedili Vaše odjeće. To vam daje jedinstven izgled, elegantan jedan, da i drugi bi volio isprobati. Postoje razni načini da nosi maramu na glavi i na odjeću. Neka nam pogled na neke od najboljih načina da se nositi marama u ovom članku.
Malo je dobar način da se nositi Scarf
Načina da se nosite rubac 1: Lijep Traka za glavu, Uzmi šal, po mogućnosti meka, svilenkasta. Odaberite jednu odgovaraju vašim odijelo i ulogu koju je po dužini u obliku duge cijevi od tkanine. You glavu je spreman biti zavezana. Stavite ga na željenu udaljenost od linije kose i kravatu na potiljku. Možete ga vezati na centru potiljku, ispod kose ili prema stražnjoj jedan od vaših ušiju, ako želite da bude vidljiv čvor. Dugo teče repove će kompliment vaše odijelo i dati vam moderan izgled. Možete eksperimentirati za vezanje malih ili velikih čvorova. Također možete prvi zamotajte šal preko gotove glave, a zatim ga nositi. Ovo će osigurati da se ne skliznuti i jednostavno možete ukloniti ga i nositi natrag. Ovo je klasična hair opreme koja milosti your odjeću kao dobro.
Načini nositi Šal # 2: Pony Zamotajte, ovo je jednostavan način da koristite šal, ali to odmah daje fancy izgled vaše kose i odijelo. Uzmi podudaranja šal i pomicati u obliku cijevi. Kravata nisku konjski rep i samo vezati maramu oko kika baze tako da čvorovi se nalaze na gornjem dijelu ponija i završava teče na svakoj strani. Drugi način je da se dodatno ispreplesti šal repovi u pletenicu. Dakle, držati svaki rep s vanjskim dijelovima pletenicu i ići na pletenice kao i obično. Zavežite čvor 3 cm iznad kraja. To će izgledaju sjajno na dugu kosu.
Načini nositi Šal # 3: Ascot Zamotajte, a to je jedan od načina da se elegantno nosi šal oko vrata. Odlučite odijelo i uzeti kontrast boje šal. Također možete imati šal jednog od istaknutih boje u odijelo. To je među najboljih načina za nositi marama s haljinu ima ovratnik. Presavijte maramu dijagonalno. Sada je ogrnuti oko vrata, krajeve će objesiti na stražnjicu. Neka uglovima križ jedni druge na stražnji dio vrata i ponovno ih dovesti na prednjoj strani. Povucite ih napraviti wrap čvrsto, ali udobno. Sada, vezati jednostavan čvor ili luk na prednjem centru. Stavite slobodni krajevi unutar vaše odijelo. Također možete preskočiti čvor i umjesto da ga vezati na stražnjoj strani gdje završava križ. Prednji dio šal će ostati običan s nekoliko bora. Ovaj stil je posebno odlučio dječaka.
Načini nositi Scarf # 4: Modni čvor, a to je među najčešćih načina nositi šal s haljinu širom vrata. Uzmi dugu maramu i uvaljati ga dužina mudar. Provjerite odgovara li odijelo savršeno. Dovoljno je staviti oko vrata, sa stražnje strane, tako da oba kraja se nalaze na prednjoj strani. Provjerite oba kraja jednako i samo vezati čvor na prednjoj središtu vrata. Ovo izgleda najbolje sa širokim i dubokim vrata-linije. Možete imati brojne varijacije u tom stilu. Drugi način je da se vezati čvor na jednoj strani vrata i pustiti jednoga kraja objesiti na prednjoj strani i ostala na stražnjicu. Ovo izgleda cool s strappy vrhovima. Drugi način je da ga vezati oko struku svoje suknje ili traperice as funky pojas. Također možete saviti ga dijagonalno i kravata jednostavan čvor na jednoj strani vašeg struka. To se obično koristi za milost gore hlače. Pročitajte više o šal vezanje upute.
Načina da se nosite šal # 5: Moderan Zavrsena, samo odustati šal dužine-mudar napraviti cijev. Zamotajte ga oko vrata, tako da krajevi vise ispred. Sada povucite desnom kraju da bude više od jednog lijevo i staviti ga na leđa s lijevog ramena. Možete napraviti da ostane tight oko vrata ili ga objesiti labavo oko vrata. Sada jedan kraj visi u prednjoj i ostala na stražnjicu. Ovo izgleda savršeno na cijev vrhovima. Ovdje je još jedan način omatanje šal oko vrata. Fold it dužine-mudar da se formira duge cijevi. it ogrnuti oko vrata, tako da završava objesiti besplatno na leđa. Cross završava i dovesti ih pred. Povucite da ih stane tight oko vrata. Znati više o modni dodaci za mlade.
Postoji mnogo načina za nositi šal oko glave, vrata i haljina. Dok svaki put je super, savršen šal s desne boja i tkanina je ono što će ga učiniti klasični pribor. Pogrešno izbor marama može uništiti vaš izgled. Dakle provjerite da li se odlučiti za onu pravu kako bi se slagala odjeću. Također, pokušajte na različite načine na odjeću kako bi pronašli najbolji način nošenja marama na taj komad odjeće. Uostalom, svakako je potrebno da se malo napore kako bi don that ubojica izgleda!