Barrel Cactus Care

Postoje mnoge vrste barel kaktus može izabrati iz. Neke od najljepših su požar barel, udica za ribu cijev i zlatni barel. Jedan od zanimljivih barel kaktus informacija da je nakon mnogo godina žuto-narančasti cvjetovi cvatu na kruni tih biljaka. Te cvijeće potom razviti u zanimljivu tražite ananasa u obliku voća (koje se ne preporučuju za jelo!). Kada se ove biljke su uzeti dobru njegu, oni mogu živjeti dugi niz godina kao kućne biljke. Želite li im rastu već dugi niz godina, a vidi ovo cvijeće previše? Pa, kupiti neki cijev kaktuse iz dječji vrtić i slijedite upute dane u nastavku za barel kaktus njegu.
Kako da se brinu za Barrel Cactus
Kad god rukovanje barel kaktus, važno je da poduzmete mjere predostrožnosti da ne ozlijediti sebe, kao što su ovi biljke imaju velike igla-poput trnja. Možete obaviti puno novina okolo kaktusa i koristiti ruke rukavice ove biljke. Pitate se kako rastu biljke kaktus? Slijedite ove upute za njegu.
Kupnja i sadnog Bačva kaktus: One se lako može dobiti barel kaktusi biljke ili sjeme biljke iz rasadnika. Ako se smrzava vani tijekom zime u vašem području, držati tvoj barel kaktus u zatvorenom prostoru. Pročitajte više na raste kaktus iz sjemena.
Svjetlo Zahtjevi: Barrel kaktus treba puno izlaganje suncu. Ako imate houseplant, držati ga u blizini prozora, gdje se može dobiti puno svjetla. Bačva kaktusa obično rasti prema jugu smjer za sprečavanje opekotina od sunca, takvo ponašanje im daje ime 'kompas kaktus'. Dakle, držati okreće vaše biljka, jer ponekad kada je nagnut prema jugu smjeru, uskoro se može prevrnuti. Ako je cijev biljka ima previše oslanjao na jednu stranu, nježno stavite ga u centar opet.
Vlažnost i temperatura Održavanje: Barrel kaktusa obično raste u područjima kao što su ispod zidina pustinje kanjon, uz pustinju ispire i ozbiljno padinama. Bačva kaktusi vole suha, topla i dobro prozračenom okruženju. Dakle, održavati suhim i niska vlažnost zraka prostora kada se skrbe za barel kaktus. Održavati temperaturu između 45 ° F do 80 ° F. Saznajte više o tome kako izgraditi jedan kaktus vrt.
Zemljišta Zahtjevi: kaktus vole vlažno tlo, a ponekad i truleži u mokrim uvjetima tla. Za pripremu tla smjesu za barel kaktus, sterilizirati komercijalni tla smjesu u pećnicu na 180 º F za 30 minuta. Zatim dodati 2 dijela ovog komercijalnog tla pomiješajte s 1 dio šljunka ili pijeska, i dodati perlit. Kaktus treba dobro isušen tla, iznad tla mix će održavati postrojenja u dobrom stanju.
Potting Upute: Možete koristiti mali kontejneri ili gline, jela, za male veličine barel kaktus skrbi, i veliki lonci za veće sorte. Uvijek imajte na umu da veličina lonca mora biti veći od korijena loptu po barem nekoliko centimetara za kontejner vrta.
Zalijevanje Upute: Barrel kaktuse ne treba zalijevati često. Dakle, kaktus barel mogu preživjeti pod zalijevanje, ali, preko zalijevanje ovo biljka uzrokuje da se truljenje. Voda houseplant za barel kaktus jednom u mjesec dana. Možete provjeriti vrijeme navodnjavanje, koje zabada jedan drveni štap ili olovkom u loncu zemljišta, ako je vlažna tla je na stick, ne vode postrojenja. Kada pronađete suhog tla na stick, možete dati vodu na biljke. Možete koristiti ovu tehniku ​​stick za ostale kaktuse previše.
Oplodnja: Ako imate zlatni barela, koriste visoke fosfora gnojivo za njegu biljaka kaktus. Većina kaktusa treba nitrati, tako da možete kupiti biljne hrane koja sadrži nitrate, od vrtić. Možete dodati ovo gnojivo za biljke tri puta godišnje, u proljeće, ljeto i jesen.
Štetočine i problemi: Ponekad štetočine mogu napasti barel kaktus. Najbolji način da spriječi bilo štetočine jest mijenja tla i redovito koristite dobar mix tlo. Kao što već znate da je preko zalijevanje može uzrokovati truljenje, Posebno budite oprezni kada zalijevanje biljke.
Dakle, to je sve o barel kaktus skrbi, koji se lako mogu slijediti. Zalijevanje jednom mjesečno, i održavanje dobrog tla i svjetlosnim uvjetima, su najvažniji čimbenici barel kaktus skrbi. Ako slijedite ove upute, možete rasti barelu kaktus godina u svojoj kući, a može biti neki dan, čak i vidim kako bi dobili lijepu cvijeće i voće na tim biljkama!