Širi Deblji kose

Većina žena bi voljela imati mekana, sjajna, gusta i duga kosa. Većina žena može postići s malo više naglaska na njegu kose. Ovdje su neke načine kako bi se izbjeglo stanjivanje kose i rastu deblje kose, što ako slijedi vjerski, može ispuniti gore navedene želje žena.
Načine za proširivanje Deblji kose
Trim oštećene kose, ako želite rasti deblji kose, morat ćete se početi s rezanjem tog dijela kose koja je tanka i stoga, ne-zdrava. Obično, korijen kose su deblji i jači kod većine žena nego na kraju kose. Dakle, možete početi s obrezivanjem vrhove kose koji su podijeljeni ili koje su tanke. Ako mislite da je veći dio kose je oštećen, možete odsjeći do dva inča kose u jednom trenutku, a zatim ponovno šišati sljedeći mjesec i tako dalje, dok imate samo guste, zdrave kose na tjemenu.
Šampon i stanje; Da bi se izbjeglo lomljenje kose, držati tvoj kosa čista tako da je šamponiranje na alternativni dana. Ako kosa nije čista, ulja i prljavštine može izgraditi, tako izazivaju perut i gubitak kose. To može napraviti kosa tanja. Dakle šampon redovno, i stanje vaše kose jednom tjedno. Za prirodnu klimatizaciju i za uzgoj deblji kose, možete primijeniti jaje ili običnog jogurta na kosu. Ako želite znati kako rastu deblji kosu za afričkih Amerikanaca, ja bih preporučio duboko uređaj jedanput mjesečno za njih. Pročitajte više na uređaj za African American kosu.
Izbjegavajte jake kemikalije; Ako pitate moje mišljenje o tome kako rastu deblje hair brzo, ja bih preporučio odustaju sve proizvode za njegu kose, koji imaju jake kemikalije u njima, a pomak na blagu ili biljnih proizvoda. Ako ste u boji kosu, dopustite mi da vam kažem da je većina boje za kosu sadrže peroksid u njima, što može uzrokovati stanjivanje kose i puno gubitka kose. Dakle, umjesto boja kose ili boja za kosu, koristiti prirodni colorant kao što kane. Henna, osim što je prirodno colorant, pomaže u uređaj za kosu i time, čini ga zdravim i deblji.
Izbjegavajte Hair Styling aparati; Ovih dana žena dobiti puno za styling kose tretmani učinili u salonima ili čak kod kuće kao što je kosa perming, sušilo za curling vrućim šipke i sušilo za ravnanje koriste stan Okovi. Čak i za sušenje kose, žene, koristite kosu udarac. Dugotrajna upotreba ovih uređaja može napraviti kosa tanka. Tako je za sprječavanje gubitka kose i rasti deblji kosu za žene, ja bih preporučio da bi se izbjeglo korištenje tih uređaja u najvećoj mogućoj mjeri. Neka vaša kosa suha, naravno, umjesto korištenja fenom kao što čini kosa suha i krhke. Ako koristite bilo kakve proizvode koje zagrijavaju vaše kose, kao što su valjci i pegle, uvijek primijeniti losion za kosu prije nego ih koristite, koji može zaštititi kosu od svoje štetnog djelovanja.
Zdrava Dijeta; To je često rekao da je vrsta prehrane osoba uzima, odražava na njegovu ili njezinu kožu i kosu. Dakle, kako bi rasli deblji hair naravno, preporučujem da se jede dobro uravnotežena i zdrava prehrana sa svim potrebnim hranjivim tvarima. Dodajte puno proteina na svoj način ishrane za jesti jaja, povrće i meso, što su proteini pomažu u izgradnji kose. Izbjegavajte bilo kakve dijeta ili eliminira masne hrane iz prehrane jer su previše dužni su dodali sjaj i sjaj vaše kose. Uzimanje multivitamina dodatak svojoj redovnoj prehrani također pomaže.
Masaža; Skalp masaža pomaže u pravilnom cirkulaciju krvi na koži glave i stoga, pomaže rasti deblji kose. Masaža kose s ruke, u kružnim pokretima. Vi svibanj koristiti bilo koji od prirodnih ulja poput maslinovog ulja, jojobe ili kokosovo ulje za masažu.
Pročitajte više na:; Početna lijekovi za rast kose, Regrow stanjivanje kose, naravno, rastu kose Brže Naravno, to su neki od načina na koji možete rasti deblji kose. Osim ovih, imajući u kosu i tijelo hydrated by pijenje puno tekućine, koristeći češljevi s mekanim čekinjama za četkanje, pranje kose s mlakom vodom umjesto tople vode i upravljanju stresom na taj redovite vježbe i joga, također pomaže u sprečavanju gubitka kose , dakle, čineći kosu jači, deblji, zdraviji i shinier.