African American Ćelavost

Primarni uzrok African American gubitka kose u žena je način na koji kosa stil. Ostali razlozi za gubitak kose su nasljedne, prehrana, lijekovi i stil života u vezi. Najbolji način za liječenje gubitka kose je u borbi protiv njega izvana i iznutra. One moraju poduzeti preventivne akcije prije nego situacija izmakne iz ruku. Bacite pogled na ove African American njegu kose savjete.
African American uzroka gubitka kose
Frizura: African American frizure uzrokovati gubitak kose uslijed loma. To je zato što pletenice čvrsto su vezane uzrok stres na korijen dlake i kožu. Hairstyles da čvrsto povući dlaka leđa su također odgovorni za povlačenje hair linija.
Kose proizvodi: African American hair styling je potrebno teška. Stoga, pretjerana uporaba gelova, sušilo za izravnavanje i sl. uzrokuju kose postati slaba. Oni također čine kožu prljav i rezultat folikula dobiti začepljen, što na kraju dovodi do opadanje kose.
Dijeta siromašnih: rast kose ovisi o tome što jedemo, zdrava prehrana osigurati da postoji dovoljno prehrana za kosu da raste. Nema iznos vanjskog proizvoda može napraviti kosu rasti. Ako vaša dijeta je bogata junk food i masti, a zatim kosu ne dobiva potrebnu ishranu. Dobra prehrana je vrlo važno za pravo njegu kose za crne žene.
Zdravstveno stanje: na vrijeme određeni lijekovi mogu izazvati gubitak kose, na primjer, kemoterapije za rak pacijenata. Neki ljudi imaju nasljedne predispozicije za proćelav. Nuspojave lijekova i određene bolesti kao što su bolesti štitnjače su primarni uzroci ove vrste African American gubitka kose.
African American Ćelavost Liječenje
Najbolji gubitka kose tretman za afrički Amerikance je kako bi se izbjeglo često sportske frizure koje mogu uzrokovati kose razbiti. Umjesto koristeći druge proizvode za njegu kose, odlučiti za prirodne proizvode za kosu za Afroamerikance. Ovi proizvodi su mnogo nježniji na kosu i ne isušuje kosu. U prehrani mora biti onaj koji je bogat u ishrani, uključuju i neke vitamine rast kose za African American žene u vašoj prehrani. Pijte mnogo vode, smanjiti masnoće i masnu hranu, a jesti puno zelenog povrća. Umjesto liječenja kosu s otežanim kemikalija, jedna samo treba odlučiti za prirodnu njegu kose za African American žene. Ako netko pati od zdravstveno stanje zatim liječenje bolesti mogu se liječiti opadanje kose.
African American njegu kose Savjeti
Ovo su neki od savjeta koji mogu pomoći spriječiti gubitak kose African American. Alter frizure svaki mjesec, odlučiti za više prirodna frizura gdje je dlaka nije vezan čvrsto. To će vam pomoći da izbjegnete receding hair liniji kao dobro. Operite kosu svaki dan i koristiti alternativni dobra dlaka moisturizers za African American kosu. Trebate ulje kosu s maslinovim ulje ili kokosovo ulje. Pijte opterećenja vode držati kosu izgleda zdravo i također uključuje dosta proteina u vašoj prehrani. Izbjegavajte šampona koje deterdžentom temelji. Zaštitite kosu kad na suncu i dok spava nosi šal. Jedan od najdjelotvornijih rast kose savjeti za afričkih Amerikanaca je smanjiti korištenje styling proizvoda. Sjeći na gelovima i izravnavanje. Redovita tjelovježba je također potrebno za zdravu kosu.
Pročitajte više na:; za sprječavanje gubitka kose; Prirodne Ćelavost lijekova, ako sve ostalo ne uspije, uvijek možete ići na stručni i dobiti kosu presadnica i druge slične tretmane učinjeno kako bi se nositi s African American gubitak kose. U svakom slučaju, umjesto spaljivanja rupu u vašem novčaniku, zašto ne poduzeti potrebne mjere opreza da se izbjegne gubitak kose na prvom mjestu!