Bradford stablo kruške činjenice

The Bradford bjelogorično stablo kruške uzgaja više za svoje ukrasne vrijednosti od voćarstva. Ona pripada istoj obitelji kao zjenicu Maloideae i roda Pyrus. Botanički, to je poznato kao Pyrus calleryana. The Bradford je najstarije stablo kruške, i može se naći sa svojim prekrasnim proljetnog cvijeća oživljavanje mnogih krajolika. Bradford je jedan od najpoznatijih cvjetnice stabla sorte. Evo nekih Bradford stablo kruške činjenice.
Bradford stablo kruške činjenice, a stablo kruška Bradfordu, sa svojim širokim, zaobljenim grananja, zapravo je kao što ime sugerira, "kruška u obliku '. Stablo je brz uzgajivač, a kada se nahraniti i napojiti dobro u svojim ranim godinama, će rasti vrlo brzo, dostižući visinu od 12 do 15 stopa u samo pet godina. Stablo može narasti do 50 metara u visinu sa 30 metara širok proširila. To uspijeva u većini tala, klimatskim i ekološkim uvjetima koji su slični obali Pacifika. Bradford se lako može se svrstati u hladu stabla koja nosi vrlo atraktivna bijele snježne cvijeće u grozdovima u proljeće. Ispada još dramatičniji kada je svijetlo zelene boje lišće svilen okreće žute do crvene do ljubičaste boje u jesen.
Bradford kruška Listovi su sjajni, guste i široko ovalni. Njihovim rubovima daju vrlo valovita izgled. Stabla su korijeni plitko, stoga ne vrlo nemiran o tlo. To jednostavno treba dobar iznos navodnjavanja i gnojidbe. PH ravnotežu tla treba se održavati na četiri do sedam, kao što pomaže u boljoj izložba cvijeća. Oni rastu vrlo dobro u zonama 5-9. Koristite gnojiva za Bradford kad vidite cvjetni pupoljci proklijavanje na golim granama. Usitnjavanje oko stabala, a mlade Bradford stablo koje je, s različitim vrstama malča pomoći će joj da uspostavi brzo.
Pear Tree bolesti, Bradford is vrlo otporan štetnik, ali postoji nekoliko bolesti koje mogu zaraziti. Crnjenje lišća, posebno na donjoj strani je vrsta list zagoriti koji proizlazi iz korijena problema stresa. Stablo obično dobiva okužen sa ovim gljiva u jesen i proljeće kada je vlaga u okolini. Leaf oprljiti se liječi na vrijeme, drugi to će rezultirati u Bradford stablo kruške list pada i siromašnih lišće pokazati. Web crva je vrsta kukaca koji mogu nanijeti puno štete na Bradford cvjetnice stablo kruške. Web crva pripadaju Arctiidaem obitelji, i može se lako prepoznati po karakterističnim webbed nests su tkanjem na donjoj strani lišća. Nova uzgajališta Bradford uglavnom su otporni na fireblight, ali vaš stablo kruške i dalje treba biti čuvana od njega. Fireblight je bolest uzrokovana bakterijom koja blackens završava grana i lišća, te se proširila na cvijeće i voće, kao dobro.
Bradford stablo kruške rezidba, a jedan od razloga da je ovo drvo je pao u nemilost među landscapers je Bradford stablo kruške probleme povezane sa svojim slabim strukture. Njegova lijepa napet grane da dodate na drveće ornamentike su vrlo slabe, osobito u starijih stabala. Oni ne mogu izdržati snijega i jakim vjetrom. Rezidba Bradford stablo kruške je jedini način može se smanjiti štetu. Orezati stabla kad je mladi, napraviti prostor za više sanduka koji će vam pomoći razviti snažnu strukturu. Orezati daleko sve oboljele i oštećene grane. Ali zapamtite za obavljanje svih rezidbe prije cvjetni pupoljci mladica u proljeće, ili početkom zime. Pročitajte više na:; cvatnje vrste drveća, voćaka rezidbu upute; rezidbe voćkama: Kako orezati jedna voćka, nadam se iznad dati Bradford stablo kruške činjenice će pomoći kako bi vaš odluka u svezi sadnje Bradford jasnije.