Uklanjanje Milia

Milia su bijele bumps koji oblici na površini kože, kada mrtve stanice kože i sebum, dobiva zarobljeni u znoj žlijezde ili folikula dlake, zbog nedostatka piling. Ostali razlozi za milia da se razvije na koži su preko izloženost suncu, iritaciju na određene kemikalije i ozljede na koži. Milia su 1-2 mm u veličini i žućkasto bijele boje. Oba odraslih i djece su pogođeni ovim poremećajem kože. Najčešći mjesta za milia su obrazima, oko očiju, čelo i nos. U dojenčadi milia se može dogoditi čak i unutar usta. Iako milia je bezopasna uređaj, ali to može učiniti osobu vrlo ružan. Postoje različite metode koje se mogu koristiti za uklanjanje milia, neki od njih su objašnjeni ovdje.
Milia Uklanjanje: Liječnička pomoć
Milia u dojenčadi dobiva riješiti na vlastitu, iako to može potrajati nekoliko tjedana. Obično bez liječenja potreban je za uklanjanje milia u bebe.
U odraslih, milia nestaju same od sebe. Međutim, ako oni odbiju otići, a čine osobe neugodno, liječnik može preporučiti uklanjanje milia primjene kreme, tj. tematska retinoid kreme na oštećenu kožu. Neki od naširoko koristi milia uklanjanje proizvodi su adapalene vrhnje, vrhnje tazarotene i tretinoin vrhnje.
Ostali tretmani koje su preporučene od strane liječnika uključuju, voće peels, kao i mikrodermoabrazija. Ako ti tretmani previše uspjeti u milia uklanjanje, liječnik zatim koristi piercing tehniku. U ovom tehnikom, kirurški nož se koristi za probiti milia, a zatim cista materijal se uklanja pomoću comedone izvlači. Milia uklanjanje trošak varira od mjesta do mjesta. Također, različite bolnice u istom području može citirati različite stope. Za točan troškove milia uklanjanje, osoba mora kontaktirati njegova liječnika i saznati.
Milia Uklanjanje kod kuće
Za razliku od pimples ili acne, milia nemaju otvaranje ili rupa na površini. Oni su također zarobljeni ispod kože, čime ih je gotovo nemoguće liječiti kod kuće. Uvijek je dermatolog koji bi trebao biti konzultirani za milia uklanjanje, kao i uklanjanje milia kod kuće može ostaviti neka ružna izgleda ožiljaka iza. Ipak, ako ste obličje to ih liječiti kod kuće, onda je ovdje tehnika milia tretman za vas.
1. korak: Očistite zahvaćena područja, kao i ruke sa sapunom lijekom.
Korak2: Prokuhajte malo vode, i mokro platno s njom. Sada, primjenjuju ovu krpu na zahvaćena područja.
Korak3: Uzmi iglu, koja je sterilizirana prije, a Pierce bijeli čekić s njom, što maleni rupu u svom središtu.
Step4: Uzmi papir tkiva i nježno istisnuti sadržaj bijelih naletjeti na njega.
Step5: Nakon bijela čekić je očišćena od sadržaja, iverak neki adstrigentno u pamuk i primijeniti ga na naletjeti. Ponovite isti postupak na svaki bijelo naletjeti.
Ovo su neke metode koje možete slijediti za milia uklanjanje. Da bi se izbjegli ili umanjili milia na kožu, postoje određene mjere opreza koje možete slijediti. Prvo, slijedite odgovarajuće terapije za njegu kože, i ljuštiti kožu redovito tako da se mrtve stanice kože i sebum ne dobiti priliku da se nakupila na koži, sprječavajući pojavu milia. Drugo, ako milia je zbog neke jake kemikalije kao što su fluorida u zubne paste, prebacite na blaže ili biljnih proizvoda. Treće, izbjegavati izlazak na sunce za vrijeme vršnih sati, odnosno od 10 do 4, a ako je to neizbježno, nanesite sadrži cink oksid ili titan oksida prije venturing out.