Uvod govor o sebi

Bio sam prilično dikcija manijak tijekom mojih školskih dana. Nekako, govori pred masivnim publike dala mi je blažen visoka, nego trema. Bilo je puno poput mene, a natjecanje (i timski rad, što dovodi do toga) stvorio elitni klub. Stoga, jednom, da odluče koji je, u stvari najbolji, glavni je održao natjecanje s posebnim govor temu, Uvod govora o sebi. Neću lagati, konfuzija je bila prva reakcija. Ipak, uzbuđenje slijedili odijelo. Nakon toga je uslijedila tjedan dana dugu pripremu za najbolji uvod govor o sebi. Sad, dosta priče, neka je sići na rezultat pripreme i uvođenje govora ideje.
Uvod govora o sebi: Priprema metodologije; tako lako kao što svibanj činiti se, pišući uvod govore o sebi nije kolač hoda. U stvari, postoji mnogo stvari koje treba izdvojiti, kako bi se izbjeglo kaotično govora. Nakon određene konture kako bi održali borave u redu. Evo je obris uvod govora, primjerice, da se može okušati u. , Prije svega, trebate doći do naslova i tag line za svoj govor. Pa, dok ste contemplating preko bodova koje slijede, napiši oznake linije koje dolaze u vaš um, na uvid. ; Sjeti se, da ovo je vaša prilika da puhati svoj rog. Dakle, uzmi ga i ići sve van. Razgovarajte o svojim uspjesima i snove. No, izbjegavajte pretjerivanja i laži, to jednostavno nije pravo. , Ovo je također briljantan mogućnost da se proglasi svoje nedostatke i smijati se. Uvijek zapamtite, ako možete smijati se, nitko ne može smijati na vas, oni će jednostavno smijati s tobom. Dapače, ako ga proglasiti se na šaljiv način, šanse osoba koje dosadan s njom, su vrlo tanki. Tako, u ukusna način, također možete razgovarati o vašim neuspjehe i nedostatke. Nadajmo se, vaš će publika imati priliku naučiti iz vaše pogreške. , Ne žive pod zabluda da ste cijeli dan ići na s govorom. Pa dodajte samo važan i vrijedan opisala detalje u govoru. Izbjegavajte uzimajući osobni hitova na druge, to je samo jeftini. ; Raspravite svoje učenje's život s vašom publikom. To će učiniti vaš govor zanimljiv. Dapače, biti originalan kada to učiniti. Ako je moguće, pitaj rhetorical pitanja na putu. To je zaista će vam pomoći da napravite svoje točke. Uvijek možete odgovor na vaše retoričko pitanje na svoj način. , Pobrinite se da se s privlačan naslov i tag line za svoj govor. Glam će ga i dajte svoj govor učinak film prikolica (vjerujte mi, moj prijatelj je to učinio, i to je radio!). ; Slijedite ove korake sa strpljenjem u redoslijedu i udobnost.
Uvod govor o sebi: Isporuka metodologije; Dakle, jednom imamo specifičan uvođenje govor primjer spreman, vrijeme je za početak uvježbavati isporuke. Postoji nekoliko stvari koje treba zapamtiti dok isporukom bilo govora (uključujući ovaj neki), a ovdje ćemo raspravljati o tim stvarima. ; Održavati kontakt očima sa publikom. To je vrlo važno gledati izravno na svoju publiku, dok vam dostaviti svoj govor. Potražite u svakom smjeru (osim jedan iza vas), osigurati da se povežete sa svim Vašim publike. , Ako je moguće, kretati se na pozornici. To je vrlo zadivljujuće učinak na publiku. Više, vaš nervozu (ukoliko se osjećate postoje) će također dobiva smirila s hodaju okolo. Međutim, pobrinite se da nikad natrag vašu publiku. To je svega javnom govorništvu i pozornica pravilo. Pročitajte više na javnom govorništvu tehnika. ; Osmijeh na svoju publiku. A tmuran pogled na pozornici daje zombi utjecaj. Let's face it, nitko ne voli slušati govor od strane zombi. Dapače, osmijeh će biti dobar dokaz vašeg povjerenja za publiku. , Nemojte se suzdržati od donošenja geste rukom za vrijeme govora. To daje više animirani učinak na govoru. To ga čini još izražajan govor. Dapače, živce će se opustiti i da će olakšati tijekom govora. ; Dah ravnomjerno tijekom govora. Nedostatak daha će doći na putu vaše govori. Dapače, to će napraviti razliku u vašem izraza i opća govor isporuke. ; Biti interaktivni s publikom, napraviti nekoliko duhovite primjedbe i citati kao dobro. This posvjetljuje se raspoloženje, a povezuje publike i zvučnika. ; Slijedite ove točke kako bi se osiguralo jednostavno i mirno govor isporučiti. Uostalom ti si sebe uvođenje, ne želite da se živciram zbog toga, zar ne?
Također možete ići kroz neke vrlo dobar govor pisanje savjeta za pomoć na samo uvodni govor. Također provjerite ove zanimljive teme govoriti o tome.
Nadam se da ove točke će vam pomoći napisati briljantnu uvod govor o sebi. JA stvarno priželjkivanje JA mogao podijeliti apsolutno smiješno i dobro napisano govore svojim prijateljima, ali nemam da je sloboda. Ja bi također željeli vam reći da sam pobijedio na natjecanju, ali to će biti potpuna laž. Pa, konkurencija je osvojio moj prijatelj koji je napisao govor iz perspektive način na koji ona sama je, ako je ona još kao dječak. To je bio smiješan, a ona je zaslužio pobjedu ruke dolje. Dakle, istražite svoju kreativnost i zabavite se s njom. Ovo je gdje sam odjaviti! Sve najbolje!