Ime test kompatibilnosti

Prošle godine na New Year's Eve, Zoe upoznao muškarca svojih snova, ili tako mislila. Zajedno s leptirići u želucu, nesiguran koljenima, groznica i zimice svaki put tip nasmijala, pomislila je, to mora biti ljubav. Svatko u ljubav vjeruje u čuda i praznovjerja, pa je otišla off joj mac knjigu i počeo joj pretraživanja na ime kompatibilnosti testovima. Nakon korištenje slobodnog vremena između Lovey-Dovey telefonske pozive, ona je došla do zaključka da ime kompatibilnosti testove koji provjeravaju da li su savršeni duša Mates, je muljaža. Uostalom oni su pokazali 23% kompatibilnost. Sada, deset mjeseci niz linija, oni su sretno oženjen. Kako to može biti moguće uz 23% kompatibilnost?
Većina novo u ljubavi lovebirds, da li oni to priznati ili ne, barem jednom provjeriti njihovu kompatibilnost razini koristeći brojne testove ime kompatibilnost i kvizovima. Upravo sam pitanje, da li vi stvarno vjerujete da je kviz ime kompatibilnost stvarno uspjeti da vam reći da li će to trajati ili ne? Bilo kako, ja sam guessing s nedostatkom ništa manje konstruktivnim, te je odlučio provjeriti kompatibilnost razini. Dakle, idem na humor vas, ali dopustite mi upozoriti da ovo je za razliku od bilo koje drugo ime kompatibilnost test koji svibanj imati uzeti. Pročitajte više o odnosima.
Ime test kompatibilnosti
Evo što vam je činiti, dobili vaše ruke na komad papira i olovku. Sada napiši svoje ime i pod tim napisati ime da posebnu osobu. U centru, voli pisati, tako da se čita poput Julija Romeo voli. Tada ćete prvi štrajk sve pisma koje se ponavljaju u vašem imena. (Usput, ovo je prvi naziv test kompatibilnosti.) Dakle, to znači da dva 'E, dvije' O's i dva 'L's dobiti iz pomiluje. Dakle, da vas ostavlja sa 10 slova. Sada označavaju odgovarajuće brojčane broj preostalih pisma na primjer 'R' je 18, "U" je 21, "ja" je 9, 'T' je 20, 'V' je 22, 'E' je 5, "S 'je 19,' O 'je 15 godina i napokon' M 'je 13. Ovi brojevi predstavljaju numeričku položaj pisma. Sada samo sumirati brojeve i dobiti ćete 142. Dakle, sada znate Julija i Romeo su bili 34% kompatibilni. Koja je tvoja kompatibilnost računati?
Pročitajte više na:; Odnos Pitanja Kompatibilnost; Romantični kompatibilnosti na temelju imena, Ime kompatibilnosti Kviz
Ovo je usklađenost zabavno ime utakmice kviz, ako ste odgovorili "da" na svih deset pitanja, onda ste definitivno vrlo kompatibilni, ako ste odgovorili "da" na oko 5 do 7 pitanja, a zatim vaš kompatibilnost razini je oko 60 - 75 %, ako ste odgovorili "da" manje od 4 pitanja, onda ste ne da kompatibilni. Dakle spreman, postaviti, ići na taj kviz treba biti dovršen u točno 2 minute. (U suštini, pokušaj da se zvuk više komplicirano nego što to stvarno je!) Nakon toga kviz, možete se okušati u tim odnosima kvizovi uzeti zajedno. ; Li oba vaša imena imaju isti broj pismu? ; Učinite svoj prvi ili zadnji imena počinju s istim pisma? , Da li i ljubav uzimanje testova ime kompatibilnost? , Jeste li uzimajući ovaj kviz zajedno? , Da li oboje imaju srednje ime? , Je li ovo Vaš prvi pokušaj na tom kvizu? , Imate li često uskliknuti njegovo / njeno ime kada zapravo se odnosi na nekog drugog? ; Sjećate li se njegovo / njezino prezime? ; Sjećate li se njegovo / njezino prezime, čak i nakon pet pića? , Jeste li sigurni da ste svoje pravo ime? , Ima te ići, sada imate test naziv kompatibilnost i kviz ime kompatibilnost s dok je daleko vrijeme. To je čisto zabava ispunjena aktivnost, tako da ne bi demoraliziran ako kompatibilnost metar nije 100%. Budite hrabri i pregledati svoj objekt ljubavi. Srecno.