Sasafras lovor Tree informacije

Sassafrax variifolium ili sasafras lovor stablo je stablo native of America. Ona pripada listopadne vrste drveća i pripada obitelji Lauraceae. Sasafras lovor stablo bio je poznat kao američki biljni čaj ljekovit kao sasafras lovor zdravstvene beneficije uključuju čudesne lijekove za bolesnike koji su pili sasafras lovor korijen čaj. Dakle, također poznat kao root pivo stablo zbog okus korijen čaj. Ovaj članak će pokriti neke sasafras lovor stablo informacije koje ste svibanj naći vrlo zanimljiv.
Klasifikacija sasafras lovor stabla, Kingdom: Plantae, (unranked): Angiosperms; (unranked): Magnoliids, Red: Laurales, Obitelj: Lauraceae, Rod: sasafras lovor, vrsta imena: sasafras lovor albidium, sasafras lovor randaiense, sasafras lovor tzumu, uobičajena imena: Saxifrac, mirisna Stick, Aguetree i Cinnamonwood stablo
Sasafras lovor Tree Identifikacija; sasafras lovor stablo identifikacije je vrlo jednostavan zadatak zbog različitih listova. Lišće sasafras lovor stabla su u obliku rukavica samo s palcem s desnog palca ili lijevi palac. Sasafras lovor lišće također može biti tri lobed ili ovalni, unlobed list. Kao sassfaras stablo pripada lauraceae obitelji, pa su listovi aromatičnih. Dakle, kada slomili list ili ga utrljajte između prstiju ćete miris jak miris aromatičnog korijena kao pivo.
Sasafras lovor stablo je srednje veličine stabla koja doseže 40 do 60 stopa u visinu. To oblika ravna na vrhu stabla s nepravilnim glave. Stablo ima crvenkasto smeđe plute umišljen laje i lišće su svijetle zelene boje. Lišće se može promijeniti u nijanse žute, narančaste, ljubičaste i tamnocrvenog prediva u jeseni. Sasafras lovor stablo nosi plave bobice na svijetlo crvena stabljika.
Informacije o Uzgoj sasafras lovor Tree, kad raste sasafras lovor stabla, morate biljka biljka u bogatim, vlažnom i kiselog tla. Možete orezati iz odojak kao što oni čine kako bi ga stablo kao oblik. Možete razviti sasafras lovor stablo u sunčanom, dobro drenirano tlo koje nije jako sjenovito mjesto, a ne oblik vlažan uvjetima. Kada raste sasafras lovor stabla, od vas će promatrati stablo ima male žute cvjetove u proljeće i tamno plave plodine u crvenoj stabala u jesen. Lišće požutjeti, crvena, narančasta ili ljubičasta u jesen. Kada raste sasafras lovor stabla, možete zadržati na umu da je potencijal dvorištu stablo. Iako je štetočina besplatan stablo, može dobiti oštećena vjetra ili leda zbog krhki drva.
Sasafras lovor za njegu drveća; sasafras lovor stablo je omiljeno stablo u vrtu zbog svoje aromatičnim proljeće cvatu, šarene pada list boje i jedinstvene horizontalne razgranatosti obrasce. To je vrlo lako rasti sasafras lovor stablo i to zahtijeva vrlo malo njege i održavanja. Možete propagirati sasafras lovor stablo sjeme, korijen-rezanje ili odojak. Sjemenke su proizvedene 1 do 2 godina nakon dolaska na najnižu dob od 10 godina. Možete spremiti sjeme na hladnim temperaturama do 2 godine.
Koristi sasafras lovor stabla, stablo sasafras lovor je duhovit i aromatičnog bilja, a svoje korijenje, kora, lišće, mladice i suština od grana se koristiti za mnoge svrhe od strane Indijanaca. Indijanci koriste sasafras lovor korijenje stabla kako bi infuzija koja bi mogla liječiti groznica, proljev, reumatizma, ospice i šarlah. Infuzije su također koristi kao krv očisti agent i lijek protiv kašlja. To je također bio korišten kao ispiranje usta, pranje i trn u oku.
Sasafras lovor korijena decoctions su korišteni za liječenje srčanih problema i infuziju pomiješana s viskijem liječi reumatizam i trakavice. Topao oblog napravljen od lišća je gumiran protiv pčela ubode, rane i posjekotine, a također se koristi za liječenje uganuće gležnja i modrice. Novi klice su se koristili kako bi infuzijama koje su pomogle liječiti nos krvari. Bebe koje pate od svrab, proširene očiju, groznicu, slinjenje, gubitak apetita, itd. su dobili kore infuzijama. Drugim lijekovima koristi uključen liječenju žučnih kamenaca, mjehur boli, donji bol u prsima, mučnina, povraćanje, loša probava, zatvor i proljev.
Listovi su korišteni kao začin za okus i kao sredstvo za zgušnjavanje juhe od mesa. 'File' od tla korijena i lišća je korišten u kao začin kao što je gumbo. Drvo se koristi kako bi namještaj i cvijeće kao gnojivo, kada sadnju graha. Sasafras lovor čaj je također poznat po svojim ljekovitim svojstvima, ali postoje neke upozorenja o kancerogeno sasafras lovor čaj efekte, zbog pretjeranog uzimanja.
To je bio neki sasafras lovor stablo informacije u vezi ovog native perinealnom stabla. Postoje mnoge folklores priključeni na sasafras lovor stablo kao ljudi Arkansas nikad spalio sasafras lovor drvo, kao što su mislili da će to rezultirati u smrti, kada netko drveta puknut i rasprašenih. Možete pročitati puno zanimljivih sasafras lovor kao stablo informacije u članku sasafras lovor stablo činjenice. Sasafras lovor stablo može pomoći vratiti osiromašenog tla na starom terenu, a također se mogu koristiti kako bi parfimirane sapune. Postoji mnogo više sasafras lovor stablo koristi i sljedeći put kada vidite sasafras lovor stablo, miris aromatičnih listova sasafras lovor osvježiti vaša osjetila.