Strijama nakon trudnoće

Jedna od mnogih promjena koje vaše tijelo, posebno kožu, mora proći nakon trudnoće i poroda je strijama na trbuh i nekoliko drugih dijelova tijela. To mogu biti ružni i frustrirajuće gledati i ne može ići dalje bez obzira koliko vam probati. Oni se pojavljuju u obliku malih škripe poput strukture koje su crvene boje se onesvijestiti bjelkaste boje. Gotovo 90% trudnica imaju tendenciju da se razviti strijama tijekom trudnoće koje mogu izblijedjeti malo nakon poroda, ali ne mogu ići daleko u potpunosti. Žene sa svjetlom kožom su sklonije razvoju ove strije nakon trudnoće nego žene s tamne kože ton. Evo još malo informacija o strijama nakon trudnoće.
Uzroci strijama nakon trudnoće
Glavni uzrok razvoja i istaknutost strijama nakon trudnoće je širenje kože tijekom trudnoće. Povećanje veličine bebe u maternici uzrokuje istezanje kože na trbuhu koji se razvija tragove u obliku strija. Proširenje kože iznad svojih kapaciteta uzrokuje kolagen u njemu odvojiti koji se pojavljuje u obliku ovih znakova. Ponekad ove marke također može dovesti do pretjeranog sušenja kože, uz crvenilo i svrbež.
Kako smanjiti strijama nakon trudnoće?
Iako postoje neke jednostavne načine da biste dobili osloboditi ili smanjiti strijama nakon trudnoće, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti za sprečavanje strija tijekom trudnoće. Sviđa mi se, pije puno vode i čuvanje sebe dobro hydrated će omogućiti vašoj koži da se protežu bolje i da će spriječiti razvoj strija. Još jedna važna stvar koju treba učiniti je da bi se debljanje u provjeri tijekom trudnoće. Naglo debljanje tijekom trudnoće može dovesti do razvoja strija na Vašem tijelu. Također, jesti više hrane stavke koje pridonose poboljšanju elastičnost vaše kože. Osim ovih, ovdje su nekoliko drugih lijekova koje možete probati da biste dobili osloboditi od strija. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od prirodno strija. , Laserska terapija je dobar izbor da biste dobili osloboditi od strijama nakon trudnoće brzo. Morate o tome razgovarati s znan dermatološki kirurg koji će vas voditi na različite vrste laserskih tretmana koji se mogu koristiti za ovaj problem. ; Lijekovi za topikalna primjena i trudnoće protežu mark krema za uklanjanje, a posebno one koje sadrže retin-A i glikolne kiseline Poznato je da su korisne u liječenju strija. To, međutim, mora se izbjegavati u toku dojenja. ; Dodajte neke količinu vitamina E ulje u vašem tijelu hidratantnu kremu ili ulje utrljajte vitamina E na području pod utjecajem strijama. Nemojte izbrisati ili isprati ulje, nego neka ga potopiti u kožu. Učinite to što redovito što je više moguće da biste dobili osloboditi od strija. ; Piling je poznato da se učinkovit u smanjenju strija. Koristite piling pročišćavati ili lufa to ljuštiti zahvaćenim područjima, strije, po mogućnosti nakon ispijanje vaše kože u toplom vodom. ; Celuloze izvađen iz papaja može biti pomiješana s malo meda i sok od limuna za primjenu na strije zahvaćena područja. Ovo je korisno u sijeva strije koje će s vremenom izblijediti i nestati. , Primjena kakao maslac strijama zahvaćena područja, posebno želudac, je dobar način za smanjenje strija. Nanesite maslac kakao, to umasirajte u kožu i ostavite ga da se upije u kožu preko noći. Pročitajte više o uzimajući osloboditi od strija na trbuhu. ; Redovito vježbanje ne samo da će pomoći ton vaše tijelo i smanjiti strije, također će vam pomoći prolio težine stekao tijekom trudnoće i vratiti se u formu. , To su neke od lijekova koje možete koristiti da biste dobili osloboditi od strijama nakon trudnoće. Osim njih, pravo jesti, redovito njegu kože, a nakon dobre životne navike je neophodna za zdravu kožu i tijelo, te će vam pomoći u održavanju dobrog zdravlja kože.