Frizerski salon Oprema Popis

Pokretanje i vođenje frizerski salon mogao biti profitabilan poslovni potez, ali uz koju će također morati ulagati na bitne opreme za frizerski salon, potrošni materijal i namještaj kako bi se osiguralo da imate sve što će vam trebati za potrebe kupca. Ova oprema bi trebao biti uređen za vrijeme finalizacija svoj plan za frizerske salone i to najbolje je kupio od veletrgovac nakon što se odnose na opremu frizerski salon popis.
U početku možete kupiti tu opremu samo onoliko koliko vam je potrebno i kasnije, kad vaše poslovanje je u punom zamahu, uvijek možete imajući dodavanje dodataka. Također imajte na umu broj kupaca koji bolestan želite da prisustvuju na vrijeme i osoblja koje ste hiring prije stavljanja naloga za opremu i potrošni materijal. Pročitajte više o kozmetičkim salonima.
Frizerski salon Oprema Popis za početnike
Opremu koja vam je potrebna za kosu salon ovisit će o uslugama koje ćete pružiti. Dakle, ovdje je frizerski salon opreme i namještaja popis svih bitnih pomagala koja će biti potrebna. Pročitajte više o kozmetički salon opreme i namještaja kupovina savjete.
Frizerski salon Namještaj Oprema
Hair styling stolice / Brijač stolice: Ovo je najosnovnije frizerski salon namještaja, opreme koja će vam potrebna za frizerski salon. Ćete naći razne hair styling stolice i brijač stolice za izabrati iz. Postoje styling stolice različitih cijena varira i različitih čini. Odaberite onaj koji je udoban, izdržljiv i jednostavan za rad.
Hair styling stanica: Stanica za styling kose je još jedan važan komad namještaja koji ćete zahtijevati u frizerski salon. To bi trebao uključivati ​​ogledalo, skladištenje ladice, alat odjeljaka ili držači alata i električnu utičnicu. Postoje razne dizajne i druge pogodnosti koje sa stanice za styling kose da možete izabrati iz.
Kolica i kolica: To su bitne namještaj oprema za frizera koji mogu imati sve frizerski salon opremu tik do njih dok pohađaju kupcu. To omogućava jednostavnu pohranu i prenosivost frizerske opreme.
Frizerski salon pribor
Hair parobrodi / Hair procesora: Kosa parobrodi trebaju dati neke vlage za kosu i glavu nakon što je masaža glave, posebno u vrijeme duboke uređaj liječenja i nakon primjene boje za kosu i boja kose. Možete ga postaviti na različitim temperaturama i zadatog roka. Postoje razne čini i modeli kose parobrodi dostupne na različitim cijenama i možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Šampon zdjele: šampon zdjela je sudoper koji se može koristiti povoljno za kosu tretmani, pranje kose i kosa uređaj. Vi samo morati sjedište kupca okrenut leđima prema šampon zdjelu i provesti potrebnu proceduru. Ona dolazi s pumpom prčkati koji se može koristiti za podići ili smanjiti razinu u zdjelu i sustav za odvod.
Četke za kosu, češljevi: Imaš pravo četke za kosu i frizerski češljevi od izuzetne je važnosti za frizerski salon. Provjerite jeste li opremiti svoje frizerski salon sa svim različite vrste češljeva i četki za kosu poput okrugle četke, četka trg, širok zubima češalj, rep-kraj češalj, itd.
Škare i šišanje: Opremite svoj frizerski salon sa različitim šišanje, šišanje i kose lopatice škare. Možete pitati svog frizera za prijedloge i preporuke o vrstama škare i jedrenjaka koji bi željeli koristiti.
Hair styling Alati: Trebali bi opremiti vaše salon kose s najnovijim hair izravnavanje, puhati sušači, distributeri, uvijači i multi-styling setove kako bi išli ukorak sa različitim styling kose zahtjeve vaših klijenata.
Ostali pribor: druge potrepštine koje će zahtijevati za svoj frizerski salon uključuju različite kosu, kopče za kosu, miješanje zdjela, pregače, voda prskalice, aplikator četke, papirnati ručnici, ručni ogledala, gejzir i gumene ili plastične rukavice.
Također će zahtijevati profesionalni proizvodi kosu poput šampona i uređaja, sušilo za ravnanje i perming setove, styling gelovi i pjene, boja kose i boje za kosu, ekstenzije kosa i perika skrb. Provjerite jeste li pripremiti dobar kosa popis salon opreme ili popis, tako da ne propustite na bilo koju od njih.