Keramičkih pločica Podovi troškova

Ako planirate za dom ponovno modelovanje ili zamijeni postojeći pod, instalacija niskog održavanje i jedinstven-patterned pločice može biti idealan izbor. Ipak, s bilo kojim projektom home poboljšanje, pravilno planiranje i instaliranje kvalitetni proizvodi thumb pravila za dobivanje zadovoljavajuće rezultate. Isto je za keramičkih pločica podnice. Kao budući homeowner, morate imati fer znanja u odnosu na pro i kontra od keramičkih pločica koja uključuje trošak keramički pločica podnice.
Keramičkih pločica Podovi pro i kontra
Keramičke pločice su trajne, elegantan i dostupan u širokom rasponu osebujna dizajna i uzoraka. Tu je teško bilo koji drugi podni materijal koji nudi isti svestranost kao što su keramičke pločice. Zapravo, naći ćete neusporediv izbor u smislu boja i uzorke koji se savršeno će odgovarati vašem interijeru projektiranje. Također, keramičkih pločica podnice je otporan na gubitak boje i mrlje, i lagano se čiste s neutralnim poda čišći. Više o keramičkih pločica ideje dizajn.
Govoreći o kontra keramičkih pločica podovi, oni su teško postaviti na svoju vlastitu, tako zahtijevaju profesionalne usluge. Površina od keramičkih podova je vrlo teško i hladno. Ove ekstremne tvrdoće keramičkih pločica podovi čine ih skloni pukotine i čips zbog nedostatka fleksibilnosti. Međutim, možete popraviti pločice ispucati bez potrebe zamjene cijele podnice.
Keramičkih pločica Podovi troškova
Govoreći o cijeni keramičkih pločica podnice, to redovima na vrhu kao i većina pristupačne površine materijala dostupnih na tržištu. Ukupni trošak keramičkih pločica kat može se razlikovati, ovisno o određenim aspektima, kao što su tip materijala (ostakljena ili unglazed), kvaliteta, dizajn, instalater naknada i veličini prostorije koje se planira instalirati keramičkih pločica u. Dakle, cijena keramičke pločice po kvadratnom metru je samo komponenta za izračunavanje ukupnog troška cijelog projekta.
Keramičke pločice Troškovi; glazirana keramika pločice su dostupne u rasponu od $ 1 do $ 20 po kvadratnom metru, dok je redovni neglazirana pločica trošak $ 2 po kvadratnom metru. Dakle, ako ste jedan polaganje 10x10 foot sobi, to će koštati oko $ 100 do $ 2.000 za glazirane pločice i do 200 dolara za neglazirana pločice. Za vašu informaciju, glazirane pločice su estetski privlačnije, ali su skliske kada je mokro. Dakle, možete uvesti koga u službu glazirane pločice u zidovima i neglazirana pločice u podove.
Trošak isporuke proizvoda, Keramičke pločice su teški i još mnogo trgovaca naplatiti extra za isporuku proizvoda na vrata korak. Na bolje note, možete pregovarati cijenu s prodavačem u odnosu na troškove dodijelili za dostavljanje pločicama i instalacijskim materijalima na Vašu adresu.
Podloga i dizajn, još jedan čimbenik koji pridonosi trošak ugradnje keramičkih pločica priprema podloge i dizajn pattern. Na temelju postojećeg stanja predmetnog kat, dodatne pripreme mogu biti potrebni za polaganje keramičkih pločica. U pogledu dizajna, ravno polaganje keramičkih pločica je daleko jeftinije nego stvaranje dijagonale crijep izgleda. Više o keramičkih pločica uzoraka.
Installer Naknade; za svakog profesionalnog crijep instalater, postoji svibanj biti zadužen za fiksni rad polaganje četvornih podnožju pločica. Da bi se dobio dobar posao, razgovarati s nekim od lokalnih instalatera prije nego finalizira posao. Možete iznajmiti newbie, nego se bave iskusni veteran kako bi vam pomoći u keramičkih pločica instalacije. I, provjerite da li razgovarati o optužbama za određenu dizajn uzorak koji želite instalirati.
Zabilježite sve ove aspekte, dok su procjene troškova instaliranja keramičkih pločica podnice. Instaliranje bilo koje vrste poda vrši se jednom u nekoliko godina. To nije lako i low cost projekt koji možete dovršiti u roku od nekoliko sati i zamijeniti ga s drugim kad god želite. Umjesto toga, proizvod razumjeti i usporediti ga s drugim podnice opcija. Možete završiti materijal podovi, ako odgovara Vašem proračunu i potrebama. Sveukupno, keramičkih pločica podnice cijena je pristupačna alternativa, u kojem ćete dobiti više nego što ste platili za!