Pletenica crne kose Stilovi

Pleter je sinonim s crnim frizura. Ranije African American muškaraca i žena se koristi da se odluče za crno stilova kose pletenica radi udobnosti kao i njihova dlaka nije bilo lako održavati. Međutim, danas pletenica frizure postale su modni izričaj. Pletenica frizure su odličan izbor ako imate problema upravljanje kosu ili ako želite elegantan, šik izgled bez gnjavaža to održavanje. Oni svibanj biti vremena da se stavi u, ali nakon što ih imate, možete uživati ​​u raznim stilovima svakodnevnom bez potrebe da ponovno pletenica kosu svaki put. Postoje razne stilove crne kose pletenica za žene i muškarce koji su ograničeni samo maštom.
Da biste dobili da je savršen izgled potrebno je znati kako pletenica crne kose. Iako, učenje kako pletenica kosa zahtijeva malo vježbe i oko šest do sedam sati vremena na prosjek za bilo koji stil, međutim, jednom kada se naviknete na to, to može trajati nekoliko tjedana ili čak mjeseci, ovisno o stilu i održavanje . Također, pleter je velika ulaganja u održavanje potrebno je minimum. Postoje brojni crnu kosu gajtan stilova koje možete izabrati ovisno o dužini kose i stila. Postoje mnoge opcije kao što su mikro pletenice, cornrow pletenice, božica pletenice, cik-cak pletenice, i kutija pletenice su samo neki od načina za stvaranje njegovan stilova koji okret glave.
Pletenica crne kose frizura
Slijedi nekoliko African American hair pletenice stilova koji su jednostavan za napraviti, svestran i izgledaju sjajno na sve prigode.
Box pletenice: Box pletenice su pojedine pletenice koje su obično podijeljeni po malo kvadrata off dijelova ili kutije. Box pletenice mogu biti bilo koje širine ili duljine, ali većina žena dodati sintetičke ili prirodne kose na pletenica za duljinu, kao i debljina i puninu. Jedan od najboljih osobina ove pletenice oko je da jer nisu priključeni na kožu, pletenice se mogu manipulirati u nekoliko različitih stilova, nalik stilova nositi u dugu, opuštenu kosu. To je vrlo popularan izbor za crnu kosu stilova gajtan za djecu. Box pletenice, ako se pravilno održava, može trajati nekoliko tjedana. Ovi se sastoje od tri ili četiri žal pletenice. Jedan par je na križ na vrhu druge. Za razliku od ostalih stilova pletenice, kutija hair pletenice zahtijevaju dva frizera za cijeli hair pletenice tehnika i procedura, koji također može biti malo vremena.
Micro pletenice: Jedan od najpopularnijih izbora za crne kose stilova gajtan su mikro oblagati frizura. Mikro pletenice su sitne pletenice kose koja je potrebno vrijeme za styling. Za mikro pletenice gledati svoje najbolje oni zahtijevaju najmanje srednje dužine kose. Također, ne zaboravite da to nije najbolji izbor za ljude s tankim kosu ili kosu koja se lako može slomiti. To je najbolje da se mikro pletenice učinjeno od stručnjaka kao što je to složen postupak. Izbor vezanje tih pletenice ili ih ostavljajući labave je tvoje. Osnovne i jednostavan mikro frizuru pletenicom bi se jednostavno pokupiti sve nitima i kravatu u čvor jednostavno. Uglađen rep koji se sastoji od mnogih mikro pletenica je prilično modni iskaz. Osnovni pletenice može biti dodatno utkana u svaku drugu stvoriti složeniji uzorak. Ako je duljina problem, čak možete se odlučiti za kosu ekstenzije. Mnogi frizeri imaju portfelje koji mogu vam dati ideju o vrsti dizajna vam je potrebna.
Cornrows Frizura: Još jedna vrlo popularna crna kosa pletenice stilova cornrow dizajna. Cornrows su pletenice priključeni na kožu i stvoriti male tanke pletenice uz potiljak i vrat. Oni su jedan od najsvestranijih crna pletena frizure i idealni su za korporativne izgled. A najbolji dio je da je vrlo lako naučiti kako oblagati cornrows. Možete pletenica krajevi kose u jednoj pletenica za stvaranje francuski pletenicu. Drugi način nošenja cornrow pletenica je nositi velike cornrows koje se protežu do stražnje glave s cik-cak Rastanci.
Nevidljivi pletenice: Jedan od rijetkih, ali dobro oblagati frizura za crne žene su nevidljivi pletenice. Oni su pozvani nevidljiva pletenice, jer oni su toliko tanki da maleni pletenice gotovo čini se da niti nego pletenice. Oni se mogu vidjeti, ali ako je učinjeno dobro, oni su teško vidjeti, osim ako osoba koja pregledava kosu usko. Kosa je opleten oko inča i lijevo besplatno na krajevima. To može trajati pet sati ili više da imaju kosu u pletenice ove pletenice. Uglavnom, prirodne kose je u kombinaciji s ljudskim pletenice kose u najboljem nevidljiv pletenice stilova.
To su neki od crne kose gajtan stilova. Postoji mnogo drugih različitih stilova kao što su riblji rep pletenice, Rasta pletenice, francuski pletenice, cik-cak pletenice i sl. popularni ne samo s African-American muškaraca i žena, sušilo za pletenice stilova postale su veliki bijes i hir među ljudima koji pripadaju drugim zajednicama kao dobro. Jednostavan za upravljanje na dnevnoj bazi, sušilo za pletenice stilova doista su postali zimzelen trend modne.