Kako to Grow Beard ispravno

Što je bradu? Naravno, svi znamo što je to, ali još uvijek u današnjem smislu, to je samo kosa raste na obrazima i bradi? Dakako, ne! Beard je nešto povezano s sada stil izjavu. U stvari, mnogi se odnose na muškost! Bez obzira! Svatko ima svoj razlog za rast brade. Neki to rasti za skrivanje lica ožiljke, neki to učiniti za podešavanje oblika lica, a većina od nas ne da izgleda macho i hrapav! JA kladiti se, bradu je fasciniranost za sve muškarce i uglavnom tinejdžera. Nije ni čudo, možete vidjeti na Internet, opijeni zanimljivosti kao što su, "kako da raste brada na 14 ',' kako da raste brada na 15 ',' kako da raste brada na 16 ', kako rasti brada na 17? itd itd.. Sada, Ispričat ću vam da je 14 i 15 nisu zapravo dobi, gdje možete rasti punopravnog bradu (ostavljajući neke iznimke!). Međutim, zanimljivosti ne poznaju granice! S obzirom na sve one upite, mi ćemo generalizirati naše rasprave i fokusirati se na pitanje, kako rastu bradu pravilno, u nastavku teksta.
Savjeti o tome kako rastu bradu Brže
Neki ljubitelji brada su sretan dosta to imati, dlake na licu raste u vrlo ranoj dobi, vjerojatno na 16 ili 17 samo. Ipak, oni ne kako rastu bradu ispravno? To se događa zato što ni oni ne znaju tehnike to rasti ili su samo početak uzimajući čudne reakcije od ljudi oko sebe i stoga su pad ideju raste bradu! Međutim, dopustite mi da vam kažem, ako ste odlučni dovoljno da raste brada, da ne bi trebali zanemariti sve negativne komentare i slijedite savjete u nastavku.
Stil svejedno!; Koji god razlozi bili ste raste bradu, uvjerite se da izgleda dobro! Odaberite takav stil koji odgovara vašim lica dimenzije i što je najvažnije vaše osobnosti! Neki od popularnih stilova uključuje brade, punu bradu, kozja bradica, podbradak traka, brada zavjese, duša krpa, Balbo, itd. Možete surfati Internetom znati više o bradu stilova za muškarce, ili ako ste Hollywood nakaza, a zatim možete pratiti na bradi stil svoje omiljene slavna osoba! Ali prirodno i 'sami', će dodati do vaše osobnosti!
Shave'em up; Pa, to je najvažniji korak. Kako bi stimulirali brži rast kose, trebate pokrenuti britva kroz obraze i osigurati da svaki kutak lice je obrijan ispravno. Nakon što su obrijane obrazima ispravno, britva držati podalje i pustiti bradu rasti po svojoj brzini. Pročitajte više o tome kako obrijati bradu.
Njega za kosu!Ti bi sad osjećate sretni da biste vidjeli svoju kosu brzo raste, međutim, u ovom tečaju, ne zaboravite čistiti svoje brade s lica šamponom. Korištenje šampon je važno iz higijenskih gledišta, kao što će zadržati svoje brade čiste, klice besplatno a zauzvrat povećati rast kose!
oblikovanja Up!; Ne zaboravite svoje brade stil i neka ga rasti na način sreća opasnost. Nabavite dobar trimer kvalitete i vidjeti da ste to riš i oblikuju redovito, kao i po stilu ti želju! Možete ga brijati gdje je to potrebno, ako vam pronaći podrezivanje teško. No, budite oprezni, a brijanje puni narasla brada, kao što ste možda slučajno dirati ili obrije glavni dio svoje brade! Za detaljan uvid u podrezivanje brade, pročitajte više o tome kako trim bradu i bradom, dotjerivanje savjete.
Kako rasti Beard Brži?
Kao što sam rekao ranije, a ne svatko je dovoljno sretan da imaju brz rast kose. Neki od nas morati čekati danima i mjesecima gledati naše brada rasti u potpunosti. Međutim, s liječnikom je konzultacije, može se konzumirati oko 2 do 2,5 mg biotina potaknuti brži rast kose. Ili, primjenjujući eukaliptus ulje je još jedan dobar izbor, što fastens proces rasta kose, stimulirajući epidermalni sloj kože. Pročitajte više o tome kako rastu bradu i kako rastu bradu brzo.
Dakle, kako rastu bradu ispravno? Pa, nadam se da vi to znate bolje sada. Beard nije samo ograničeno na stil izjave ili bilo koje druge modne žargon! U stvari, u nekim društvenim krugovima, to je tradicija i, u nekim je povezana na ponos i čast. Elegantan i najvažnije pravilno narasla brada, bi pomoći u izgradnji novog identiteta za sebe! Sve najbolje!