Zahvalnosti obrt za odrasle

Dan zahvalnosti poziva za specijalne dekoracije, jedinstvene darove, zahvale recepata i još mnogo toga. Ako se pitate kako da ukrasite svoju kuću na ovaj Dan zahvalnosti, ovdje su neke umjetnost i obrt ideje koji će vam pomoći u zadatku. Možete napraviti tih obrta, te ih koristiti za ukrasiti svoju kuću na jedinstven način u ovoj godini. Možete koristiti te zahvale obrta za odrasle da ukrasite svoju kuću, a nećete ni trebati kupnju bilo koje skupe stvari. Materijal potreban za izradu ovih zahvalu obrt ideje za odrasle su također lako dostupni.
Jednostavno zahvalnosti Obrtni Ideje za odrasle
Zahvalnosti obrt za odrasle # 1: Kuća jastučnicu, da bi jedan od najboljih zahvale obrta za odrasle, odnosno, odmor jastučnicu, morat ćete 1 tkanina dvorište odmor oko 42 do 45 inča širok, odgovarajući thread, mjerna traka, šivaći stroj, biser igle i željeza.
Postupak; Standardna veličina je jastuk 20x26 cm. Jastuk slučaj mora biti širi od jastuk. Ako ste se odlučili za pamučna tkanina, najbolji za šivanje i koristiti, a zatim oprati, suha i željeza prije šivanja. Sada, izrezati komad 38x42 inča ove tkanine. Presavijte pravokutnika na pola, tako da je kraće rubovi su preko svake druge, pogrešne strane moraju biti out. Hem je ostavljajući ¼ inčni granice, s dvije strane. Malo trim uglovima i okrenite stranu jastučnicu pravo. Vaš odmor jastučnicu je spreman. To je jedan od lako zahvale obrta za odrasle.
Zahvalnosti obrt za odrasle # 2: polimerske gline Turskoj; Ovaj zanat je izrađen pomoću polimer gline koja se lako peče u pećnici. Za pripremu ovaj jeftini jednostavan obrt, morat ćete kuglice crvene, žute, bijele, narančaste, smeđe polimer gline, ½ inča svaki. Polimerne gline oblikovanje alat za rezanje i olovku.
Postupak; Pritisnite crvenu loptu glina u obliku stan krug. Sada koristi rezni alat, odsjeći dnu 1/3rd krug. Pritisnite loptu naranče u obliku kruga nešto manje od crvene lopte i stavite ga preko crvenog kruga. Pobrinite se da to mjesto malo ispod crvenog kruga tako da se crvena granica je vidljiv. Sada odsjeći donji dio narančaste gline da ga uskladiti s crvenim rubom. Počnite s žutom loptom, stavite ga preko narančasti krug na isti način kao i narančasta je bio postavljen iznad crvene lopte u obliku rep perja purana. Napravite linije preko njega malo pritiskom na rezni alat u nju. Koristeći tanku olovku stvoriti depresije u centru rep da stane u tijelu ovdje. Sada, oblik cilindričnog oblika s smeđe gline i stavite ga u depresiju. Napravite dvije rupe za oči, koristeći olovku prevrnuti ovaj valjkastog tijela. Stavite male bijele loptice ovdje. Napravite mali želudac koristeći crvene gline i stavite ga ispod očiju. Također, dodajte mali žuti kljun, obliku trokuta, i to mjesto ispod očiju i iznad želuca. Koristeći narančaste gline, napraviti 2 stana krugova u obliku noge i stavite ih na dnu tijela. Pecite ga u pećnici i vaše polimer gline je Turska spremna. Možete napraviti veći puretina koristeći više iznos od gline.
Zahvalnosti obrt za odrasle # 3: Zahvalnost vijenac, a to je jedan od zahvale obrta za odrasle koje možete napraviti uz pomoć svoje obitelji i prijatelja. Da bi ovaj zahvalnosti vijenac morat ćete slame vijenac 18-inčni promjer, pada lišće, pola dvorišta ¼ inča elastična, metalne olovke i biser igle.
Postupak; Donesite čvrstu pada lišće u velikoj vreći. Vijenac slama će djelovati kao baza za ovaj zanat. Započnite omatanje vijenac s elastičnom. Prvo sigurno jedan kraj elastične nad vijenac koristeći biser igle. Idite na omatanje elastične oko vijenac, držati oko 2-3 inča intervalima. Zamotajte elastičnom čvrsto protiv slame. Nakon što se vrati na početnu točku od elastičnog izrezati ga i to sigurno ispravno sa biser igle. Sada izvadite pada lišće. Pitajte članove svoje obitelji zapisati ono što su najviše zahvalni za korištenje metalne olovke. Tuck tih listova u elastičnom, početi od vrha i rada smjeru kazaljke na satu. Pazite da nikakva elastične ili slame je vidljiv, zamotati lišće skladu s tim. Možete objesiti ovaj vijenac na vrata ili zid. Također možete mjesto košara ostavlja u blizini vrata. Listovi iz ovog se može koristiti od strane gostiju na Dan zahvalnosti, dodati svoje poruke našim vijenac.
Više o:; Zabava obrt za napraviti kod kuće, obrt za starije osobe, pa nisu ovi zahvale obrta za odrasle jednostavno i izlaska? Samo dodao malo kreativnosti u svakom od tih zahvale obrta za odrasle mogu im dati jedinstven dodir. Dakle, prikuplja materijal i krenite, čine ovaj Dan zahvalnosti poseban jedan!