Kako očistiti od nehrđajućeg čelika aparati

Nehrđajući čelik aparati su oduvijek bili klasa osim obrazac ostatak. Oni su poznati da izgledaju vrlo bogat i elegantan. Međutim, kao što stara izreka kaže - 'izgleda može biti varljiv'. Iako je vrlo otporan na koroziju, hrđu i boje, to još uvijek treba održavati i zaštititi od ogrebotina, mrlja i otisaka prstiju vode u ime nekoliko. Nehrđajući čelik je bez sumnje lijepe, ali održavanje može biti teška zadaća. Čak i tako, imamo nekoliko savjeta za vas o tome kako očistiti od nehrđajućeg čelika aparati, naravno, i bez puno truda.
Kako očistiti od nehrđajućeg čelika Appliances - Naravno
Vi ne moraju uvijek investirati u high-end proizvodi za čišćenje dostupna od polica za čišćenje nehrđajućeg čelika aparata. Sve što vam treba su malo sastojaka, nalazi u vaš osobni kuhinja, na svoj vlastiti bič djelotvoran za čišćenje.
Vi svibanj pokušati sljedeće savjete za svakodnevni održavanje vašeg kuhinjski aparati, kao i za neke grube čišćenje kada je to potrebno, ovisno o problemu. Primarna djelovanja pri čišćenju od nehrđajućeg čelika aparata je da pročitate vlasnički priručnik u kojem se spominje potrebne mjere koje treba poduzeti da ih očisti.
Savjeti za Clean Mjesta od nehrđajućeg čelika, to je normalno, kada se radi u kuhinji, kako bi pronašli vodu mrlje, ponekad čak i rđa mjesta, razbacane po vašem inox aparata, bilo da je hladnjak, mikrovalnu, ili plinskog plamenika. , Kako bi dobili vodu mrlje svoje uređaje, prvi protrljati pamuk loptu umočen u aceton na mjesta. Vi svibanj koristiti spužvu, ako mrlja je otporan. , Korištenje bez ogrebotina pročišćavati jastuk, trljati hrđe, i tvrda voda mjesta. ; Blage nehrđajućeg čelika čistač dostupne off stalak se koristi za poliranje aparat. ; Vraćanje izvornih sjaj aparata to trljanje s nekim biljnim ili baby ulje dabbed na čistom krpom ili papirnatim ručnikom. ; Savjeti za uklanjanje Otisci prstiju i izlijevanje izvan nehrđajućeg čelika aparati, yes, one odvratan otisci prstiju na svoje omiljene nehrđajućeg čelika uređaji postaju konstanta uzrok brige. Slijedite ove savjete da ih dovede natrag u njihove izvorne sjajan sebe. ; Obrišite cijeli aparat za čišćenje jastuk natopljenom u toploj otopini. , A sada slijedi isti proces, trljati uređaj mekom krpom dabbed s octom. , Poljski aparat s blagom komercijalni nehrđajućeg čelika čistač. Sjeti se trljati u smjeru zrna linija na aparatu. To je trik kako se čisti od nehrđajućeg čelika aparata bez tragove. ; Utrljajte aparat s mekom spuzvicu za ribanje, umočen u pečenje soda rješenje. ; Isperite površine sa toplom vodom. ; Kao što je spomenuto gore, vratiti sjaj svoje omiljene aparat, tako da je trljanje s nekim baby ulje ili biljno ulje. , Kako održavati Shine od nehrđajućeg čelika aparati
Vi ste radili s mjesta, da ste je dobio osloboditi od otisaka prstiju odbojnog, ali kako ćete održavati da je ljepota ste radili tako teško vratiti? , Nakon što ste učinili pomoću njih, trljati uređaji s vrlo malu količinu baby ulja dnevno. Zatim trljati suhim sa svježim papirnatim ručnikom. Aparat nikada neće izgubiti svoj sjaj. ; Koristite pečenje soda kao dnevni čistač za vaše uređaje. Ona također pomaže da se osloboditi od nehrđajućeg čelika aparati prljavština koje Utvrđuje na njih. Te će biti potrebno primijeniti neke snage, dok je za čišćenje s prašak za pecivo. , Mnogi od vas svibanj imati pitanja o tome kako očistiti od nehrđajućeg čelika aparati s octom. Odgovor na to je jednostavan. Sve što trebate učiniti je sipati ocat u sprej bocu i špricati nešto na površini aparata. Obrisala s mekom, čistom krpom, vaš uređaji će biti čisto. ; Utrljajte s maslinovim uljem za uklanjanje trake na površini aparata. ; Proizvodi dostupni na tržištu su uvijek na raspolaganju za korištenje. Međutim, prirodni proizvodi su netoksični i sigurniji za korištenje na one lijepe aparata. ; Sjeti se da ne koristite mokru krpu na vašem aparati kao što će to ostaviti iza sebe vodu maraka. Također, obrišite sve mrlje uzrokovane vodom odmah. , Ove savjete i trikove bi trebao odgovoriti na sve Vaše upite o čišćenje inox aparate i njima održavanje.
Čitajte na pronaći korisne informacije o:; Kako očistiti od nehrđajućeg čelika; Prirodne nehrđajućeg čelika za čistiju, Čišćenje od nehrđajućeg čelika aparati; Kada ste napravili napor kako bi vaš kuhinju kao veličanstven kao što je, kupnjom tih uređaja, to bi također pomoći da se dovoljno brigu o njima. Slijedeći ove metode, omiljene nehrđajućeg čelika aparati, ako su mogli, duboko zahvalni trud uzimate ih održavati.