Kako skinuti Akril Nails kod kuće

Nail grooming je važan zadatak za osobnu njegu, posebno za one koji imaju kratke i slabe nokte. Dilema je, međutim, riješiti Pojavom umjetnih noktiju, poznatiji kao akril nokte. Akril nokti su želja svakog djevojka i spasilac za one koji nemaju vrlo snažnim noktima. Također poznat kao umjetnih noktiju, akril nokte nedvojbeno dodati ljepotu na rukama svoje posjednici, s tim šarmantnim dugo i simetričan značajke. Oni su također velika stvar za one koji imaju naviku noktiju rezak.
Postoji nekoliko jednostavnih metoda, prilagođavajući koji se lako može primijeniti akril nokte kod kuće. Ipak, ljepota akril nokte ne traju dugo u energičnost od dnevnog sitni treba obaviti. Postoji nekoliko akrilnih noktiju savjete koji su potrebni da se izvode za njihov dug život. I nakon nekog vremena, možda ćete ih pronaći ne podliježe. Što o akril nokte uklanjanje? Pokušajmo saznati kako da skinu akril nokte kod kuće.
Kako to Maknuti Akril Nails, jednostavno rješenje za uklanjanje akrilne nokte može se otići do najbliže kozmetički salon i dobili osloboditi od njih. No, što ako ste naučili kako da skinu akril nokte sebe? To će biti više uzbudljivo, što kažu cure? To stvarno može biti pozitivan korak ka njegu noktiju, te će spasiti nekoliko dolara ili eura previše. Pa, postoji nekoliko metoda koje vam mogu pomoći da saznate kako da skinu akril nokte sigurno, kod kuće bez upotrebe aceton i takvih kemikalija. Evo nekoliko savjeta koji će doći da znaju kako da skinu akril nokte lako kod kuće. Čitajte na za savjete akril nokat.
Kako skinuti Akril Nokti kod kuće s acetonom
Prvo stvari prvi, za skidanje akril nokte kod kuće, smanjiti duljinu Vašeg umjetnih noktiju kao kaša što je više moguće, da spasi uklanjanje vrijeme. Sada, uzmite dvije srednje veličine zdjelu, ispunite jedan s acetonom i drugim s običnom vodom. ; Stavite ruku u zdjelu ispunjena acetonom za otprilike 15 do 20 minuta. Aceton će omekšati nokte i čine ga lako za vas da ih ukloniti glatko. Uzmi ruke iz čašice. ; Ako učini ispravno, možete vidjeti da nokti ispasti tamo vlastite as well. Sada, isperite ruke u zdjelu vode kako bi bili sigurni da su svi tragovi aceton (noktiju remover) otišao iz vaše ruke. , A to je postupak kako da skinu akril nokte acetonom. Sada se primjenjuju proizvod nokat na noktima skrbi kao i oni postati suha zbog dugog trajanja uporabe umjetnih noktiju. Čitajte na za njegu noktiju.
Kako skinuti Akril Nokti kod kuće bez acetona, ta metoda zahtijeva malo strpljenja. Morat ćete pričekati dok su prirodne nokte narasla više od veličine akrilnih noktiju. Zatim, koristite akril nokte nokat da se smanji dužina akril nokte. Nikada nemojte koristiti redovito šišanje noktiju kao što to može ispucati noktima midways. ; Koristite krupnim strani 4 pristran tampon i datoteka akril nokte dolje kao tanki kao moguće. Nakon toga, akrilni nokti moraju izgledati samo kao snažan sloj na redovnoj nokte. Također možete zaustaviti ovdje i čekati dok prirodni nokat raste i da ih isječak na raste. ; Inače, koristite cuticle šišanje isječak uz tanke rubove noktiju i nastavite prema sredini noktiju. Imajte na clipping dok cijeli nokat je otišao. Da biste saznali nestalih rubova, koristite cuticle šišanje jednom i držati na clipping. ; Pročitajte više na:; akril nokat uklanjanje; Kako to Maknuti Akril Nails, nanesite kutikulu ulja i kvalitete ruka losion za ruke i ti si ispunjavanja! Mislim, sad ste pronašli postupak kako da skinu akril nokte bez acetona. Obje metode su jednako lako i prilagodljiv za svakoga. Pa, to je sve o tome kako skinuti akril nokte kod kuće. Pazite!