Uši i ocat

Dok uši uši zvučalo prilično strašno, ali ako ste u dobi od tri godine do 12 godina i pati od ušiju, znam da je to prilično čest problem. Uši su maleni, bez krila kukaca koji žive od sisa krv iz glave. Oni žive u kosu i nesu jaja koji su priključeni u blizini baze vlasi kose. Dok oni ne predstavljaju nikakvu opasnost ili širenja bolesti, oni su stvarno iritirajuće i uzrokovati vlasište svrbi i postati upaljene.
Kao uši infestacija obično održavaju u djece, roditelji mogu biti oprezni korištenja over-the-counter proizvodima kao što su šamponi i losioni. Iz tog razloga, postoji mnogo home lijekova koji ljudi pokušavaju za dobivanje osloboditi od ušiju. Ocat, majoneze i maslinovog ulja su one koje se najčešće koriste. Međutim, oni nisu vjerovali da budu učinkovite, a roditelji su upozoreni da koriste proizvode izrađene posebno za tu svrhu, za većinu su izrađene imajući u vidu činjenicu da su oni koji će se koristiti na djecu.
Znakovi Uši
Ako vam vaše dijete često grebanje njegovu ili njezinu glavu, trebali biste provjeriti za uši. Na zatvoriti pregled, jedan će ili spot neke uši ili njihova jajašca (gnjide se zove) koji su priključeni na bazi kose. Jaja su bijela i izgledaju kao pahuljice prhuti koji neće otarasiti. Limfni je rastući uš koja nije odraste i slično u izgledu odrasle uši, samo manji, i posjeduje žute do boje hrđe. Odrasla uš je oko veličine sjeme sezama i nakon hranjenja, ima smeđu boju rđe. Ostali znakovi uši su male crvene bumps (od ugriza) na kožu, vrat i ramena. Pročitajte više o simptomima uši.
Uši Liječenje
Postoji mnogo nad counter proizvodi koji su namijenjeni posebno za tu svrhu, i može se koristiti bilo koju od njih. Ovisno o tome medicinski šampon, krema za ispiranje, ili losion koristite, vrlo je važno slijediti upute, ili ga možda neće biti učinkovite. Losioni i šamponi koji sadrže 1% permetrin (Nix) su obično na snazi ​​i mogu se kupiti bez recepta. Međutim, ako oni ne rade, a vi treba jači proizvod, vjerojatno će vam trebati da biste dobili recept za to. Dok su neki proizvodi mogu ubiti sve uši i neke gnjide, drugi svibanj pravedan knock out uši za neko vrijeme. Iz tog razloga je iznimno važno da češalj ušiju i gnjida iz kose pomoću fini češalj nakon pranja zuba. Pročitajte više o vašljivost: ušiju tretman.
Uši i ocat
Liječenje uši s octom je home pravni lijek često se koristi. Razlog za to je da ocat je poznat po svojoj sposobnosti da se raspusti jak ljepila, sličan onome uš koristi za pričvršćivanje gnjida na osovinu od kose. Dakle, jedini način da se upotreba octa za uši može biti djelotvorna je pomažući u uklanjanju gnjide ih labavljenju. Dok je uklanjanje gnjida je važan dio ušiju tretman, treba razumjeti ocat nije lijek za uši. Jasno da se nekoliko drugih zablude, česte prijedlog korištenja majoneze ili maslinovog ulja zataškati uši ne rade oba. Iako maslinovo ulje može uklanjanje gnjida lakše, to ne ugušiti ili ubiti uši.
Pročitajte više na:; Uši Početna lijekovi, sušilo za Uši: home pravni lijek za Uši, kako bi se smanjila šanse za re-ušiju, mora se pobrinuti da držati po strani češljevi i četke koristi osoba, kao i ručnici , jastučnice, posteljinu i odjeću nositi do dva dana prije tretmana. Oni su ili trebaju biti zapečaćene u plastičnu vrećicu i držati na taj način za dva tjedna, ili da bi trebao biti stroj oprati i osušiti pomoću tople vode (130 ° F) rublja ciklusa i visokoj temperaturi sušenja. Kemijsko čišćenje je također opcija. Ako ste dobili snažnu preporuku za liječenje ušiju s octom, provjerite sa svojim liječnikom prije nego što je težak vanjska strana.