Lijevano željezo začin

Nema bolje od Kuhinjske sjajan, dobro začinjen lijevanog željeza kuhanje. To može trajati jedan životni vijek i ima nekoliko prednosti. Površina za kuhanje od lijevanog željeza je mnogo vrhunske kvalitete u usporedbi s bilo kojim drugim umjetno obložena nonstick Kuhinjske. Od lijevanog željeza začin ne samo da daje prirodno ne staviti imovine, ali također sprečava lijevanog željeza od hrđe. Ako začin nije učinjeno sljedeće pravi način, to je vjerojatnije da je hrana koju su kuhanje će se držati na lijevano željezo Kuhinjske. Pročitajte više o lijevanog željeza kuhanje.
Upute za lijevano željezo začin; Prije začina, morate oprati lijevanog željeza. Koristite sapun, voda i četka za ribanje ili čelične vune za čišćenje od lijevanog željeza. Kada su stari začina, a koristi se od lijevanog željeza, sa slojem baci na površini, kao prvo, morate ga topline na peći za neko vrijeme da se spali off kore. Zatim ga isprati. Kada ste kupili novi posuđe od lijevanog željeza za svoju kuhinju, prva stvar koju treba učiniti je začin od lijevanog željeza prije nego što ga koristiti. Naći ćete da je novo kupljeni od lijevanog željeza je prekriven uljem premaz. Morate počistiti ulje sapunom i vodom. Onda ga isušiti trljanjem temeljito, suhim ručnikom, a zatim ostavite ga da se osuši na zraku već neko vrijeme. Tako je od lijevanog željeza je spreman za začin. Sada, slijedite upute koje su dobili ovdje, da biste dobili najbolje za kuhanje površina.
1. korak: Prvi korak od lijevanog željeza začin je primjena skraćivanja na površini. Rastopljeni biljna skraćivanje ili životinjskih masti su najpoželjniji za tu svrhu. Ne koristite biljno ulje, jer ostavlja iza ljepljive ostatka nakon začin. Nanesite ulje ispravno diljem lijevanog željeza u tankom sloju. Čak i ručke moraju biti obložena s uljem.
Korak 2: Zagrijte pećnicu na 300 stupnjeva. Postavite posudu unutar nje u naopako mjesto i neka se peče oko 2 sata. Držite cookie sheet na polici ispod, tako da ako bilo koji kaplje ulje počne, on će pasti na listu.
Korak 3: Nakon 2 sata isključite pećnicu i ostavite da se ohladi lijevanog željeza. Tako vaše lijevanog željeza je iskusan. Međutim, ako se začine svoj lijevanog željeza za prvi put ili nakon dugog intervala vremena, morate ponoviti postupak pečenja lijevanog željeza 3-4 puta. Za to ćete morati ponovno primijeniti kaput od skraćivanja prije pečenja. Kada se boja lijevanog željeza pretvara crni, možete biti sigurni da je iskusan.
Korak 4: Nakon začina je učinio, to oprati sa toplom vodom i osušiti se. Nemojte koristiti sapun na novo iskusan lijevanog željeza. Također je dobro isušiti kako bi se povratilo nonstick završiti dobiven začin. Pročitajte više na:; začin lijevanog željeza kuhanje, kako u sezoni lijevanog željeza tava; Savjeti za lijevano željezo skrbi; nonstick Površina lijevanog željeza najčešće je oštećen zbog pogrešne tehnike čišćenja. Ovdje su neke vrijedne savjete za pravilno čišćenje i održavanje lijevanog željeza, tako da to može trajati nekoliko godina:; Nakon svake upotrebe, treba oprati lijevano željezo dok je još vruće. ; Koristite samo toplom vodom i spužvom za pranje lijevanog željeza nakon kuhanja. Ne koristite perilicu za čišćenje od lijevanog željeza. , Od lijevanog željeza može biti izbačen prije začin, ali ne možete koristiti bilo koji pročišćavati na iskusan lijevanog željeza kao što će uzrokovati oštećenja na površini. ; Ne dopustite da voda ostane na lijevanog željeza za dugo. ga na suhom ispravno čim ste završili s pranjem. Utrljajte nekoliko kapi biljnog ulja na očišćenu od lijevanog željeza, obrišite višak ulja sa papir ručnik i pohraniti. ; Uvijek držite poklopac posuđa od lijevanog željeza otvoren. Nemojte pohranjivati ​​bilo namirnica u Kuhinjske kada nije u uporabi. Pročitajte više o lijevanog željeza čišćenje. , Od lijevanog željeza začin nije samo jedan put aktivnost. To treba biti iskusan redovito kako bi se održala non stick površine posuđa. Ako koristite sapun za čišćenje lijevanog željeza, to bi trebao biti iskusan ponovno. Štoviše, nakon kuhanja sve kisele hrane treba re-sezone.