Cvatnja kruške sorti

Stablo kruške dolazi na život svakog proljeća, te se pokriva s prekrasnim klasteri bijelih snježnih cvijeća. Nije ni čudo da svaka landscaper ih želi koristiti za uljepšavanje krajolika. Kruške dolazi iz roda Pyrus, a pripada istoj obitelji kao i jabuka, Maloideae. Cvatnja kruške znanstveno ime je Pyrus calleryana. Kruška je porijeklom iz Kine, odakle se proširila diljem svijeta i bio je kultiviran u različite vrste tako da odgovaraju različitim staništima. Kruške stablo se sadi za ukrasne vrijednosti, kao i njegov plod. Kruška stabla su lako rasti i održavati, a oni su sve bjelogorično drveće. Imam navedeni neki od cvatnje kruške sorte za jednostavno razumijevanje ove lijepe ukrasne kruška. Pročitajte više na:; listopadnog drveća Vrste; listopadnog drveća činjenicama; Cvatnja kruške sorti
Jedan od primarnih razloga zašto vrste cvjetnice stabala kruške su prednost nad drugim drvećem je svoj oblik. Većina sorti bijelog cvjetanja stabala kruške imaju više od piramidalnih ili ovalnog oblika. Kao što ne imaju tendenciju širiti se širok, zahtijeva manje prostora. Činjenica da to nije točno hlad drveta, daje vrtlar više mogućnosti da prošire svoju kreativnost. Slijedeći je neke cvjetnice stablo kruške informacija.
Chanticleer stablo kruške, a Chanticleer kruške raste uspravno i do 40 metara visoko sa 15 metara širok proširila. To stablo smatra se kao poboljšanu verziju stabla Bradford kruška. U 2005, ona je nagrađena 'Urban Tree of the Year' koju Društvo Općinskog Arborists. Chanticleer kruška je popularan kao stablo ulica, jer ne stvaraju nered sa svojim prolijevanja. Valja prekrasne bijele cvjetove u grozdovima u proljeće, mijenja svoje zeleno lišće do purpurno crvene u ranu jesen. The Chanticleer cvjetnice stablo kruške je također poznat kao Clevelanda Odaberite u mnogim mjestima.
Jesen Blaze stablo kruške, stablo koje je istaknut figura u cvjetnice stablo kruške sorte je jesen sjala kruška je uveden u 1980 by kultivatori kako bi se osiguralo da se kruške mogu napredovati u zoni 4. Za razliku, drugih kruška stabala, jesen Blaze je puno manje osjetljiv na lom i oštećenje zime. To se sadi više za jesen lišće od bijelog cvijeća. True svoje ime, stablo pretvara u hues of Požar u jesen sezone, koja traje sve dok tri tjedna, a onda okretanje duboko tamnocrvena. Ona doseže visinu od 30 metara kad dosegne zrelost s dugim vitkim horizontalnim granama.
Bradford stablo kruške, popis cvatnje kruške sorte jednostavno nije potpuna bez stabla Bradford kruška. Bradford je najstarije stablo kruške, koje raste u svjetlu i dobro drenirano tlo i punom suncu. Jedini razlog Bradford kruška je pao u nemilost u odnosu na druge sorte kruške je da je strukturalno slab stablo predmet proboj, posebno u vrijeme snijega i jakim vjetrom. Ona nosi bijeli cvjetovi u rano proljeće, s tamno zeleno lišće okreće žute u kasnu jesen. Kultivatori sada pokušavaju Škrta drvo koje može izdržati jakim vjetrom, a zauzvrat ove nekad popularne stablo kruške, ljubimac ponovno.
Aristokrat stablo kruške, od njegova uvođenja u 1969, Aristocrat kruška je postala vrlo popularna, i to je jedan od najlakših jednom naći u većini biljaka rasadnicima. To je brz uzgajivač, široko piramidalna oblika stabla. Ovo stablo zahtijeva vrlo malo rezidbe, čak i kad ga je dosegla svoju zrelu visine od 40 metara. Proljeće vidi šumovitoj s malim bijelim grozdova nježno cvijeće, a slijedili su svijetlo zelene klice lišća koje skrenuti tamno crvene ili ljubičaste u jesen.
Trojstva kruška, kruška Trojstvo je novi hibridni koji samo postiže visinu od oko 20 metara. Njegova mala veličina i dobro zaobljena forma olakšati za mnoge male vrtlare prostor za uživanje u ljepoti, ne brinući se o prostoru ograničenja. Stablo nosi manje bijele cvjetove u grozdovima od drugih kruške, s padom boje koja varira od nijanse crvene i narančaste boje. Pročitajte više na:; Ukrasno stablo kruške Care; cvatnje vrste drveća, ukrasnog drveća za uređenje; Cvatnja kruške sorte, s nježno cvijeće i lišće pada ljubičaste, crvene i narančaste će sigurno napraviti lijepu sliku za vaš krajolik.