Kana Uzorci za početnike

Kana obrasci se razlikuju od regije do regije, au svakoj regiji, kana ima neke značajne značenje. Kana obrazaca znači zdravlje, plodnost, mudrost, duhovnost i prosvjetljenje. Možete napraviti kane uzorke uz pomoć kane zalijepite i možete mijenjati nijansu kanu uzorak od svijetlo smeđe do tamno smeđe, uz pomoć raznih sastojaka. Ovi sastojci su različiti u različitim omjerima za dobivanje različite nijanse. Dok crtanje kanom obrasce, to je nacrtana u cijelom dlanu. Dlan ispunjen s kanom uzorak je vrlo trendy. Ovdje su neke od lako kane obrasce za početnike. Pročitajte više na tetoviranje i ono što je kana.
Kana Uzorci za početnike
Kana Uzorci za Palms; Kana obrazaca varirati prema regiji, arapski kana obrasci su cvjetne i velike. Dok se indijski kane obrasci su u redu i čipkan s malim cvjetnim uzorcima. Tradicionalni kane obrasci su geometrijskim uzorcima kao što su krugovi, trokuti i linije. Svi ovi gore navedeni oblici su kombinirani u obliku vrlo trendy, kao i tradicionalne kane uzoraka. Zapetljan dizajne u uzorcima kane se mogu izvući s malo prakse. Cvjetni lukova, lotos, ostavite lanaca i kane webu su neke od uobičajenih kane obrasce za početnike. Obično početnici započeti crtanje ravnih i zakrivljenih linija. Prvi korak crtanje kanom obrazaca, graniči na dlan ili crtanja kruga na sredini dlana. Dok crtanje kanom obrazaca na dlanovima, uvijek zapamtiti da ispunite obrasce na dlan, a zatim na prstima. Kana obrasce za djecu uključuju, crtanje kruga u središtu dlan i pokriva gornji rub od svi prsti na ruci da s kanom. Pročitajte više na uklanjanje tetovaža kanom.
Kana Uzorci za stopala i noge, Kana obrasce za noge mora biti izvučeni tek nakon nekoliko dana prakse. Kana obrasce za noge uključuju slikarstvo zapetljan dizajne sa kanom tijesto ili crtanje veliki cvjetni lanaca kao u arapskom mehendi.Geometrijski oblici su vrlo česte u Sjevernoj Americi, međutim, u Indiji, zamršene i čipkan dizajni su željene. Početnici moraju probati sa jednostavnim dizajnom u početku i pokušati izvući kane obrazaca u cijelom noge za praksu. To je zato što, to je vrlo teško povući kane uzorke na nogama i treba puno prakse. Pročitajte više o kana tetovaža dizajne.
Creative kane obrasci mogu se formirati uz pomoć permutacija i kombinacija različitih oblika. Kao što ćete praksi različite oblike, to će biti lako za vas izvući različite obrasce. Kanom obrazaca, možete eksperimentirati sa bilo koji uzorak i miješati i odgovaraju ih da biste dobili različite uzorke. Pročitajte više o kana tetovaža skrbi.
Imena Kana Patterns
Kada ste počevši s kanom uzorak crtež sjednice, trebali biste dobiti ručnik, papirnati ručnici i čačkalica, oni će doći u ruci kada eksperiment će poći po zlu. Nakon primjene kane obrazaca na dlanovima, morate primijeniti vode u kojoj je otopljen šećer, na svoj kana uzorak. To je učinio nakon što kane tetovaža ili uzorak se suši. Ovdje su neke od kane obrazaca za početnike.
Flooffy, Wibble lista, cik-cak pattern, Game, Sprout, Rukopisni S, valovi, otvorenog srca, Kitty brkovi: "Ovo su bili kanu obrasce za početnike. Nakon što ste gospodar tih obrazaca, možete stvoriti obrasce vlastitog. Na kraju, praksa čini čovjeka, kao i žene savršeno! Prakticiranje ove kane obrasce može vam majstor ove umjetnosti.