Uzimajući osloboditi od komarce izvan

Uzimajući osloboditi od komarce vani u vrtu je važno. Sigurno ne želite roj insekata ovog zujanje oko vaše glave, pogotovo kada se sjedi u dvorištu ili trijem za opuštanje nakon dana teškog rada. Vruće i vlažne mjeseci ljeta su vremena, kada komarce pasmini i razmnožavati se. Vi svibanj dobiti vaš vrt opustošen s njima, ako ste uključili ili poremećena tla, posebno pješčana tla, što propadaju biljaka pitanja, učitava s gljivica i vlage u njemu. Većina komarce samo vi glasine, posebice u sumrak, kad oni dolaze u rojevima. Siguran sam da bih da mrzim ih za večeru. A, to je jedva praktične, s prikazivanjem nakon njih s letjeti swatter u ruci, sve u vrtu.
Crni muhe, komarce oka, žučna komarce također se spominju kao žučne midges, pijesak komarce, tamno-krilati gljiva mušica su obično nalaze vrste mušica. Od tih, crne muhe, komarce pijeska i neke vrste midges gristi i su znali za širenje bolesti. Svi komarce, zajedno s komarci, što je također komarac, pada pod poretka 'Diptera', što znači dva krila.
Kako da biste dobili osloboditi od komarce vani?
Ako ste suočavaju s problemom komarac zaraze, a zatim vam svibanj primijetiti ih u kuću, lebdeći nad prezrelog voća. Ako je oko komarce, onda vam svibanj pronaći ih pokušava piti oka tekućine. Izvan svoje kuće, u vrtu, možete ih naći na mjestima, gdje se gljivice i vlaga je prisutna. Područja imaju propadaju ili fermentacijom pitanja su poželjna lokacija za ženke komarca iskrcati svoje 300 jaja. Za uzimajući osloboditi od tih mušica učinkovito, morat ćete prikupiti i raspolagati fermenting tvari.
Uzimajući osloboditi od komarce, naravno, Čistoća vašeg vrta? je savjet vam je potrebna, u odgovoru na vaše pitanje, je uzimajući osloboditi od komarce vani u vrtu je moguće? Prvi logičan korak je pronaći plodno tlo za komarce i učinkovito liječenje. Uklonite stagnira voda iz vrta. Moguće je da su prisutni u vodoskok ili u nekorištene junk izležavanja u vrtu. Dovoljno je prikupiti i baci od sebe, da biste dobili osloboditi od komarce izvana. Smeća kontejnerima, kantama za smeće, nosila kutija, itd. su nekoliko drugih stvari koje možete prazna, dok ste u tome.
Uzimajući osloboditi od komarce u Bilje, a sada, ti si u delikatnoj situaciji, ako želite pomoći u uzimajući osloboditi od komarce vani u vašem vrtu cijenjeni na kojima ste proveli znatnu količinu vremena i energije. Kupi neki pijesak koji se obično koristi u izdvojenom i ležao debeli sloj je na vrhu tlu biljka lonac. Prije toga ispeći pijesak, da biste dobili osloboditi od životinjice u njemu.
Pazite dok zalijevanje biljke; overwatering njih će stvoriti vlažne uvjete koji su povoljni za komarce. Nisu sve biljke je potrebno dnevno ili čak tjedno zalijevanje. Neke biljke treba zalijevanje na jednom mjesečno. Uklonite višak vode iz postrojenja lonce. Vidi o tome da nisu loše drenirani, što može dovesti do truljenja korijenja i vlažnom okruženju koje voli komarce.
Ako je vaš vrt sadrži gustom lišće, a zatim izgraditi vatru i napraviti puno dima u sumrak, koji će voziti komarce daleko. Cover vaš kompost hrpa i kompost za smeće pažljivo, da uskrati komarce jednu od svojih omiljenih mjesta. To će također poriču ženski komarce svoje mjesto za polaganje jaja, a koji je također pun hrane za larve komarca. To će vam pomoći u uzimajući osloboditi od komarce izvan kontrolirajući njihov uzgoj, a može vam pomoći u uzimajući osloboditi od komarce u vašem domu.
Možete koristiti home pravni lijek za dobivanje osloboditi od komarce pomoću metvice i stabljike, te jestivo ulje. Izmiješati ih u miješalica. Procijedite smjesu u galon jug napuni vodom i sprej.
Uključite vlažno tlo u vašem vrtu i stavi ga otvorenim prema suncu. Na suncu će se osuši i također će ubiti gljivice. Nakon toga, sprej za uzgoj mjesta s deltametrina sprej ili Talstar tečni koncentrat. Također možete koristiti Demon WP ili cipermetrina EZ 4 unca za površinsku obradu. Koristite slaba mješavina pesticida, nakon čitanja uputa na kontejner.
Uzimajući osloboditi od komarce izvana nije veliki problem, ali morate biti strpljivi. Možete pokušati utvrditi ocat zamka za njih. The komarce ljubav miris octa, posebno jabučni ocat. Napravite mješavinu od tri dijela od jabuka jabukovača octa i jedan dio deterdžent za pranje posuđa u zdjelu i držati ga otkrili, u svom omiljeno mjesto. The komarce dobiva privlači zdjelu zbog octa i su zarobljeni od strane sapun. Postoje neki proizvodi dostupni na tržištu, koje možete koristiti za dobivanje osloboditi od komarce izvana. Ako se sve ne uspije ili ako ste kratko vrijeme, vi svibanj pronaći ih pri ruci. Nadam se da informacije prezentirane iznad za dobivanje osloboditi od komarce van je od neke pomoći.