Ljuštiti lice

Nemojte samo to mrzim kad bez obzira koliko ste puta pročišćavati vaše lice, sjaj i čist izgled se jednostavno ne vidi? Dapače, u današnjem zagađenog okoliša, kožu čini se da izdržati više kao mučenje u odnosu na naše posljednje generacije. Rano znakove starenja, a koban pimples i acne. To je sve zbog začepljene pore. Naša koža ima pore. These pore otvorene zbog topline u zraku. Kada su ti pore otvorene, i kada je koža izložena zagađenja i prljavštine, te pore dobiti ispunjena i začepljen sa prljavštine. To uzrokuje slatkorječivost i nedostatak sjaj. Dapače, ona također uzrokuje rane bora. Jednostavna lice pranje nije dovoljno da se riješi lice cijeloga našeg prljavštine i prljavština. Dakle, ovdje je kad trebate piling lica. Pa, neka je ući u postupak za ljuštiti lice.
Ljuštiti lice Početna lijekova; Bilo bi smiješno da bih Savjetujemo Vam da se dvosmjerno tjedno (dva puta tjedno), posjete salon, samo za piling. Iako to je izbor koji je otvoren za vas, možete koristiti ove metode za piling lica kod kuće, umjesto. , 1. korak: Prvo, vrlo je važno da vezati kosu. Ako oni nisu vrlo dugo, onda možete jednostavno ih pin up na leđa. To je osigurati da vaša kosa ne dolaze na lice dok ste exfoliating. ; Korak 2: Sad smo početi. Možete početi s primjenom nekim cleansing losion na vaše lice i to masiranjem u. To će ne samo započeti procesa čišćenja, ali također žurbi u.; Korak 3: Sljedeći korak je koristiti neke piling cleanser i exfoliating pročišćavati za lice (spužva). Ovi moraju biti one koje su posebno dizajnirani za lice. Mnogi od tih sredstva za čišćenje su pumice u njemu. Izbjegavajte korištenju takvih cleanser, ona će naškoditi mekom kožu vašeg lice. Nanijeti piling za čišćenje i piling lice oprati na spužvu. ; Korak 4: Sada, pročišćavati čišćenje uz pomoć ribanjem spužva na lice u svjetlu kružnog gibanja. Izbjegavajte ga koristiti ispod očiju. Koža je vrlo delikatna i the trljanje može naškoditi. Provjerite jeste li pročišćavati obrazima, čelu, bradi i čeljusti liniju učinkovito. Uzmi svoje vrijeme u ovoj fazi. Vrlo malo poznata činjenica je da ove ribanje akcije pomoći zadržati kožu tonirana. Dakle, uzmite vrijeme s njom. Pročitajte više o njegu kože. ; Korak 5: Sad, možete isprati lice s mlakom vodom. Ne koristite vruću vodu, to će naškoditi koži u ovoj fazi. Nakon što ste isprana od svih čišćenje, lice oprati itd, nanesite hidratantnu na lice. Masaža u. Provjerite jeste li primjenjivati ​​krema oko očiju. To će pomoći zadržati bore na zaljev. ; Ovih 5 koraka dva puta tjedno će vam pomoći u održavanju zdravog užaren kože unatoč svim zagađenja. Međutim, jedan mora pokušati svoje najbolje štite kožu od svakodnevnih onečišćenja pazeći da se primjenjuje zaštitu losion na lice prije koračni out. Pročitajte više o načinu ljuštiti kože kod kuće.
Ljuštiti lice Naravno, nije svatko spreman je za korištenje kemikalija i sintetičkih materijala kako bi se ljuštiti lice. Dok nema zla u tih proizvoda, možete slijediti korake kako bi se ljuštiti skin, naravno. Prirodne njegu kože je zapravo vrlo jednostavno. Slijedite korake. ; Korak 1: Jeste li znali da je šećer je nevjerojatna piling sposobnosti? Pa, sada možete učiniti. Prvi wet spužvom i istisnite većinu vode iz nje. Onda je u bijeloj ili umočiti smeđeg šećera. Provjerite je li šećera se nalazi u kristalnoj formi, a ne fino u prahu. ; Korak 2: Mokro lice s mlak vodom. Sada, pročišćavati šećera sa spužvom kružnim pokretima na lice. Izbjegavajte područje ispod očiju. Fokus na nos, jer je prvi dobiti pogođeni prljavštine. , 3. korak: Kada pročišćenu the lice na zadovoljavajući način, isperite lice mlakom vodom mlak. Isperite dobro i nježno. ; Korak 4: Jednom imate isprati šećer, moisturize vaše lice. Korištenje ovlaživač koji odgovara vašoj koži, onaj koji imate pokušao i testiran. , Nisam li reći da je to lakše opciju? Ona je, zar ne? Pročitajte više o njegu kože lica.
Vas da ne ljuštiti lice je više od dva puta tjedno. Nemojte pretjerati, a pročišćavati vrlo teško. Vašeg lica Koža je prilično delikatna i mogu dobiti oštećena vrlo teško udaraca. Nemojte ribati područje oko očiju. To je vrlo delikatna, zbog čega se može dobiti ispruži odnosno oštećene ribanje. To može uzrokovati rano bore kao dobro. Nadam ovaj članak ima napravio exfoliation lakši koncept za vas. Ovo je gdje sam odjaviti! Sve najljepše!